حمایت از نخبگان علمی وظیفه مسئولان و مردم است

امام جمعه غرب اصفهان گفت: تمام مسئولان و افراد جامعه باید با حمایت از فعالیت‌های علمی، زمینه‌ساز پیشرفت ایران در عرصه‌های مختلف شوند و سرعت رشد علمی کشور را افزایش دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حجت‌الاسلام حسین محمدی امروز _چهارشنبه سی‌ام آبان_ در آئین تقدیر از دو دانش‌آموز مقام‌آور در مسابقات رباتیک ترکیه اظهار کرد: علم برای ما جایگاهی بسیار رفیع و حیاتی دارد؛ همان‌طور که در روایت «العلم سلطان» داریم، یعنی علم قدرت است.

وی افزود: امروزه علم یکی از اصلی‌ترین مؤلفه‌های قدرت در کشور و امت اسلامی محسوب می‌شود و نیازمند توجه ویژه و حمایت در رشته‌های مختلف است.

امام جمعه غرب اصفهان تاکید کرد: هدف از این تقدیر، تنها تجلیل از این دو دانش‌آموز نبود، بلکه خواستیم به همه دانش‌آموزان این مدرسه نشان دهیم که علم جایگاه ویژه‌ای دارد و پیشرفت علمی نیازمند تشویق و حمایت است.

محمدی گفت: امروزه دنیا لحظه‌به‌لحظه در حال پیشرفت علمی است و ما نیز باید برای حفظ سرعت و کیفیت رشد علمی خود تلاش کنیم.

وی با اشاره به پیشینه علمی ایران ادامه داد: کشور ما ایران در گذشته سرآمد علمی جهان بود و امروز نیز پس از انقلاب اسلامی باید به جایگاه مرجعیت علمی بازگردیم، زیرا مقام معظم رهبری نیز بر این موضوع تأکید داشته‌اند.

امام جمعه غرب اصفهان خاطرنشان کرد: در بعضی زمینه‌ها همچنان مصرف‌کننده هستیم، اما در بعضی عرصه‌ها همچون نانو، رباتیک، پزشکی، نظامی و ماهواره، پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌ایم و باید تلاش کنیم این روند کند نشود و در تمام عرصه‌ها پیشرفت کنیم.

محمدی با بیان اینکه رشد علمی کشور به برکت انقلاب اسلامی چشمگیر بوده است، گفت: در دوره قاجار و پهلوی ایران حدود ۱۰۰ سال از پیشرفت عقب افتاد، اما جمهوری اسلامی با توجه ویژه به جایگاه علم توانسته است پیشرفت‌های قابل‌توجهی داشته باشد.

وی افزود: امروز هوش مصنوعی و عرصه‌های مرتبط با هوش برتر، از جمله حوزه‌هایی است که باید با جدیت بیشتری دنبال شود و تمام افراد و مسئولان باید با هر توان و در هر جایگاهی که هستند از فعالیت‌های علمی حمایت کنند و زمینه‌ساز شکوفایی بیشتر علم در کشور باشند.

امام جمعه غرب اصفهان تاکید کرد: امیدواریم ایران در آینده‌ای نزدیک، به مرجعیت علمی در غرب آسیا و سپس در جهان دست پیدا کند و نقش پررنگ‌تری در پیشرفت جهانی ایفا کند.

کد خبر 812318

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.