آیین حلیم‌پزان با قدمت ۲ دهه در زواره اردستان + فیلم

حلیم‌پزان یکی از آئین‌ و رسوم شهر زواره از توابع شهرستان اردستان است که قدمتی نزدیک به دو دهه دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، آئین حلیم‌پزی به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) همه ساله با حضور دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در شهر زواره برپا می‌شود.

تمام اهالی این شهر با توجه به توانمندی مالی خود پول، گوسفند و حبوبات را برای پخت حلیم تأمین و زنان در تمیز کردن حبوبات و مردهای جوان نیز در پختن حلیم تلاش می‌کنند.

هَلیم یا حَلیم، از غذاهای سنتی منطقه‌ای به ویژه در شرق استان اصفهان و شهرستان‌هایی نظیر اردستان، نائین و خوروبیابانک است که با گوشت و گندم یا بلغور یا جو پخته می‌شود و این آئین در شهر زواره قدمتی حدود ۱۸ سال دارد.

آئین حلیم‌پزان با قدمت ۲ دهه در زواره اردستان + فیلم

حلیم انواع مختلفی دارد و مواد اولیه آن‌ها با متفاوتی متفاوت است، اما برای تهیه حلیم گندم از گندم پوست گرفته و کوبیده، پیاز و گوشت گوساله سردست و مقداری روغن مصرف می‌شود و رنگ حلیم با افزودن ادویه‌جات مانند دارچین و شکر عوض می‌شود.

کد خبر 815118

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.