به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی حاجیان اظهار کرد: وقف از دیرباز در فرهنگ عمومی مردم اصفهان از جایگاه مهمی برخوردار بوده است، اما این موضوع در حوزه امور مربوط به آرامستانها مغفول مانده بود و به همین دلیل در این دوره برای احیای آن اقداماتی را در دستور کار قرار دادیم.
وی با بیان اینکه یکی از راهبردهای جدی سازمان آرامستانهای شهرداری اصفهان در دوره جاری، احیای فرهنگ خیرات و نذورات است، افزود: شرایط اقتصادی مردم ما را ترغیب کرد تا برای ترویج این فرهنگ، قالبهای اقتصادی کوچک را به شهروندان ارائه کنیم و بتوانند با هزینههای اندک برای عزیزان از دست رفته خود خیرات بدهند.
مدیرعامل سازمان آرامستانهای شهرداری اصفهان ادامه داد: این خیرات میتواند پرداخت هزینه برای ایجاد سقاخانهها، محوطههای بازی یا خرید دستگاههای موردنیاز آتش نشانی باشد.
حاجیان از راهاندازی سامانه پرداخت خیرات و نذورات در این سازمان خبر داد و گفت: در این سامانه افراد میتوانند نوع خیرات خود را انتخاب و مشخص کنند که در شهر یا در محل آرامستان انجام شود، سپس بر اساس تصمیمی که در این زمینه دارند، هزینه را در سامانه پرداخت میکنند.
وی با اشاره به جمعآوری خیرات و استفاده از آن تصریح کرد: سقاخانه جی که بهزودی در چهارباغ نصب میشود، محوطه بازی کودکان محله دهنو واقع در منطقه ۲ و سقاخانههای آرامستان باغ رضوان از جمله اماکنی است که با خیرات مردم طی دو سال احداث و به نام خود اشخاص ماندگار شده است.
نظر شما