آمایش سرزمین در تولید محصولات غذایی رعایت شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: آمایش سرزمین باید در تولید محصولات کشاورزی و غذایی استان قزوین به درستی رعایت شود تا تولیدات کشاورزی به شکل هدایت‌شده و مبتنی بر نیاز جامعه انجام شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، عبدالله دیده‌بان عصر امروز _سه‌شنبه بیست‌وچهارم مهر_ در مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا با اشاره به اهمیت روز جهانی غذا و چالش‌های مرتبط با حوزه تولید مواد غذایی اظهار کرد: با وجود تولید کافی غذا در جهان همچنان فقر غذایی و سو تغذیه وجود دارد.

وی به تصویب روز جهانی غذا در سال ۱۹۷۲ میلادی نیز اشاره کرد و افزود: هدف از بزرگداشت این روز برجسته‌سازی و آگاهی جهانی نسبت به مشکل فقر غذایی است. دو مفهوم کلیدی در زمینه غذا داریم که یکی امنیت غذایی و دیگری ایمنی غذایی هستند که دو مقوله کاملاً متفاوت هستند و باید به طور جداگانه مورد توجه قرار گیرند.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی_درمانی استان قزوین ادامه داد: از تولیدکنندگان کشاورزی تا سیاست‌گذاران همگی در زنجیره تأمین مواد غذایی نقش دارند و وظیفه‌ای مهم در تأمین امنیت و ایمنی غذایی بر عهده دارند.

دیده‌بان با بیان اینکه ظرفیت‌های گسترده استان قزوین در زمینه تولیدات کشاورزی یک فرصت بزرگ برای استان است، خاطرنشان کرد: آمایش سرزمینی باید در تولید محصولات کشاورزی و غذایی استان قزوین به درستی رعایت شود تا تولیدات کشاورزی به شکل هدایت‌شده و مبتنی بر نیاز جامعه انجام شود.

وی با اشاره به چالش‌های مرتبط با فقر غذایی و ایمنی مواد غذایی افزود: باید پافشاری بر ایمنی غذایی و سلامت مواد غذایی داشته باشیم تا امنیت غذایی جامعه تضمین شود و مواد غذایی مغذی و مقوی به جامعه هدف برسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی_درمانی قزوین ادامه داد: امنیت غذایی بیشتر مقوله کمی و به معنای تولید بیشتر غذا برای رفع نیازهای کل افراد جامعه است در حالی که در بحث ایمنی غذایی محور کار تولید غذایی با ارزش بالا و مقوی است.

کد خبر 800908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.