لزوم اجرای برنامه جامع مشترک برای بهبود شرایط حمل‌ونقلی شهر اصفهان

مجری طرح‌های زیربنایی وزارت راه در استان اصفهان گفت: برای بهبود شرایط حمل‌ونقلی شهر اصفهان برنامه جامع مشترکی شامل سیستم‌های حمل‌ونقل مختلف، پایانه‌های مسافربری، موتورسیکلت، دوچرخه و عابرپیاده باید به صورت کوتاه‌مدت و بلندمدت اجرا شود و آموزش و اعمال قانون نیز در کنار این برنامه‌ها مدنظر قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا صلواتی شامگاه _یکشنبه سیزدهم آبان_ در برنامه تلویزیونی «اصفهان من» با اشاره به اقدامات شهرداری اصفهان برای کمک به کاهش آلودگی هوا اظهار کرد: اتوبوسرانی شهر با مشکلات متعددی روبه‌رو است و وضعیت مناسبی ندارد؛ از سال ۱۳۹۳ برنامه‌ریزی‌ها برای افزایش سهم حمل‌ونقل عمومی آغاز شد تا در سال ۱۴۰۰، سهم حمل‌ونقل عمومی و حمل‌ونقل پاک به ۷۵ درصد برسد و سهم خودروهای شخصی به ۲۵ درصد کاهش پیدا کند؛ در آن زمان برنامه‌ها به خوبی پیش می‌رفت و با راه‌اندازی خطوط جدید، تعداد مسافران اتوبوس‌ها افزایش پیدا کرد، اما به دلایل مختلف از جمله نبود برنامه‌ریزی صحیح، تحریم‌ها و افزایش قیمت اتوبوس، روند نزولی آغاز شد و تعداد مسافران کاهش پیدا کرد.

وی با بیان اینکه با توجه به وضعیت موجود، نمی‌توان به مردم گفت که ۱۰ سال صبر کنند تا سیستم‌های حمل‌ونقل جدید راه‌اندازی شود، افزود: باید همزمان وضعیت فعلی حفظ و برنامه‌های جدیدی برای توسعه سیستم‌های حمل‌ونقل عمومی اجرا شود؛ به‌عنوان مثال سیستم اتوبوس‌های بی‌آرتی که قرار بود فواصل زمانی بین اتوبوس‌ها را به سه تا پنج دقیقه برساند، هم‌اکنون در بعضی موارد تا ۱۰ دقیقه افزایش پیدا کرده است.

مجری طرح‌های زیربنایی وزارت راه و شهرسازی در استان اصفهان با تاکید بر بازسازی و نوسازی اتوبوس‌ها تصریح کرد: بسیاری از اتوبوس‌های موجود با کمترین هزینه قابل بازسازی است تا دوباره به چرخه خدمات برگردد؛ نیاز است کولرها، صندلی‌ها و ظاهر اتوبوس‌ها را نوسازی کنیم تا خدمات بهتری به مردم ارائه شود.

صلواتی ادامه داد: در حال حاضر تعدادی از اتوبوس‌های شهر اصفهان وضعیت بسیار نامناسبی دارد و با نوسازی می‌توان این شرایط را بهبود بخشید.

وی با اشاره به رفع مسائل ترافیک و آلودگی هوا عنوان کرد: مسائل ترافیک و آلودگی هوای شهر اصفهان، با برنامه‌ریزی صحیح و به‌روز قابل رفع است، البته علاوه بر شهرداری، استانداری و دیگر دستگاه‌های استان نیز باید در اجرای برنامه‌های حمل‌ونقل و کاهش آلایندگی مشارکت کنند.

مجری طرح‌های زیربنایی وزارت راه و شهرسازی در استان اصفهان خاطرنشان کرد: برای بهبود شرایط حمل‌ونقلی شهر اصفهان برنامه جامع مشترکی شامل سیستم‌های حمل‌ونقل مختلف، پایانه‌های مسافربری، موتورسیکلت، دوچرخه و عابر پیاده باید به صورت کوتاه‌مدت و بلندمدت اجرا شود، همچنین آموزش و اعمال قانون نیز در کنار این برنامه‌ها مدنظر قرار گیرد.

وی گفت: حمل‌ونقل عمومی شهر اصفهان نیازمند توجه و برنامه‌ریزی دقیق و همت دستگاه‌های مختلف است تا علاوه بر حفظ شرایط موجود، راهکارهای جدیدی برای بهبود وضعیت ارائه شود.

کد خبر 807310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.