به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدمحمد مقیمی سخنان خود را با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب و امام شهدا و شهدای خدمت و همچنین آرزوی طول عمر رهبر حکیم انقلاب اسلامی آغاز کرد و به بیان دیدگاههای خود پرداخت و اظهار کرد: روش، منش و سبک شهید رئیس جمهورمان، دکتر رئیسی همچنان ادامه خواهد یافت؛ همان روشی که امامین انقلاب آن را به ما آموختند.
وی با اشاره به رشته تحصیلی خود در حوزه مدیریت و بودجهریزی دولتی اضافه کرد: در صورت انتخاب به عنوان رئیس جمهور اسلامی ایران شخصاً فرماندهی و هدایت وزارتخانههای اقتصادی و بودجهای را بر عهده خواهم گرفت.
رئیس دانشگاه تهران در خصوص شعار انتخاباتی خود گفت: شعاری که انتخاب کردم «دولت کارآفرین بر مدار علم و عمل» است و از آنجا که در حوزه علمی مدیریت، آموختههای بسیاری دارم، تلاش میکنم با بکارگیری ایدههای کارآفرینانه به گونهای عمل کنم که رئیس جمهور کارآفرین و کابینه کارآفرین داشته باشیم.
مقیمی تشریح کرد: وقتی صحبت از کارآفرینی میشود یعنی بتوانیم با استفاده از ظرفیتهای موجود در کشور، فرصتها را شناسایی کرده و قاطعانه با جرأت و شهامت آن را اجرا کنیم.
وی پرسش در خصوص برنامه راهبردی کاندیداها را پرسشی گمراه کنند دانست و گفت: برنامهها روشن است، قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، منویات رهبری و به ویژه آنچه در بیانیه گام دوم انقلاب آمده است و اخیراً برنامه هفتم توسعه جمهوریاسلامی ایران که به تصویب مجلس رسیده است همه مبنای کار است.
رئیس دانشگاه تهران تاکید کرد: یکی از آسیبهایی که در ادوار ریاست جمهوری در کشور داشتهایم ناشی از همین مسئله بوده که رؤسای جمهور فکر میکردند باید از نو برنامه بنویسند در حالی که رئیس جمهور یعنی رئیس قوه اجرایی و وظیفه رئیس جمهور و کابینهاش نوشتن برنامه کلان کشور نیست.
وی ابراز کرد: رئیس جمهور و کابینه آن وظیفه قانونگذاری ندارند بلکه وظیفه دارند برنامهها و سیاستهای کلان را تبدیل به برنامههای عملیاتی کنند و قاطعانه با مهارت کارآفرینان آن را به اجرا در آورند؛ بنابراین اسناد بالادستی تعیین کننده این برنامه راهبردی است که آن را به دقت خوانده و در بخشهایی از تدوین آن مشارکت داشتهام.
مقیمی تاکید کرد: نظام مدیریت دولتی و اداری موتور محرک توسعه است که باید کاملاً متحول شود و در جهت رفاه و آسایش مردم مجدداً بازمهندسی شود در حالی که ما با یک نظام سنتی مواجهیم که کار آن آب در هاون کوبیدن است.
وی خاطرنشان کرد: تا زمانی که این نظام بازنگری نشود و مورد تجدید نظر قرار نگیرد؛ یعنی رویکردها از حالت سنتی به کارآفرینانه تبدیل نشود، نمیتوانیم از ماشین بروکراسی دولت استفاده کنیم.
نظر شما