جشنواره فیلم کودک حس ارزشمندبودن را در نسل‌های آینده تقویت می‌کند

داور سی‌وششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان با بیان اینکه این جشنواره از نظر تکنیک رشد خوبی داشته است، گفت: این جشنواره با ارزش دادن به نگاه و تفکر نوجوان می‌تواند به ایجاد حس ارزشمندی در آن‌ها کمک کند.

بهرام عظیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به بخش فیلم کوتاه سی‌وششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اظهار کرد: این بخش شامل سه قسمت انیمیشن، فیلم زنده و غزه می‌شود که این قسمت نیز دارای انیمیشن و فیلم کوتاه است.

وی افزود: جشنواره سی‌وششم نسبت به جشنواره سال گذشته از نظر تکنیک رشد خوبی داشته است، اما از نظر موضوعی می‌توان گفت، پیشرفت چندانی نکرده و درجا زده است.

داور سی‌وششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان تصریح کرد: در بخش موضوعی بیشتر با سوژه‌های تکراری مواجه می‌شویم که در این خصوص فیلمسازان ما باید آثار داخلی و خارجی بیشتری را تماشا کنند تا برای ساخت فیلم یا انیمیشن در حوزه کودک بتوانند فیلم نو بسازند و از سوژه‌هایی که قبلاً فیلمساز دیگری به تولید اثر پرداخته است، استفاده نکنند.

عظیمی ادامه داد: فیلم کوتاه حتی اگر بهترین باشد و موفق به کسب جایزه جشنواره هم شود، باز هم سخت به دست مخاطب عام خواهد رسید، اما فیلم‌های بلند این مشکل را ندارد و پس از اکران دیده می‌شود که همین دیده شدن منجر می‌شود تا اتفاقات خوبی برای این فیلم‌ها رخ دهد، البته به شرطی که فیلم خوبی باشد.

وی با بیان اینکه داوری کودکان و نوجوانان در این جشنواره اتفاق خوبی است که برای نسل جدید پیامدهای خوبی به همراه دارد و نشان دهنده آن است که برای برگزاری چنین جشنواره‌ای از پیش فکر شده است، گفت: کارگاه‌های آموزشی همچون «هوش مصنوعی» می‌تواند در آموزش بچه‌ها و کشف استعداد و خلاقیت آن‌ها بسیار مؤثر واقع شود، اما تأیید یک فیلم توسط داوران نوجوان به این معنا نیست که این فیلم در اکران عمومی نیز موفق خواهد بود، چراکه به هر حال احساس کودکان با قشر بزرگسال متفاوت است.

داور سی‌وششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان گفت: برگزاری کارگاه‌های آموزشی و نقد و داوری آثار توسط کودکان و نوجوانان به‌لحاظ اینکه می‌تواند در آینده نسلی نو از فیلمسازان خلاق و مستعد را برای جامعه تربیت کند، بسیار حائز اهمیت است، چراکه در هر دوره از جشنواره حتی اگر دو نفر هم جذب و در آینده فیلمساز خوبی شوند، تا سال‌ها می‌توان از آثار برجسته‌ای که آن‌ها در آینده تولید خواهند کرد، بهره برد.

عظیمی با اشاره به اینکه سال گذشته تعداد داوران نوجوان جشنواره فیلم کودک و نوجوان حدود ۸۰۰ نفر بود که این عدد در سال جاری به ۱۶۰۰ نفر افزایش یافته است، گفت: این عدد شاید به لحاظ کمی خیلی مهم نباشد، اما به لحاظ ایجاد روحیه کارشناسانه در نسل آینده و ارزش دادن به نگاه، نظر و نوع تفکر نوجوان در این حوزه می‌تواند به ایجاد حس ارزشمندی او کمک به سزایی داشته باشد، شاید این نوجوان در آینده فیلمساز نشود، اما اگر در هر حرفه‌ای همچون پزشکی، نجاری یا صنعتگری موفق شود، بنای این موفقیت با ایجاد اعتماد به نفس و مفید بودن برای آن‌ها در این جشنواره شکل گرفته است.

کد خبر 798532

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.