به گزارش خبرگزاری ایمنا، آمار علاقهمندان به رشته عکاسی در دهه اخیر بسیار بالا بوده و بر این اساس باید گفت که عکاسی یکی از زیر شاخههای رشته هنرهای بصری است که به عکاسی حرفهای، طراحی و تولید تصاویر با استفاده از دوربین اختصاص دارد؛ این شاخه شامل فرایندهای پردازش تصاویر و تکنیکهای نورپردازی است که به منظور به دست آوردن تصاویر با کیفیت و جذاب در مجلات، روزنامهها، کتابها و تبلیغات استفاده میشود.
امیر عبیداوی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، در مورد شروع کار خود در رشته عکاسی اظهار کرد: رشته تحصیلیام کارشناس ارشد پژوهش هنر است و از سال ۱۳۸۳ به شکل رسمی عکاسی را شروع کردم و ۲۰ سال است که در این حوزه فعالیت میکنم؛ در این سالها در جشنوارههای مختلف شرکت کردم و تاکنون در بیش از ۱۰۰ نمایشگاه عمومی و سه نمایشگاه خصوصی آثاری را به اشتراک گذاشتهام.
وی افزود: محل زندگی من در جنوب کشور قرار دارد و بیشتر آثاری که کار کردم، در مورد محل زندگی خود بوده است بر این اساس بیشتر برای محیط زیست و حال بد خوزستان روایتگری کردهام.
این هنرمند عکاسی با بیان اینکه عکاس تجسمی زیر شاخه هنرهای تجسمی و جزو هنر هفتم (سینما) است، عنوان کرد: هنرهای تجسمی بیان کردن تصویرسازی ذهنی است و بستگی به ذهن خلاق یک انسان دارد.
عبیداوی درباره هزینههای بسیار بالای عکاسی اظهار کرد: عکاسی جزو هنرهای پرطرفدار است و با توجه به پیشرفت تکنولوژی امروزه تمام افراد جامعه یک عکاس به شمار میروند؛ هنر عکاسی برای طرفداران خود یک رشته بسیار پرهزینه به شمار میرود و باید گفت که بسیاری از علاقهمندان به این رشته بهدلیل بالا بودن هزینههای آن علاقه خود را رفتهرفته از دست میدهند.
نظر شما