علی فتحیان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: حرکت در راستای توسعه علم و فناوری در کشور بسیار ارزشمند است. بهویژه اصفهان بهدلیل قابلیتهای علمی و دانشگاههایی که دارد، جوانان بااستعدادی را در اختیار دارد و توسعه چنین فضاهایی کمک زیادی به پیشرفت کشور میکند.
وی افزود: سپاه پاسداران خود را حافظ انقلاب اسلامی میداند و حضور در عرصههای علمی و فناوری را یک وظیفه میپندارد، چون کسی که میخواهد از انقلاب دفاع کند، باید ابزار و توان لازم برای دفاع را هم داشته باشد. انقلاب اسلامی فقط برای دفاع از خود نیاز به علم ندارد؛ بلکه چون ما مرکز جهان اسلام هستیم، جمهوری اسلامی باید توان علمی خود را ارتقا دهد تا به کشورهای اسلامی و منطقهای که نیاز به پیشرفت دارند، کمک کند.
جانشین فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان گفت: سپاهپاسداران در چند سطح وارد فضای علمی شدهاند، نخستین سطح برای دانشآموزان و دانشجویانی است که تازه وارد عرصه علمی میشوند و نیاز به حمایت دارند؛ در این سطح، سپاه از طریق پایگاههای بسیج و مراکز رشد خود، به آموزش و حمایت میپردازد؛ سطح بعدی در ارتباط با کسانی است که به تازگی وارد عرصههای علمی شدهاند و نیاز به حمایت مالی یا فنی دارند، توسط سپاه حمایت میشوند.
فتحیان گفت: سپاه با شرکتهای مختلف برای رفع نیازهای خاص کشور مذاکره میکند و پروژههای کلان را با آنها انجام میدهد.
وی افزود: سپاه پاسداران در چند سال گذشته تحولاتی در جذب نخبگان علمی ایجاد کرده است، سپاه دانشگاههایی مانند دانشگاه امام حسین دارد که به تربیت نخبگان علمی میپردازند؛ امسال دانشگاه امام حسین (ع) رتبه دوم دانشگاههای کشور را به خود اختصاص داد، که نشاندهنده اهتمام سپاه به نخبهپروری است. جذب نخبگان در سپاه خارج از چهارچوبهای معمول نظامی صورت میگیرد و این افراد در شرایط خاصی رشد میکنند.
جانشین فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان گفت: قرارگاه خاتم پروژههای بزرگ و متنوعی را در حوزههای مختلف مانند راهسازی، سدسازی، برق و انرژی، و نفت انجام میدهد. قرارگاه خاتم بهعنوان یک هلدینگ بزرگ، پروژهها را مدیریت میکند و از ظرفیت شرکتهای کوچکتر که توان علمی و فناوری خوبی دارند، استفاده میکند.
نظر شما