به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، محمدرضا ظفرقندی در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران ساخت با بیان اینکه امروز بیشتر از شرکتهای فعال در حوزه علوم پزشکی و دستگاهها و تجهیزات متعدد این حوزه که توسط دانشمندان جوان کشور در حوزه پزشکی تولید شده، بازدید کردیم، اظهار کرد: این تجهیزات و محصولات در حد تولید داخل و بعضی در حد صادرات بودند و محصولات دانشبنیان بسیار پیشرفته است و از لحاظ تکنولوژی در سطح بالایی قرار دارد.
وی صرفهجویی ارزی محصولات دانش بنیان را دستاورد بسیار بزرگی برای کشور اعلام کرد و افزود: تجهیزات آزمایشگاهی، دستگاههای شبیهساز مورد استفاده برای آموزش و میکروپروبهای پیشرفته که تا یک میکرون را نشان میدهد، از جمله محصولات دانش بنیانی بود که امروز از آن بازدید کردیم.
وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه بسیاری از تجهیزاتی که امروز از آنها بازدید شد، میتواند در آینده نزدیک سطح علمی و اقتصادی بسیار خوبی را برای حوزه پزشکی کشور ایجاد کند، یادآور شد: از آنجا که این محصولات دانش بنیان، تجهیزات حوزه پزشکی است، وزارت بهداشت وظیفه دارد به لحاظ کیفیت، این تجهیزات را ارزیابی کند و اگر این محصولات، استانداردهای لازم را دارا باشند، توسط بیمارستانها، دانشگاههای علوم پزشکی و مراکز پژوهشی زیر مجموعه وزارت بهداشت خریداری میشود.
وی درباره اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به تجهیزات پزشکی گفت: این موضوعی است که باید در دولت تصمیمگیری شود و هنوز تصمیمگیری نهایی انجام نشده است.
ظفرقندی درباره اجرای قانون هوای پاک و اینکه وزارت بهداشت وظیفه دارد شش بند قانونی از این قانون را اجرایی کند، گفت: بحث هوای پاک در دولت مطرح و گزارشی از وضعیت موجود ارائه شد که اکنون در چه شرایطی هستیم، همچنین گزارشی از آسیبهایی که به دلیل آلودگی هوا به مردم و سلامت آنها وارد شده است و میزان خسارات اقتصادی ارائه شد و رئیس جمهور در این خصوص دستوراتی داد و در هر جلسه هیئت دولت این موضوع پیگیری میشود.
وی ادامه داد: وظیفه وزارت بهداشت، توصیه کردن به رعایت امور بهداشتی و درمان بیماران است و در بحث هوای پاک باید حملونقل عمومی، انرژی پاک و پنلهای خورشیدی برقرار و تولید شود تا کمتر با بیماریهای مرتبط با آلودگی هوا مثل بیماریهای ریوی و قلبی مواجه شویم و در حال حاضر خود طرف مطالبهگر هستیم.
نظر شما