به گزارش خبرگزاری ایمنا، ۷ اکتبر سال گذشته بود که با رشادت سربازان مقاومت فلسطین حادثهای تاریخی در منطقه رقم خورد، شاید آن روز کسی فکرش را نمیکرد که طوفانالاقصی بتواند چهره خبیث رژیم جعلی را آشکار کند و امروز تمام دنیا با ذات پلید اشغالگران روبهرو شود.
رژیم جعلی صهیونیستی که بنیاد خود را بر مظلومنمایی در واقعه هولوکاست بنا کرده بود، طی یک سال گذشته تصویری واقعی از ماهیت شیطانی خود را بر همه ثابت کرد، زیرا دنیا اگر داستان نسلکشی یهودیان را در مستندها و سخنرانیها شنیده بود، امروز به چشم خود میبیند که رژیم جعلی صهیونیستی دست به کشتار جمعی ۳۵ هزار زن و کودک در غزه، حمله به بیمارستانها، مدارس، کلیساها و حتی مراکز خدماتی سازمان ملل در غزه زده است و این جنایتها مهر پایانی بر ۸۰ سال مظلومنمایی صهیونیستها بود.
حالا نام هولوکاست که میآید نهتنها دیگر کسی برای مظلومیت یهود اشک نمیریزد، بلکه تصاویر کودکان مثلهشده غزه مقابل چشمان مردم دنیا میآید. اگر روزگاری مرثیه هولوکاست با گزارههای شیطانی مانند «سرزمین بدون مردم، مردم بدون سرزمین» عواطف انسانی را یک پای مشروعیتبخشی به اشغال فلسطین و تأسیس اسرائیل میکرد، اما حالا این فلسطینیان مظلوم هستند که مصداق واقعی مردم بیسرزمین شدهاند. اتاقهای گاز آشویتس جای خود را به محلههای ویران غزه داده است و نتانیاهو در شمایل هیتلر قرن ۲۱ ظاهر شده است.
آنچه نتانیاهو در یک سال گذشته با خشونت عریان و قتلعام مردم غزه کرد، توجه بیشتر مردم جهان را از روایت رسانههای رسمی درباره هولوکاست و اسرائیل، به شواهد عینی و واقعی از ماهیت تروریستی اسرائیل و جنایات شرمآور نتانیاهو در غزه و لبنان چرخاند. نگاه دنیا چرخید و این چرخش قضاوت جهان درباره اسرائیل، موجب شد هر آنچه رژیم صهیونیستی طی ۸۰ سال از طریق امپراتوری رسانهای جریان اصلی بافته بود، پاره شود. در کنار افکار عمومی، رژیم صهیونیستی با وجود حمایتهای تمامقد سیاسی آمریکا و چند کشور غربی، اعتبار خود در محافل و مجامع بینالمللی را نیز از دست داد.
هزینهای که نتانیاهو طی یک سال گذشته روی دست آمریکا گذاشته، دستکم در مدت زمان پس از جنگ جهانی دوم، بیسابقه است. کمکهای مالی بلاعوض، ارسال روزانه تسلیحات پیشرفته نظامی از قبیل بمبهای یک تُنی و بمبهای سنگرشکن و حمایتهای مکرر سیاسی و وتوی قطعنامههای ضد اسرائیلی شورای امنیت، فشار به دادگاه بینالمللی برای صادر نکردنحکم بازداشت نتانیاهو و سایر همدستان جنایتکارش موجب شد اعتبار کاخ سفید در دنیا مخدوش و هنجارهای نظام لیبرال-دموکراسی لگدمال شود. آمریکا تا کجا میخواهد این حمایتهای هزینهساز را ادامه دهد؟
اعتراض بشردوستانه یک خبرنگار با خودسوزی مقابل کاخ سفید
دولت آمریکا نهتنها در دنیا هیچ وجهه حقوق بشری برای خود باقی نگذاشت، بلکه امروز در داخل کشور خود نیز با اعتراضات گسترده مردمی مواجه شده است، همچنین رسانههای بینالمللی که روزی مدعی بودند در انتشار وقایع استقلال دارند، امروز به سانسور جنایتهای رژیم صهیونیستی روی آوردهاند.
به عنوان نمونه یک خبرنگار آمریکایی در جریان اعتراضات ضد صهیونیستی عصر شنبه در مقابل کاخ سفید اقدام به خودسوزی میکند و دست خود را آتش میزند و فریاد خشم و درد خود را به گوش جهانیان میرساند.
به گزارش روزنامه دیلیمیل، آتش این عکاس خبری که «ساموئل منا جونیور» نام دارد، سرانجام توسط پلیس و چند نفر از حاضران در تظاهرات، با آب و پارچه خاموش میشود. او در حالی که در کنترل پلیس قرار دارد، فریاد میزند که خبرنگار است و بین جمعیتی که دور او جمع شدهاند، فریاد میزند که «ما اطلاعات نادرست منتشر میکنیم.»
این فرد که دانشآموخته دانشکده روزنامهنگاری دانشگاه ایالتی آریزونا است و در دو سال گذشته برای رسانه محلی AZFamily وابسته به شبکه سیبیاس کار کرده است، شب قبل از این رویداد در پستی طولانی در وبگاه خود بیطرفی رسانههای آمریکایی در پوشش اخبار جنگ در غزه را زیر سوال برد و نوشت: «خطاب به ۱۰ هزار کودک غزه که در این درگیری دستوپای خود را از دست دادهاند، دست چپ خود را برای شما میدهم. دعا میکنم که صدای من بتواند صدای شما را بلند کند و لبخندهای شما هرگز محو نشود.»
این اعتراضات در آستانه یکسالگی آغاز جنگ اسرائیل علیه مردم غزه که تاکنون باعث شهادت بیش از ۴۲ هزار فلسطینی اغلب زن و کودک شده، برگزار شد. اسفند سال گذشته هم یک جوان ۲۵ ساله عضو نیروی هوایی آمریکا به نام «آرون بوشنل» در اعتراض به نسلکشی اسرائیل در غزه همزمان با تشدید حمایتهای دولت آمریکا از این رژیم، مقابل سفارت تلآویو در واشنگتن خودسوزی کرد و جان خود را از دست داد.
خیزش جهانی علیه جنایات اسرائیل
همچنین به مناسبت سالگرد آغاز جنگ در غزه، هزاران نفر در شهرهای بزرگ آمریکا و اروپا از جمله انگلیس، آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، ایرلند و سوئیس در حمایت از مردم مظلوم فلسطین راهپیمایی کردند و خواستار آتشبس فوری شدند.
بر اساس گزارش یورونیوز، در دانشگاه کلمبیای آمریکا دانشجویان با برگزاری مراسم یادبود، فهرستی از نام شهدای فلسطینی را قرائت کردند. به گزارش رویترز، امریکاییها با چفیههای سیاه و سفید در میدان ساعت نیویورک تجمع کردند و خواستار توقف ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی شدند.
برگزارکنندگان در این تجمعات که از روز شنبه آغاز شده است و تا دوشنبه ادامه خواهد داشت، میگویند: «۳۶۳ روز از آغاز محاصره غزه میگذرد و تعداد ما در اینجا ثابت میکند که مردم، تروریسم آمریکا و اسرائیل را فراموش نکردهاند.»
مردم فرانسه نیز با حضور برخی از سیاسیون تجمعاتی برگزار کردند. پیش از این امانوئل ماکرون، رئیسجمهور فرانسه خواستار توقف ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی شده بود. در بلگراد صربستان نیز مردم با شعارهای فلسطینی نارضایتی خود را از حمایت دولت از رژیم صهیونیستی نشان دادند. در اسپانیا نیز هزاران نفر با حضور در خیابانها خواستار آتشبس فوری در نوار غزه شدند.
لندن، پایتخت انگلیس نیز شاهد تجمع چند ده هزارنفره بود که با دستگیری دستکم ۱۷ نفر همراه بود. در رم، پایتخت ایتالیا تظاهراتهای ضد صهیونیستی به درگیری با پلیس منجر شد و نیروهای پلیس با گاز اشکآور و آبپاش مردم را پراکنده کردند. در این درگیریها دستکم ۳۰ تظاهرکننده و افسر پلیس آسیب دیدند. مردم در هامبورگ آلمان نیز با در دست گرفتن پرچمهای فلسطین و لبنان همبستگی خود را با آنها نشان دادند. اما رسانهها خبر دادند که دولت آلمان به بهانه یهودیستیزی تاکنون بالغ بر ۳ هزار و ۲۰۰ پرونده علیه معترضان تشکیل داده است.
علاوه بر کشورهای غربی، در مانیل، پایتخت فیلیپین و همچنین در جاکارتا، پایتخت اندونزی مردم در برابر سفارت آمریکا تجمع کرده و خواستار توقف ارسال سلاح به اسرائیل شدند. تجمع مردم در فیلیپین منجر به درگیری پلیس با مردم شد. در کیپتاون، پایتخت آفریقای جنوبی و دوبلین، پایتخت ایرلند نیز هزاران نفر در حمایت از مردم غزه و لبنان تجمع کردند. در ترکیه نیز دهها هزار نفر در ۸۱ استان به خیابانها آمدند و جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.
آزادگان جهان با اینگونه اقدامات نشان میدهند که نسبت به فاجعه انسانی در غزه بیتفاوت نیستند؛ اقداماتی که نشان میدهد گذر زمان از خشم و انزجار ملتها نسبت به جنایات رژیم اشغالگر نخواهد کاست بلکه روزبهروز بر گستره آن افزوده خواهد شد و آتش خشم ملتها روزبهروز بیشتر زبانه خواهد کشید.
بیتوجهی رژیم صهیونیستی به اعتراضات جهانی
با وجود اینگونه اقدامات بشردوستانه اما ماشین جنگی رژیم صهیونیستی همچنان راهی برای برونرفت از وضعیت فعلی خود جز کشتار را در پیش نگرفته است و بنای خود را صرفاً بر ترور، خشونت و ویرانی گذاشته است؛ موضوعی که نشان میدهد نتانیاهو بیشتر از آنکه به دنبال پیدا کردن راهی برای نجات از باتلاق فعلی جنگ و دستیابی به موفقیتهای میدانی و دیپلماتیک باشد، صرفاً تلاش میکند تصویری را که طوفانالاقصی و «وعده صادق ۱ و ۲» درباره میزان شکستپذیری اسرائیل ترسیم کرده است تغییر دهد و سعی میکند به جای اتخاذ یک استراتژی نظامی و سیاسی برای برونرفت از وضعیت فعلی و خاتمه دادن به جنگ، در راستای القای ترس، راهبرد مرد دیوانه را از طریق خشونت دیوانهوار و ترورهای پرسروصدا دنبال کند و نتانیاهو را در شمایل یک حیوان وحشی درنده افسار پارهکرده نشان دهد و با القای این ترس، هزینه مقابله با اسرائیل را در منطقه بالا نشان دهد. با این وجود تجربه یک سال گذشته مقابله با این رژیم ثابت کرده است که این راهبرد تغییری در معادله میدانی جنگ ایجاد نمیکند.
به گزارش ایمنا، سالگرد ۷ اکتبر در حالی امروز فرارسید که رژیم صهیونیستی بهمراتب ناامنتر از یک سال قبل است؛ اشغالگران کمتر روزی را بی فرار به سوی پناهگاه سپری میکنند، مسئله عادیسازی روابط با کشورهای عربی از حادثهای قریبالوقوع به رویایی دور تبدیل شده است، شبکه سراسری مقاومت از غزه و کرانه باختری تا لبنان و عراق و یمن علیه صهیونیستها فعال شده است، نقشههای ژئوپلیتیکی اسرائیل برای تبدیل شدن به نقطه اتصال آسیا و اروپا در هالهای از ابهام فرو رفته است، منفور بودن رژیم صهیونیستی به بالاترین حد خود در جهان رسیده است و مهمتر از همه آنکه صهیونیستها بیش از هر زمان دیگری خود را درگیر با بحران وجودی میبینند. جنون کودککشی آنها و اقدام به ترور رهبران مقاومت نتوانسته است مانع هیچکدام از این واقعیات شود.
نظر شما