اکران ۱۷ فیلم با عنوان «غزه» در جشنواره فیلم کودک/ خدمات حمل‌ونقل هوشمند اصفهان ارتقا یافت

شهردار اصفهان گفت: حدود ۱۶۰۰ دانش‌آموز درگیر برگزاری سی‌وششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان هستند و ۱۳ فیلم بلند، ۱۸ فیلم کوتاه، ۱۴ پویانمایی و حدود ۱۷ فیلم با عنوان فیلم غزه در سینماها در حال اکران است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز _چهارشنبه هجدهم مهر_ در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» اظهار کرد: این روزها سی‌وششمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان در اصفهان در حال برگزاری است؛ این دوره جشنواره به حیث حضور جمعیت فعال دانش‌آموزان که برای تماشا می‌آیند و داوران، حال و هوای خوبی دارد.

وی با بیان اینکه حدود ۱۶۰۰ دانش‌آموز درگیر برگزاری جشنواره سی‌وششم کودکان و نوجوانان هستند، افزود: ۱۳ فیلم بلند، ۱۸ فیلم کوتاه، ۱۴ پویانمایی و حدود ۱۷ فیلم با عنوان فیلم غزه در سینماها در حال اکران است، امیدوارم تمام کودکان جهان همیشه شاد باشند و از سلامت و امنیت برخوردار باشند.

شهردار اصفهان تصریح کرد: هفته اول مهر برای آغاز سال تحصیلی دغدغه‌هایی به‌لحاظ شرایط ترافیکی شهر داشتیم، اما با هماهنگی‌های انجام شده و تشکیل ستاد مهر، سال تحصیلی را به خوبی آغاز کردیم و در حال حاضر در ساعات پیک ترافیک آرامش نسبی در شهر برقرار است که لازم می‌دانم از تمام عوامل ستاد از جمله آموزش و پرورش و پلیس راهور به‌جهت همکاری‌های خوبی که داشتند، تشکر کنم.

سوال شهروندان و پاسخ مسئولان

بخش دیگر این برنامه به پرسش شهروندان و پاسخ مدیران شهری اختصاص یافت.

اکران ۱۷ فیلم با عنوان «غزه» در جشنواره فیلم کودک/ خدمات حمل‌ونقل هوشمند اصفهان ارتقا یافت

شهرداری در رفع مشکل زمین‌های محله فردوان به‌عنوان تسهیل‌کننده پیگیر است

شهروند: آیا در محله فردوان طرحی اجرا شده است؟ حل مسئله وقفی‌بودن آن به کجا رسید؟

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان: در این دوره مدیریت شهری تلاش کردیم گره‌هایی که بر کار مردم افتاده است را باز کنیم؛ هرچند خود ما در ایجاد آن نقشی نداشته باشیم.

«محله فردوان» یکی از محله‌هایی است که گره در کار ساکنان آن افتاده است، زیرا مردم زمین‌هایی خریداری کردند، بعضی سند شش دانگ دارد، اما بعدها آستان قدس به سندی می‌رسد که این محل وقف آستان است.

از آن زمان مردم ساکن آن محل دچار مشکل شدند، البته در تعدادی شهرها همچون قم و مشهد منازل مسکونی تجاری و موقوفه داریم، اما در آن شهرها این موضوع پذیرفته شده است؛ در اصفهان این فرهنگ پذیرفته شده نیست و مردم تمایل به سکونت در منزل وقفی ندارند.

در سه سال گذشته دو مرتبه در مشهد با تولیت آستان قدس مذاکره کردم، در استان از طریق استاندار و اداره اوقاف پیگیر مسئله بودیم، اما هنوز نتوانستیم به توافق برسیم، شهرداری سعی کرد به‌عنوان تسهیل‌گر کمک کند و مسئله را حل کند.

آخرین گزینه‌ای که با آستان به توافق رسیدیم و در اجرا دچار مشکل شد، این بود که موقوفه‌هایی که باید تشریفات شرعی و قانونی را طی کند، تبدیل به احسن کنیم؛ در این راستا با استاندار صحبت شد و پذیرفتند کمک کنند، به این صورت که زمین‌هایی را از استان به آستان قدس واگذار و جایگزین می‌کنیم، اما درمصداق‌ها دچار مشکل شدیم و تا به امروز کارشناسان دو طرف نتوانستند به توافق برسند.

مساحت زیاد است و باید یک مبنای ریالی درست داشته باشد که امیدوارم که بتوانیم مشکل مردم را حل کنیم.

حسن محمدحسینی، مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان: با توجه به رویکرد این دوره مدیریت شهری، در این زمینه جلسات متعددی برگزار شد و مراجعات متعددی از سوی مردم برای دریافت پروانه داشتیم، اما با توجه به محدودیت‌هایی که وجود دارد، نتوانستیم پاسخگو باشیم.

برخی شهروندان برای دریافت پروانه به آستان قدس مراجعه و هزینه ۵۲ حبه را پرداخت می‌کنند، در این دوره پیگیری‌های زیادی انجام شده است.

کنار همین مجموعه صحرای پرتمان قرار داشت که برای مردم مشکل‌ساز شده بود، اما در این دوره کاربری‌ها تعیین تکلیف و مصوبات گرفته شد، در حال حاضر ۱۰۰ هکتاری که متولی آن شهرداری بود تعیین تکلیف شد.

تلاش برای راه‌اندازی مجتمع صنفی فروش موتورسیکلت

شهروند: موتورسیکلت‌فروشان خیابان سروش در پیاده‌رو سد معبر ایجاد می‌کنند، مأموران اخطار می‌دهند، اما بعدازظهر دوباره تکرار می‌شود.

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان: راه حل اساسی مطرح این بود که مکانی را به‌عنوان بازار دائمی فروش موتورسیکلت فراهم و فروشندگان را به آن سمت هدایت کنیم، حتی شهرداری مکانی را انتهای خیابان سروش، ابتدای محله چشمه مرغاب پیش‌بینی کرده است.

چند بار فراخوان برای سرمایه‌گذاری داده شده است، اما تا به حال نتوانستیم این اقدام را انجام دهیم، هرچند در مکان نیز برای رفت‌وآمد مشکل ایجاد می‌شود و باید چنین بازارهایی را با فاصله از مرکز شهر احداث کرد، در حال حاضر شهرداری تنها در رفع سد معبر عبور می‌کند، اما این راه حل اساسی نیست.

تلاش می‌کنیم شرایط بازار را فراهم کنیم و بعد از آن باید کسبه خیابان سروش همکاری کنند.

مصطفی مرادیان‌نژاد، مدیرکل پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان: جمع‌آوری سد معبر، دادن اخطار و پیگیری و مداومت بخشی از کار ما است که روزانه انجام می‌شود، مورد بعدی هماهنگی با پلیس اماکن است، با توجه به اخطارهایی که داده می‌شود در برخی موارد منجر به پلمب می‌شود، بحث بعدی که پیگیری می‌شود مزاحمت‌های شغلی است، بر اساس بند ۲۰ قانون ۵۵ شهرداری‌ها تا کنون بیش از ۲۰ اخطار به مغازه‌داران در چند صنف از جمله فروش قطعات، نمایشگاه و تعمیرات داده شده است.

ایجاد اختلال در کسب‌وکار خوشایند نیست، اما جایی که منافع مردم به میان بیاید مجبور هستیم از ابزارهای قانونی استفاده کنیم که در مراحل انتهایی انجام می‌شود، هر چند به لحاظ قانونی این اقدام متوجه صنف مربوطه است، اما شهرداری به‌عنوان نهاد همکار با صنف مربوطه وارد مذاکره شدیم تا یک مجتمع صنفی فروش موتور و لوازم یدکی راه‌اندازی کنیم، هنوز صنف نتوانسته بر مباحث مالی با مجموعه خود به توافق برسد، با توجه به اینکه آن مکان محور شلوغی است، با راهور هماهنگی‌های لازم انجام شده است، تقاضای زیادی که در حال حاضر وجود دارد منجر شده که جمع‌آوری موتورها از پیاده‌رو تأثیری نداشته باشد.

شهروندان گزارش برچسب‌های تبلیغاتی درِ منازل را به سامانه ۱۳۷ اطلاع دهند

شهروند: حدود سه سال است که با سامانه ۱۳۷ برای پرچسب‌های تبلیغاتی در منازل تماس می‌گیریم، اما اقدامی انجام نشده است.

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان: اولین راهکار «فرهنگسازی» است، کسبه‌ای که می‌خواهند خود را از این طریق معرفی کنند باید بدانند که این کار خلاف است، تصرف به اموال غیر است، طی ۱۰ تا ۱۵ سال گذشته شیب کاهشی داشته که شاید بخشی از آن را مرهون فضای مجازی هستیم، با توجه به اینکه برچسب‌ها شماره و آدرس دارد، مردم می‌توانند شکایت کنند، شهرداری نیز در دفاع از ابنیه شهر و شهروندان می‌تواند وارد عمل شود.

مصطفی مرادیان‌نژاد، مدیرکل پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان: اصفهان جزو اولین شهرهایی بود که بر اساس بند ۹۲ قانون ۵۵ شهرداری‌ها اقدام به بررسی قانونی این وضعیت اعم از برچسب‌هایی که چسبانده و تراکت‌هایی که پخش می‌شود، داشت و تمام موارد روزانه در سطح شهر توسط عوامل رفع تخلفات شهری احصا می‌شود.

روزانه بالغ بر ۲۰ تا ۳۰ مکاتبه انجام می‌شود و با دستور قضائی و همکاری اپراتورها افراد احضار می‌شوند، به‌طور معمول پس از یک تا دو بار اخطار این اقدام تکرار نمی‌شود.

شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده این تخلفات شهری موارد را از طریق سامانه ۱۳۷ همراه با شماره تلفن حک شده بر برچسب تبلیغ اعلام کنند تا پیگیری قضائی انجام شود.

زمین کنار مرکز بهداشت ابن سینا تعیین تکلیف می‌شود

شهروند: از حدود ۶۰ سال گذشته تا کنون از سمت فلکه ابن‌سینا به سمت میدان شهدا چهار مغازه وجود دارد که شهرداری اجازه عقب‌نشینی به آن‌ها نمی‌دهد و خودروها مجبور به دور زدن در خیابان دردشت هستند؛ این شرایط ترافیک شدید ایجاد کرد، است که درخواست رسیدگی داریم. همچنین زمین خاکی کنار مرکز بهداشت موجب ایجاد آلودگی می‌شود.

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان: یک پارکینگ مکانیزه در میدان شهدا حدفاصل چهارباغ پایین و ابن سینا در قالب پروژه مشارکتی ایجاد می‌شود که به کاهش ترافیک کمک می‌کند؛ در گردش میدان از چهارباغ پایین به سمت ابن سینا تبدیل به یک فضای شهری می‌شود؛ مغازه‌ها تخریب و فضا باز می‌شود و تا حد زیادی میدان گشایش پیدا می‌کند، اما برای ابتدای خیابان ابن سینا طرحی نداریم‌.

برای زمین کنار مرکز بهداشت ابن سینا اگر علوم پزشکی اقدامی برای ساخت نمی‌کند، باید با هماهنگی آن‌ها یک طرح ساماندهی شهری برای گذاشته شود چراکه علاوه بر تخریب سیما و منظر شهر در ورودی اصلی شهر، هنگام باد موجب ایجاد گرد و خاک در منطقه می‌شود.

روح‌الله ابوطالبی، مدیر منطقه ۳ شهرداری اصفهان: ملک مجاور مرکز بهداشت در تملک اداره بهداشت است که در گذشته تعاونی اداره بهداشت در این مکان قرار داشت؛ این ملک پس از رعایت عقب‌نشینی‌ها تخریب شد و قرار است نقشه و پروانه را به شهرداری ارائه دهند تا در مساحت مقرر ساخت را انجام دهند.

حدود یک ماه گذشته اخطارهای لازم و نامه‌نگاری‌ها با دانشگاه علوم پزشکی انجام شده و در مراحل طراحی نقشه است، پس از مراجعه به شهرداری و صدور پروانه مشکل آن محل رفع می‌شود.

تعدادی مغازه ابتدای خیابان ابن سینا قرار دارد که باید عقب‌نشینی انجام شود، اما سال جاری برنامه‌ای در این رابطه وجود ندارد و در برنامه سال آینده قرار داده شده که تملک را اولویت قرار دهیم و بتوانیم آزادسازی را انجام دهیم.

اکران ۱۷ فیلم با عنوان «غزه» در جشنواره فیلم کودک/ خدمات حمل‌ونقل هوشمند اصفهان ارتقا یافت

محمدتقی رفیعی، رئیس اداره ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان: هفته گذشته یکی از بیشترین تماس‌ها مربوط به اختلالی بود که در سامانه اصفهان کارت به‌وجود آمده بود، تقاضا می‌کنم پیگیری شود.

علی قاسم‌زاده شهردار اصفهان: اختلال تنها در اصفهان کارت نیست؛ در سامانه حمل‌ونقل عمومی ارتقایی انجام شد که این مهاجرت از سامانه قبلی به جدید موجب شد بعضی از شهروندان دچار مشکل شوند.

در حال حاضر آمار پایینی از کارت‌ها این مشکل را دارد و این مسئله تنها مربوط به اصفهان کارت نمی‌شود؛ سامانه مربوط به شریکی خارج از شهرداری است و طی جلسات برگزار شده این مشکل تا پایان ماه جاری رفع می‌شد.

سعید فردانی، دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان: از اسفند سال گذشته ارتقای زیرساخت و مهاجرت به سرور جدید و ارتقای شبکه با توجه به اهمیت هوشمندسازی که یکی از اولویت‌های سه‌گانه مدیریت شهری در این دوره بود برای اولین بار در کشور انجام شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰ درصد از این مهاجرت انجام شده و تا دو ماه آینده با همت تمام ذی‌نفعان درون شهرداری و بیرون از شهرداری تکمیل می‌شود تا خدمات به شهروندان ارائه شود؛ اصلاح زیرساخت‌ها و ارتقای شبکه و مشکلی که در مدت زمان گذشته برای اینترنت تمام کشور ایجاد شد، دلیل اصلی نارضایتی برخی شهروندان در خصوص اصفهان کارت بود.

قول می‌دهیم تا دو ماه آینده ارتقای شبکه و اصلاح زیرساخت‌ها را انجام دهیم تا بتوانیم خدمات مناسبی را در حوزه حمل‌ونقل هوشمند در اصفهان به شهروندان ارائه دهیم.

کد خبر 798841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.