به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسمزاده امروز _شنبه ششم مرداد_ در برنامه رادیویی «سلام اصفهان» اظهار کرد: یک برنامه ۱۰ ساله تا سال ۱۴۱۰ پیشبینی شده است که در حال حاضر در سال سوم آن قرار داریم، در این راستا طبق پیشبینی باید تا سال ۱۴۱۰ تمام نیاز شهرداری اصفهان به برق از طریق انرژی خورشید تأمین شود.
وی با بیان اینکه هفته گذشته جشن تأمین ۱۰ درصد برق مصرفی شهرداری اصفهان از انرژی خورشیدی برگزار شد که طبق زمانبندی به افق ۱۴۰۲ رسیدیم، افزود: این مقدار تا پایان سال جاری به ۲۰ درصد افزایش پیدا خواهد کرد و تا سال ۱۴۱۰ تمام نیاز شهرداری که شامل پارکها و معابر تحت اختیار مدیریت شهرداری، منابع انرژی برای تقسیم آب میان فضای سبز، ساختمانهای اداری است، از این طریق تأمین میشود.
شهردار اصفهان تصریح کرد: تا سال ۱۴۱۰ شهرداری به حدود ۲۵ مگاوات برق نیاز دارد، بههمین منظور طرح تحولی در تأمین منابع وجود دارد که در تولید و مصرف تغییراتی ایجاد میشود.
قاسمزاده با بیان اینکه اصفهان نخستین شهری است که دو شبکه آب در آن وجود خواهد داشت، گفت: علاوهبر شبکه آب آشامیدنی، شهرداری اصفهان شبکه دیگری به نام «آبهای خاکستری» بهطول ۱۰۰ کیلومتر در شهر ایجاد میکند که این طرح بهعنوان «رینگ پساب شهر» اجرا میشود.
وی با بیان اینکه رینگ پساب از طریق شبکههای توزیع به تمام فضای سبز شهر متصل میشود که با این اقدام در استفاده از آبهای پاک بینیاز میشویم و از آبهای خاکستری استفاده میکنیم، گفت: این طرح فقط شبکه آبیاری نیست، زیرا در کنار آن تصفیهخانههای متعدد، مخازن ذخیره آب وجود دارد که گام مؤثری در صرفهجویی آب آشامیدنی و زیرزمینی و ایجاد امنیت برای آینده فضای سبز شهر است تا در معرض تهدید و آسیب جدی قرار نگیرد.
شهردار اصفهان با بیان اینکه لولههایی که در حال حاضر کنار خیابانها دپو شده است، برای ایجاد شبکه آبهای خاکستری است، ادامه داد: این اقدام یکی از گامهای اساسی و زیرساختی شهرداری برای آینده شهر است تا بتوانیم این تنش آبی را به حداقل برسانیم.
قاسمزاده خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی احداث ۱۰۰ کیلومتر رینگ اصلی پساب در سال جاری به پایان میرسد؛ البته در گذشته آبیاری فضای سبز از طریق تانکرها انجام میشد که پس از بهرهبرداری از این رینگ حذف و یک شبکه مهندسی شده و متصل به تصفیهخانهها راهاندازی میشود.
شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: تصفیهخانههایی در حال احداث است که تعدادی از آنها بهرهبرداری شده است و تعدادی دیگر تا پایان سال جاری بهطور کامل به بهرهبرداری میرسد که مخازن و تصفیهخانههای این حلقه، شبکه آبهای خاکستری را تشکیل میدهند.
نظر شما