به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان غذا و دارو، سیدحیدر محمدی با اشاره به برگزاری همایش روز جهانی ایمنی غذا اظهار کرد: علاوه بر اینکه به منظور ارتقای برنامههای سلامت غذا و با همکاری دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و مبتنی بر تکالیف قانونی برنامههای توسعه، از سال ۹۲ تاکنون برنامه پایش باقیمانده آفتکشها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات خام کشاورزی انجام میشود، برنامه پایش شاخصهای ایمنی در فراوردههای غذایی و آشامیدنی با جدیت دنبال میشود.
وی افزود: پایش باقیمانده آفتکشها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات خام کشاورزی با استفاده از ظرفیت آزمایشگاههای معاونتهای غذا و دارو در سراسر کشور به صورت مستمر انجام میشود.
معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: در راستای سیاستهای سازمان غذا و دارو مبنی بر تفویض حداکثری امور اجرایی به معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی سراسر کشور، تفویض امور در سطوح یک تا چهار بنا به زیر ساختها، ظرفیتها، امکانات و نیروی انسانی، امور اجرایی تأیید صلاحیت مسئولان فنی، ثبت منبع واحدهای تولیدی داخلی، صدور، اصلاح، تمدید پروانههای ساخت غذایی و آشامیدنی، نمونهبرداری و ترخیص کالاهای اساسی (استراتژیک)، بازرسی واحدهای تولیدی داخلی و صدور گواهی بهداشت انجام شده است.
نظر شما