پیمان صالحی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه درد کلیه میتواند با علائمی از جمله تب، درد هنگام ادرار کردن، خستگی، بدن درد و لرز همراه باشد، اظهار کرد: گاهی اوقات ممکن است افراد در پی قرارگیری در معرض سرمای هوا احساس درد در کلیهها یا پهلوهای خود داشته باشند.
وی با بیان اینکه درد کلیه و درد پهلو متفاوت است و افراد در صورت داشتن علائمی از درد کلیه برای تشخیص دقیق باید به پزشک مراجعه کنند، افزود: توصیه میشود افراد برای درمان درد ناشی از سرما، کلیههای خود را با کمربندی پهن گرم نگه دارند.
متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری با تاکید بر لزوم مصرف آب به اندازه کافی در فصول سرد سال و تأثیر آن در کاهش درد تصریح کرد: افرادی که به بیماریهای کلیوی مبتلا هستند ممکن است نیاز داشته باشند که برای رفع درد خود از دارو استفاده کنند که این داروها بر اساس نظر پزشک برای افراد تجویز میشود.
صالحی با بیان اینکه داروهایی که برای افراد تجویز میشود باید سر وقت مصرف شود و افراد از قطع کردن آنها به صورت خودسرانه خودداری کنند، ادامه داد: پیگیری بیماریهای کلیوی بسیار ضروری است، از همین رو افراد باید برای بررسی و معاینههای پزشکی منظم به پزشک مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه توصیه میشود افراد سعی داشته باشند که پیش از شروع فصل سرما برای معاینه به پزشک مراجعه کنند، چراکه سرما بدن افراد را تضعیف خواهد کرد، گفت: نداشتن تحرک میتواند گرفتگی عضلات و اسپاسم عضلانی و دردهای ناشی از آن را به همراه داشته باشد و توصیه میشود افراد حتی در فصول سرد سال نیز تحرک خود را حفظ کنند و تمرینات ورزشی منظم داشته باشند.
متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری با بیان اینکه تمام افراد ممکن است در اثر سرما دچار درد کلیه شوند، اضافه کرد: در صورتی که افراد به پزشک مراجعه کردند و مشکلی در کلیههای آنها مشاهده نشد، میتوانند برای کاهش درد خود با مشورت پزشک از داروهای مسکن ضدالتهاب مانند نوافن، ژلوفن یا بروفن استفاده کنند.
صالحی با بیان اینکه استفاده از پمادهای گرم کننده موضعی نیز میتواند برای کاهش درد افراد تأثیرگذار باشد، خاطرنشان کرد: به طور معمول دردهایی که بر اثر سرما برای افراد به وجود میآید در ساعات ابتدایی صبح شدید است، با گرم کردن از بین میرود و انجام حرکتهای کششی به از بین رفتن یا کاهش درد کمک بسزایی میکند.
نظر شما