مجید نادرالاصلی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به چهلوهفتمین دوره مسابقات اوقاف شهرستان اصفهان اظهار کرد: امروز قرآن حبلالمتینی است که همه ما با تمسک به آن و با هدایت اهلبیت (ع) باید مسیرهای روشن رو به جلو را طی کنیم.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات و رویدادهای قرآنی در اصفهان افزود: شهرستان اصفهان یکی از مهدهای فعال قرآنی است و از لحاظ تمسک به قرآن هم در حوزه علمی و دانشگاهی و هم در حوزه فرهنگی خوش درخشیده و شخصیتهای ارزشمندی را در سطوح ملی و بینالمللی تقدیم جامعه کرده است.
عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان عنوان کرد: برگزاری جلسات تلاوت قرآن در ماه مبارک رمضان در گذر فرهنگی چهارباغ از نمودهای اهتمام به قرآن در شهر اصفهان است که در سطح کشور نیز مورد توجه قرار گرفت.
نادرالاصلی در ارتباط با اقدامات مدیریت شهری در حوزه قرآن بیان کرد: برگزاری چنین مسابقات و برنامههای قرآنی از انتظارات ما نیز است و از اصولی که مدیریت شهری در فضای کاری خود همواره مورد تاکید قرار داده، توجه به مؤسسات قرآنی است و حمایت مادی و معنوی از آنها را در شکلهای مختلف از جمله وظایف خود میداند.
وی با تاکید بر ظرفیت موجود در شهر اصفهان تصریح کرد: انتظار در حوزه قرآنی رقم خوردن اتفاقات بیشتر و بهتر است، چراکه اصفهان ظرفیت آن را دارد که میزبان مسابقات و همایشهای بزرگ بینالمللی باشد.
عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به وظیفه نهادهای مختلف در زمینه اعتلای قرآن کریم عنوان کرد: در زمینه قرآن، وظیفه ابلاغی نیست، بلکه تمسک به قرآن یک وظیفه اعتقادی و عملی برای همه است و تمام نهادها در جای خود موظف به عمل به آن هستند؛ به نظر میرسد که مجموعه ظرفیتهای تمام نهادها شامل فرهنگی و غیرفرهنگی در اعتلای قرآن رو به رشد بوده و نشئت گرفته از اعتقاد و ایمان قلبی به این موضوع است.
نادرالاصلی افزود: با وجود تمام تلاشهای انجام شده در راستای قرآن، سرمایهگذاری در عرصه شناساندن قرآن و عمل به مفاهیم و مضامین آن باید افزایش یابد و این وظیفه تمام نهادها و افراد است؛ نظام مقدس جمهوری اسلامی در آموزش قرآن در حوزههای تلاوت، حفظ و مفاهیم اقدامات ارزشمندی انجام داده اما این تنها ابتدای کار است و انتظار میرود که بیش از این به قرآن کریم پرداخته شود.
وی نقش مراکز فرهنگی در زمینه امور قرآنی را مهم دانست و گفت: انسجام بخشیدن و فعالتر کردن مجموعههای قرآنی در مراکز فرهنگی، مساجد و بقای متبرکه جای تقدیر دارد چراکه اگر این مراکز بخش اعظم کار خود را معطوف قرآن کنند، گذر ثابتقدم و مطمئنی تشکیل میدهند که میتواند چراغ راه مراجعهکنندگان به آن باشد.
عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: اگر نهادهای مسئول در حوزه قرآن به این ظرفیت فوقالعاده در اصفهان توجه بیشتری داشته باشند، میتوانند جریان هدایتی بچههای این مملکت را بر مبنای قرآن استوار سازند.
نظر شما