با زبان هنر می‌توان یاد مرگ را در دل‌ها زنده کرد

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان با اشاره به برگزاری شب شعر رستاخیز گفت: این مراسم در آستانه چهلمین سالگرد باغ رضوان از شاعران آیینی دعوت کرد تا اشعار خود را با موضوع رستاخیز بسرایند، چراکه با با زبان هنر می‌توان یاد مرگ را در دل‌ها زنده و این برهه از زندگی را به انسان‌ها گوشزد کرد.

علی حاجیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری شب شعر رستاخیز در کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان اظهار کرد: اقدامات انجام شده در آرامستان باغ رضوان اصفهان تنها شامل بخش‌های عمرانی نمی‌شود.

وی افزود: این مراسم در آستانه چهلمین سالگرد باغ رضوان از شاعران آیینی دعوت کرد تا اشعار خود را با موضوع رستاخیز در قالب‌های متفاوت بسرایند.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری با بیان اینکه شب شعر رستاخیز با حضور شاعران مطرح کشور و اصفهان در کتابخانه مرکزی برگزار شد، تصریح کرد: عبدالجبار کاکایی و حامد عسگری از شاعران مطرح کشوری مجری این برنامه بودند و عباس شاهزیدی، محسن ناصحی، محمد خادم، حسین صادقی، عباس کیقباد و مریم کرباسی در این برنامه به سرودن اشعار خود پرداختند.

حاجیان خاطرنشان کرد: در کل هنرمندان بیش از فلاسفه، روان‌شناسان و جامعه‌شناسان به مرگ می‌اندیشند، گرچه مرگ از نظر طبقه‌بندی به حوزه علوم انسانی بیش‌تر مربوط است تا ادبیات، شعر، نمایشنامه و داستان، اما می‌بینیم بسامد مرگ‌اندیشی و مرگ‌آگاهی در عرصه‌ی هنر بیشتر است.

وی ادامه داد: شاعران مطرح کشوری به‌وسیله شعر که زبان گویای هنر است، مرگ را رستاخیز دوباره انسان و آغاز زندگی اخروی برشمردند.

مدیر عامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان گفت: با زبان هنر می‌توان یاد مرگ را در دل‌ها زنده و این برهه از زندگی را به انسان‌ها گوشزد کرد.

کد خبر 759045

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.