۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷
امن ترین کشورهای جهان معرفی شد

شاخص نظم و قانون در ۲۰۲۴ نشان می‌دهد که کویت، سنگاپور و تاجیکستان امن‌ترین کشورهای جهان به‌واسطه احساس امنیت شخصی، اعتماد به پلیس و تجربه حمله و سرقت توسط عامه مردم هستند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، با رسیدن درگیری‌های جهانی به بالاترین سطح خود از زمان جنگ جهانی دوم، احساس امنیت عمومی در دهه گذشته بهبود پیدا کرده است. این افزایش ایمنی درک‌شده تا حد زیادی به افزایش اعتماد به مجریان قانون نسبت داده می‌شود که عاملی کلیدی در میزان احساس امنیت مردم، صرف‌نظر از وضعیت اقتصادی یک کشور است. بسیاری از کشورهای مرفه از امن‌ترین کشورهای جهان هستند و این امر ارتباط بین ثبات اقتصادی و امنیت فیزیکی را برجسته می‌کند.

امن ترین کشورهای جهان معرفی شد

نظم و قانون در سراسر جهان در سال ۲۰۲۴

امتیازات شاخص قانون و نظم بر اساس داده‌های گزارش ایمنی جهانی گالوپ در سال ۲۰۲۴ نشان می‌دهد که امن‌ترین کشورهای جهان در سال جاری عبارتند از:

کویت ۹۸

سنگاپور ۹۵

تاجیکستان ۹۵

نروژ ۹۳

استونی ۹۱

فنلاند ۹۱

ایسلند ۹۱

کوزوو ۹۱

لوکزامبورگ ۹۱

سوئیس ۹۱

این شاخص بر اساس نظرسنجی از ۱۴۶ هزار نفر در ۱۴۰ کشور جهان ترسیم می‌شود و برداشت عمومی از ایمنی را منعکس می‌کند. شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی به سوالاتی در مورد ادراکشان در سه حوزه کلیدی «احساس امنیت شخصی»، «اعتماد به پلیس» و «تجربه حمله و سرقت» پاسخ دادند.

امن ترین کشورهای جهان معرفی شد

از میان ۱۴۰ کشور مورد بررسی، کشورهایی با کنترل دولتی بالا، قوی‌ترین برداشت عمومی از ایمنی را داشتند که در رأس آن‌ها کویت، سنگاپور و تاجیکستان قرار گرفت. سنگاپور در سطح جهانی به‌عنوان یکی از امن‌ترین کشورهای جهان رتبه‌بندی می‌شود. اجرای دقیق قانون و ممنوعیت در اختیار داشتن سلاح به احتمال زیاد عامل افزایش احساس امنیت در میان مردم است، علاوه بر این دولت سنگاپور برای قتل و نگهداری غیرقانونی سلاح گرم مجازات اعدام را تعیین کرده است.

هفت کشور از ۱۰ کشور برتر لیست نیز که به دلیل نرخ پایین جرم‌وجنایت و اعتماد بالا به نهادهای دولتی، جایگاه‌های بالایی فهرست حاضر را به خود اختصاص دادند، اروپایی بودند. فنلاند به‌طور ویژه با ۸۷ درصد رضایت جمعیت، یکی از بالاترین رتبه‌ها را در اعتماد عمومی به سیستم‌های پلیس داشت و ۷۴ درصد مردم آن به سیستم قضائی اعتماد دارند.

در مقابل، لیبریا به دلیل تجربه شخصی از جنایت، اعتماد پایین به مجریان قانون و مشکلات اقتصادی برای دومین سال متوالی در انتهای لیست قرار گرفت. ۲۸ درصد از پاسخ‌دهندگان نظرسنجی حاضر طی سال گذشته قربانی حملات شخصی و ۴۵ درصد از آن‌ها مورد سرقت قرار گرفته بودند. لیبریا به‌عنوان یکی از فقیرترین کشورهای جهان، سال‌ها با فساد سیاسی و دسترسی پایین به خدمات عمومی روبه‌رو بوده است که این موضوع تصور عمومی از ایمنی در آن را تحت‌تأثیر قرار داده است.

امن ترین کشورهای جهان معرفی شد

کد خبر 806827

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.