بارانداز ماهی در اصفهان مصرف آبزیان را افزایش می‌دهد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: راه‌اندازی بارانداز ماهی در میدان مرکزی میوه و تره‌بار اصفهان، تأثیری چشمگیر در کاهش قیمت، افزایش تولید و مصرف آبزیان دارد و سرانه مصرف آن را افزایش می‌دهد.

مهرداد مرادمند در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در حاشیه چهل‌ودومین برنامه «به احترام مردم اصفهان» با محوریت بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان اظهار کرد: راه‌اندازی بارانداز ماهی در میدان مرکزی میوه و تره‌بار اصفهان یک اقدام و یک گام بزرگ در راستای کاهش هزینه‌ها و افزایش مصرف آبزیان در استان است.

وی افزود: این اقدام از نظر اقتصادی فوق‌العاده مؤثر است و به بهبود زنجیره تولید و رساندن ماهی به بازار کمک شایانی می‌کند که با کاهش هزینه‌های ناشی از حمل‌ونقل و واسطه‌ها، این بارانداز به مصرف‌کنندگان این امکان را می‌دهد که ماهی را با قیمتی مناسب‌تر و کیفیتی بهتر در برنامه غذایی خود بگنجانند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تاکید کرد: سال ۱۳۷۵، به‌طور میانگین، مصرف سالانه ماهی در استان اصفهان حدود دو کیلوگرم بود، اما در حال حاضر این عدد به ۱۱ کیلوگرم رسیده است و این افزایش نه‌تنها به دلیل افزایش تولید، بلکه به دلیل آشنایی بیشتر مردم با اهمیت مصرف ماهی برای سلامت بوده و از سوی دیگر دسترسی آسان‌تر شهروندان به ماهی تازه و با قیمت مناسب‌تر نیز نقش مهمی در این روند داشته است.

مرادمند گفت: بارانداز ماهی تازه که امروز راه‌اندازی شد، این امکان را فراهم می‌کند که انواع ماهی‌ها به‌صورت تازه و بدون منجمد شدن، مستقیم در اختیار خانوارها قرار گیرد، همچنین این اقدام با حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت نهایی، تأثیر قابل‌توجهی در افزایش سرانه مصرف ماهی خواهد داشت.

وی با اشاره به تغییرات مثبتی که این طرح در عادات غذایی مردم ایجاد می‌کند، ادامه داد: اگر بتوانیم ماده اولیه بسیاری از غذاهای فست‌فود را به جای گوشت قرمز یا سایر پروتئین‌های دامی، با ماهی جایگزین کنیم، بدون شک این امر از نظر اقتصادی به‌صرفه‌تر و در افزایش مصرف ماهی نیز مؤثر خواهد بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره‌های مرتبط با مصرف آبزیان می‌تواند نقش مهمی در تشویق مردم به استفاده از ماهی داشته باشد.

مرادمند گفت: راه‌اندازی بارانداز ماهی در میدان مرکزی میوه و تره‌بار اصفهان نه‌تنها به افزایش سرانه مصرف ماهی کمک می‌کند، بلکه موجب کاهش هزینه‌های توزیع و عرضه می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر، میانگین مصرف ماهی در اصفهان ۱۱ کیلوگرم است، در حالی که میانگین جهانی مصرف ماهی ۲۲ کیلوگرم است و باید تلاش کنیم تا این میزان را به سطح جهانی یعنی ۲۲ کیلوگرم برسانیم و راه‌اندازی بارانداز ماهی می‌تواند یک گام مؤثر در این راستا باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان خاطرنشان کرد: این اقدام علاوه بر تأثیرات اقتصادی، به بهبود سلامت عمومی جامعه نیز کمک خواهد کرد و از این طریق، اهمیت مصرف ماهی در سبد غذایی خانوارها به‌طور گسترده‌تری مطرح خواهد شد.

کد خبر 805393

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.