سیدامیر سامع در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری صدوشصتوهفتمین جلسه کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با ارائه گزارشهای حوزه خدمات شهری اظهار کرد: جلسه این هفته با بررسی درخواست تکمیل پرداخت اولیه و واریز دورهای مبلغ تخصیصیافته به مرکز ماده ۱۶ و ادامه ارائه گزارش عملکرد حوزه معاونت خدمات شهری (زیرساختهای مدیریتی، اجرای برنامه و پروژههای شاخص، فرایندها، آمار و اطلاعات، ارزیابی و هماهنگی سازمانها و ادارات کل، تحلیل وضع موجود و چالشها) همراه بود.
وی با اشاره به مهمترین نکات و تأکیدات مطرح شده در این جلسه افزود: فعالیت مؤثر و مستمر مرکز غربالگری معتادان متجاهر و متکدیان، کار بر زمین مانده در شهر است، با همکاری دستگاههای مختلف فعالیت مجدد مرکز غربالگری استقلال باید از سر گرفته شود که در این زمینه تاکید شد مکاتبات لازم با فرمانداری و دستگاههای متولی انجام شود.
نایبرئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: سیستم جامع هوشمند و مکانمند با هدف هوشمندسازی نظارت و رفع تخلفات شهری ایجاد و در دستور کار معاونت خدمات شهری قرار گرفت.
سامع گفت: بر این اساس تاکید شد اطلاعات این سامانه با پروانههای صادر شده تخلفات ساختوساز، مدیریت فضای سبز و تعیین میزان تنش آبی درختان تطبیق و برای مدیریت هوشمند این بخش مورد استفاده قرار گیرد.
وی ادامه داد: سامانه مدیریت پارکینگهای باغ فدک بهمنظور ارائه خدمات به مسافران تا پایان سال جاری تکمیل میشود، همچنین تاکید شد تا با ارائه تمهیداتی، پیش از ورود مسافران به شهر، آنها را از ظرفیت پارکینگها برای تصمیمگیری در راستای استفاده از این ظرفیت مطلع کرد.
نایبرئیس شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: تطابق نداشتن فشار آب موجب افزایش تعداد خرابیها و نشتیها میشود و برای مدیریت این امر نیازمند تأمین سنسورهای تنظیمکننده هستیم.
سامع با بیان اینکه آییننامه استفاده از ظرفیت متاورس باید تدوین شود و با رعایت ملاحظات و الزامات باید وارد این حوزه شویم، افزود: سامانه مدیریت آب و پساب باید دنبال شود تا هرچه زودتر بهصورت کامل مورد استفاده قرار گیرد.
نایبرئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: در حوزه سامانههای هوشمند تخلفات شهری چند اولویت اصلی باید مدنظر قرار گیرد، زیرا تعدد اطلاعات، موجب بهرهوری نامناسب از این سامانه میشود.
سامع گفت: گزارش اقلام و شاخصهای حوزه خدمات شهری شهرداری ارائه و تاکید شد که جزئیات آمار و اقلام و اطلاعات شاخصهای مختلف از جمله در حوزه محیط زیست همچون درختان خریداریشده و کاشتهشده، درصد آبیاری با سیستم نوین، درصد استفاده از پساب، میزان آب مصرفی از منابع زیرزمینی و سایر شاخصها در سامانه رصا درج شود.
نظر شما