مشارکت گسترده در انتخابات دشمنان را مایوس می‌کند

امام جمعه اصفهان گفت: با مشارکت در انتخابات دشمنان مایوس خواهند شد، شورای نگهبان طبق قوانین صلاحیت ۶ کاندیدا را برای انتخابات تایید کرده و در این راستا باید فردی را انتخاب کنیم که بین این کاندیداها از کارایی بیشتری برخوردار است و کارنامه عملکرد بهتری نسبت به بقیه داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد ظهر امروز _جمعه بیست‌وپنجم خرداد_ در خطبه‌های نماز جمعه اصفهان با اشاره ضرورت انتخاب کاندیدای اصلح اظهار کرد: با مشارکت در انتخابات دشمنان مأیوس خواهند شد، شورای نگهبان طبق قوانین صلاحیت ۶ کاندیدا را برای انتخابات تأیید کرده است در این راستا باید فردی را انتخاب کنیم که بین این کاندیداها از کارایی بیشتری برخوردار است و کارنامه عملکرد بهتری نسبت به بقیه داشته باشد.

وی افزود: امیدواریم خداوند بینایی و هوشیاری لازم را برای انتخاب کاندیدای اصلح به ما عطا کند.

امام جمعه اصفهان با اشاره به سالروز شهادت امام محمدباقر (ع) ادامه داد: حضرت باقرالعلوم (ع) در پیامی به شیعیان می‌فرمایند، ما هیچ خویشاوندی با خداوند و همچنین هیچ حجتی علیه خدا نداریم تنها اطاعت از خداوند موجب محبت الهی نسبت به ما است، هرکدام از شما بندگان مطیع خداوند باشید ولایت ما اهل بیت (ع) برای شما سودمند است. بنابراین امام باقر (ع) تاکید دارند محبان ما باید از خداوند اطاعت کنند.

وی ادامه داد: باید توجه داشته باشیم که خداوند ناظر تمامی اعمال ما است. در این راستا باید نسبت اعمال خود مراقبت داشته باشیم، در این راستا باید نسبت به رفتار برخی از اعضای بدن مراقب باشیم، بر همین اساس ضرورت دارد توجه ویژه‌ای به رفتار زبان داشته باشیم، باید مراقب بود گناهانی از جمله غیبت، دروغ، تهمت از انسان سر نزند و به جای بازگو کردن عیوب دیگران، شکر خدا را انجام داد.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد ادامه داد: فاش کردن عیب دیگران گناهی است که موجب آبروریزی بقیه می‌شود، زیرا یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های خداوند ستارالعیوب است، در این راستا حتی نباید به غیبت و بدگویی اعتنا کرد. در این راستا امروز شاهدیم تخریب‌هایی علیه کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری مطرح است، برهمین اساس حضرت علی (ع) می‌فرمایند نباید نسبت به تخریب و بدگویی افراد نیک توجه کرد، زیرا بین حق و باطل چهار انگشت بیشتر نیست.

امام جمعه اصفهان تصریح کرد: حضرت علی (ع) می‌فرمایند تقوا در انسان مانند یک قلعه‌ای است که انسان را از نفوذ هرگونه وسوسه شیطان حفظ می‌کند، امیدواریم به نحوی تقوای الهی را پیشه کنیم که هیچ وسوسه‌ای به ما نفوذ نکند.

کد خبر 763056

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.