به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید امیر سامع امروز _دوشنبه دهم دی_ در حاشیه جلسه کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه برنامه و بودجه شهرداری اصفهان یکی از موضوعات کلیدی و محوری در مدیریت شهری است، اظهار کرد: این نهاد با تدوین برنامههای پنجساله، تلاش میکند اهداف توسعهای خود را بهصورت جامع پیش ببرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر برنامه «۱۴۱۰» بهعنوان سند راهبردی شهرداری در حال اجرا است که سالانه برشهای یکساله از آن تهیه میشود، افزود: بودجه هر سال در فصل پاییز تدوین و پیش از پایان بهمن، توسط شورای اسلامی شهر اصفهان مصوب و برای اجرا از ابتدای فروردین به شهرداری ابلاغ میشود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در میانه سال، بهدلیل تغییراتی که در حجم کارها، قیمتهای پایه و شرایط پروژهها به وجود میآید، شهرداری اصلاح بودجهای ارائه میدهد؛ این اصلاحات که بیشتر در مهر و آبان صورت میگیرد، به شورا ارسال و در کمیسیونهای تخصصی بررسی میشود.
سامع خاطرنشان کرد: بهعنوان مثال اصلاح بودجه سال ۱۴۰۳ بهتازگی در کمیسیون سلامت، محیطزیست و خدمات شهری مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در بخش بودجه جاری نیز اصلاحات الزامی است، چراکه پیش از آغاز سال، شاخصهای اقتصادی همچون نرخ تورم و میزان افزایش حقوقها همچنان قطعی نیست، ادامه داد: بهعنوان مثال افزایش حقوق کارگران در سال ۱۴۰۳ ابتدا حدود ۲۰ درصد پیشبینی شده بود، اما با ابلاغ رسمی در ابتدای سال، این رقم افزایش پیدا کرد، در نتیجه این تغییرات بر قراردادهای برونسپاری، نگهداری شهر، نظافت و سایر خدمات شهری تأثیر گذاشته و اصلاحاتی در بودجه جاری را ضروری میکند.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: در بخش مرکزی شهرداری، پروژههای زیرساختی و هماهنگ شهری همچون مدیریت پسماند، اجرای زبالهسوز، نورپردازیهای شهری، گرافیک شهری و دیوارنگارهها مورد بازبینی قرار گرفت؛ تغییرات در این ردیفها به گونهای اعمال شده است که هر حوزه، توازن درونی خود را حفظ کند.
سامع بیان کرد: بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری که ابتدا ۳,۰۵۰ میلیارد تومان مصوب شده بود، در اصلاحیههای اخیر تغییرات متعددی پیدا کرد؛ در اصلاح نخست پیشنهاد افزایش ۱,۵۰۰ میلیارد تومان ارائه شد، اما با توصیه شورای شهر، رقم نهایی به همان ۳,۰۵۰ میلیارد تومان بازگشت، با این حال در بخش جاری، حدود ۱,۸۰۰ میلیارد تومان افزایش هزینه پیشبینی شد که این افزایش به موضوعاتی همچون حقوق و دستمزد، نگهداری و بهرهبرداری از اتوبوسرانی، آتشنشانی، خدمات فرهنگی، نظافت، مدیریت پسماند و نگهداری فضای سبز اختصاص دارد.
وی اضافه کرد: در بخش عمرانی، بعضی پروژهها که امکان اجرای آنها در سال جاری وجود نداشت، کاهش بودجه پیدا کرد، همچنین برای پروژههایی که به منابع مالی بیشتری نیاز داشتند، بودجه اضافه شد؛ تمام این اصلاحات در جلسات کمیسیونهای تخصصی و در نهایت در جلسه تلفیق شورای اسلامی شهر بررسی میشود تا شهرداری بتواند در ماههای پایانی سال با سرعت و دقت بیشتری پروژههای خود را پیش ببرد.
نظر شما