به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، متروی رم، پیچیدهترین عملیات جهان، فرودگاه آیودیای هند؛ سمبل فرهنگ و تاریخ، شهر هوشمند نئوم عربستان در تسخیر رباتها، باهوشترین شهر جهان معرفی شد، پاریس؛ فراگیرترین شهر جهان برای معلولان، اروپا در انتظار گرمترین تابستان تاریخ، ممنوعیت لاکچریبازی و تجملگرایی در رسانههای اجتماعی چین، مقابله با بحران مسکن؛ اولویت ۲۰۲۴ شهرداران اروپایی را در این بسته خبری مدیریت شهرهای جهان ایمنا بخوانید.
متروی رم، پیچیدهترین عملیات جهان
احداث خط مترو در زیر مرکز تاریخی رم با عبور از بعضی از نمادینترین مکانهای آن، وارد مرحله مهمی شده است. این پروژه پیچیده مدتها به تعویق افتاد، اما سرانجام از سر گرفته شد و گفته میشود به احتمال زیاد تا سال ۲۰۳۴ تکمیل خواهد شد. کار روی این پروژه تقریباً سه میلیارد یورویی، یکی از پیچیدهترین و منحصربهفردترین پروژهها در نوع خود در جهان محسوب میشود، زیرا سازندگان نهتنها با کولوسئوم و کلیسای ماکسنتیوس، بلکه با ۱۵ تا ۲۰ متر میراث باستانشناسی کشفشده، اما پنهان مواجه هستند. بنابراین بدیهی است که احداث این خط مشکلاتی را به همراه دارد که باید در مراحل برنامهریزی و اجرا برطرف شوند.
احداث خط مترو زیر بناهای تاریخی رم
خط مترو پس از تکمیل از زیر تعدادی از مهمترین مکانهای میراث فرهنگی جهان شامل کولوسئوم، ستون تراژان و کلیسای ماکسنتیوس (بزرگترین ساختمان فروم روم)، همچنین بعضی از کاخهای ارزشمند و کلیساهای دوره رنسانس رم و کلیساهای واتیکان عبور خواهد کرد.
یک دیوار حائل به عمق ۸۵ متر در اطراف ایستگاه شاخص در مقابل بنای تاریخی ملی ویتوریو امانوئل دوم (ویتوریانو) ساخته شده است. این خط مترو به مدت دو دهه در حال ساخت بوده است، اما به دلیل تأخیرهای بوروکراتیک و کمبود بودجه متوقف شد. با این حال کاوشهای باستانشناسی ضروری با توجه به خرابههای زیرزمینی تمدنهای امپراتوری روم و قرون وسطی، مانع اصلی بر سر راه این خط مترو محسوب میشوند.
اجرای پروژه در دو یا سه دهه پیش بسیار دشوار بود، اما بهلطف فناوریهای جدید، اکنون میتوان زیر محوطههای باستانشناسی حفاری و از میراثهای فرهنگی بالای زمین نیز محافظت کرد.
رم در حال حاضر دارای دو خط اصلی مترو، از جمله یکی با توقف در کولوسئوم است و سومین خط مترو قرار است وارد قلب مرکز تاریخی آن شود و آن را به واتیکان و فراتر از آن متصل میکند.
فرودگاه آیودیای هند؛ سمبل فرهنگ و تاریخ
فرودگاه بینالمللی ماهاریشی والمیکی، فرودگاه تازه رونماییشده شهر آیودیا در قلب هند، نهتنها یک مرکز حملونقل، بلکه گواهی زنده بر غنای فرهنگی این کشور است که فراتر از معماری شیشهای مرسوم، هر وجه آن، از سقف بلند تا ستونهای پیچیده، اهمیتی تاریخی و معنوی دارد. معماری این فرودگاه با دوری از مینیمالیسم و تلفیق بیان فرهنگی و نوآوری مدرن، تاریخ، سنت، شیوههای پایدار و داستانهای اسطورهای را در هم میآمیزد.
هند در دهه گذشته شاهد رشد ترافیک هوایی و زیرساختی بیسابقهای بوده است و فرودگاه آیودیا جدیدترین نقطه عطف در این سفر به شمار میرود. این فرودگاه فراتر از ابعاد فیزیکی، با دریافت گواهینامه ساختمان سبز خود، شاهدی بر تعهد هند به شیوههای پایداری و نویدبخش عصر جدیدی در هوانوردی آگاهانه از محیط زیست است که ارمغان توسعه جامع و غنیسازی فرهنگی منطقه را میدهد.
فرودگاه آیودیا، یک سازه دو طبقه با عناصر ساختمانی مرتفعی است که تاریخ غنی این شهر هندی را به تصویر میکشد. طبقه همکف آن از مسافران با امکانات رفاهی گسترده استقبال میکند و عملیات فرودگاهی از طبقه نخست انجام میشود.
ورودی اصلی فرودگاه آیودیا، یک منظره از ستونهای پلکانی بزرگ قرار دارد که با برنج تزئین شده است. این شاهکار معماری از سبک ناگارا پیروی میکند که با متون مذهبی مشخص شده است و استقبال باشکوه و غنی از لحاظ فرهنگی را به مسافران ارائه میدهد. نقاشی «کوتولههای توران» بخش چشمگیر این محیط محسوب میشوند و هنگامی که مردم در حال قدم زدن هستند، توجه عموم را جلب و تماشاگران را مجذوب خود میکنند. این ورودیهای پیچیده بهعنوان گواهی برای رویدادهای اساطیری است و پیوندی نمادین با میراث غنی منطقه ایجاد میکنند.
ساختمان ترمینال تابلویی از پیامهای معنادار نیز هست. نقاشی دیواری تیروکمان نماد شجاعت مقابله با دروغ و ذرات نور ششضلعی تجسم پیروزی ابدی حقیقت است. از ورودیها گرفته تا نورگیرها، آثار هنری بهطرز پیچیدهای داستان جاودانه لرد رام را از رامایانا به تصویر میکشند و تجربهای فراگیر و سرشار از حس فراتر از طرحهای سنتی فرودگاه ایجاد میکنند. نورگیرها با قرارگیری استراتژیک بهعنوان چراغ راهنمایی عمل میکنند، مسیریابی را بهبود میبخشند و تجربه حسی غنی را برای مسافران ارائه میدهند.
فرودگاه جدید با استقبال از بیطرفی کربن با مواد سازگار با محیط زیست، پیشگام شیوههای پایدار در هوانوردی هند است. تزئینات زینتی، با دقت در بتن تقویتشده با الیاف شیشه (GRC) پس از تحقیقات گسترده و دقت فنی، جایگزین نماهای سنگی سنتی شده است، بهطور قابلتوجهی به پایداری محیطی کمک میکند و منجر به کاهش قابلتوجه انتشار کربن میشود. این فرودگاه از نظر استراتژیک برای توسعه بیشتر آیودیا بهعنوان یکی از بزرگترین مراکز زیارتی جهان طراحی شده است و سفر به آیودیا را برای مسافران این شهر در دسترستر و غنیتر میکند.
تأثیر فرودگاه آیودیا از ابعاد معماری و فرهنگی آن فراتر رفته است و بهعنوان یک کاتالیزور برای رشد اقتصادی در منطقه عمل میکند. پیشبینیها حاکی از ایجاد مشاغل مختلف در طول سال به واسطه ایجاد این فرودگاه است که مزایای ملموسی را برای جامعه محلی ارائه میدهد. ایجاد این فرودگاه با تقویت معیشت پایدار و توانمندسازی منطقه با فرصتهای اقتصادی همراه است. به این ترتیب فرودگاه آیودیا نهتنها یک شگفتی زیرساختی، بلکه نویدبخش اتصال یکپارچه، شیوههای پایدار و رونق اقتصادی را برای شهر باستانی آیودیا است.
شهر هوشمند نئوم عربستان در تسخیر رباتها
برنامههای بزرگی برای کلانشهر نئوم عربستان از پیست اسکی گرفته تا استخر معلق وجود دارد. این پروژه بهعنوان یکی از جاهطلبانهترین طرحهای جهان تأیید شده است و پیشبینی میشود هزینه آن از ۵۰۰ میلیارد دلار به ۱.۵ تریلیون دلار افزایش یابد.
این شهر بخشی از پروژه چشمانداز ۲۰۳۰ محمد بن سلمان ولیعهد عربستان است که قصد دارد اقتصاد وابسته به نفت این کشور را برای آینده پس از سوخت فسیلی متحول کند، با این حال، برخی از منتقدان در مورد اینکه آیا این پروژه طبق برنامهریزی انجام میشود یا خیر تردید دارند.
هدف این شهر هوشمند، جذب پنج میلیون بازدیدکننده تا سال ۲۰۳۰ است و نخستین هتلهای آن قرار است در سال ۲۰۲۴ افتتاح شوند. نئوم که از سه منطقه اصلی تشکیل شده است، در سراسر کوه، صحرا و دریا امتداد خواهد داشت. لاین، یک شهر پایدار به طول ۱۶۰ کیلومتر، ظرفیت یک میلیون نفر را خواهد داشت، در حالی که اوکساگون به بزرگترین مجتمع صنعتی شناور در جهان تبدیل خواهد شد. با این حال، برای ماجراجویان، هیچ کجا با ارتفاعات سرگیجهآور تروجنا قابل مقایسه نیست.
نکته جالبتوجه اینجا است که این پروژه میزبان رباتهای بیشتری نسبت به مردم خواهد بود؛ از ربات منشی گرفته تا رباتهای کشاورز، این شهر آخرین پیشرفت دنیای تکنولوژی را با ورود رباتها رقم خواهد زد. از آنجایی که روشهای سنتی کشاورزی برای برآوردن نیازهای جمعیت روبه رشد و مقابله با آب و هوای خشک منطقه با چالشهایی روبهرو است، نئوم آیندهای را متصور است که در آن فناوریهای پیشرفته چشمانداز کشاورزی را متحول میکند. استفاده رایج از فناوریهای پیشرفته همچون سیستمهای آبیاری دقیق، حسگرهای هوشمند و تجزیه و تحلیل دادهها برای رفع این چالشها آغاز شده است، اما استقرار ربات کشاورزی مستقل در نئوم بهعنوان راهحل تحولآفرین در نظر گرفته شده است.
رباتهای انسان نما همچون WAKAMARU، СВ2، ASIMO، HIRO و بسیاری دیگر نیز بهطور گسترده در کلان شهر نئوم استفاده خواهند شد. بعضی از مشاغلی که به احتمال زیاد به دست رباتهای نئوم اداره میشوند شامل نظافتچی، سرایداری، حملونقل، منشی، پذیرش، پرستار بچه، رانندگی تاکسی، امدادگری، گارسونی و مقامات انتظامی خواهد بود.
آکسفورد اکونومیکس هزار شهر بزرگ جهان را در پنج دسته اقتصاد، سرمایه انسانی، کیفیت زندگی، محیط زیست و حکمرانی اندازهگیری کرد. طبق گزارش آکسفورد اکونومیکس، «لندن» بهعنوان باهوشترین شهر جهان انتخاب شد که این ویژگی به سرمایه انسانی این شهر نسبت داده شده است که به دانش و مهارتهای جمعی جمعیت یک شهر اشاره دارد. بر اساس این گزارش باور بر این میرود که ماهرترین و بهترین نیروی کار تحصیلکرده در جهان در این شهر قرار دارد و این عنوان به وجود چندین دانشگاه در سطح جهانی، جمعیتی سالم و فعالیت تعدادی از دفاتر تجاری بینالمللی در این شهر مربوط میشود.
در شاخص کیفیت زندگی آکسفورد اکونومیکس که با ویژگیهایی همچون امید به زندگی، برابری ثروت و دسترسی به فرهنگ اندازهگیری میشود، این شهر چندان خوب عمل نکرده است. از ۱۰ شهر برتر برای کیفیت زندگی، تنها کانبرا در استرالیا، شهری غیر اروپایی بود. گرنوبل فرانسه در این رتبهبندی اول شد و پس از آن پایتخت استرالیا و سپس شهر برن سوئیس قرار گرفتند. لندن با رتبه عجیب ۲۹۲، وجه بدی در این رابطه پیدا کرده است. اما وقتی این شهر در پنج شاخص اقتصاد، کیفیت زندگی، سرمایه انسانی، کیفیت حکمرانی و محیط زیست مورد بررسی قرار گرفت، لندن رتبه دوم را به خود اختصاص میدهد.
پایتخت بریتانیا در امتیاز سرمایه انسانی در صدر قرار گرفت و توکیو و ریاض در رتبههای دوم و سوم قرار گرفتند. وجود دانشگاههای برتر دنیا در انگلیس موجب شده است که افراد با تحصیلات عالی از سراسر جهان به این شهر جذب شوند بهطوریکه ۴۰ درصد از جمعیت لندن در خارج از بریتانیا متولد شدهاند.
این گزارش هزینههای بالای مسکن و برابری درآمد پایین را بهعنوان نقطه ضعف لندن نشان میدهد که هر دوی این موارد موجب کاهش امتیاز کیفیت زندگی در شهر میشود. ساکنان لندن بیشتر از ساکنان هر شهر دیگری در جهان درآمد خود را برای مسکن خرج میکنند و در مرکز اصلی این بحران، مسائل ساختاری تأمین مسکن مقرونبهصرفه وجود دارد.
فراگیری شامل توانایی همه افراد یک جامعه برای دسترسی به امکانات میشود و برای همه اعضای جامعه از جمله افراد دارای معلولیت سودمند است. بهبود دسترسی موجب افزایش کیفیت زندگی، ایجاد استقلال بیشتر و ادغام اجتماعی بهتر، همچنین منجر به ارتقای سلامتی میشود و میتواند با صرفهجویی در هزینهها در زمینههای متعدد منتهی شود.
اهمیت دسترسیپذیری در شهرها
شهرهای سراسر جهان دریافتهاند که نقش مهمی در ارائه دسترسی خوب به شهروندان سالم، توانخواه، گردشگران و بازدیدکنندگان دارند. به همین دلیل است که بسیاری از شهرها بهطور دائم در تلاش هستند تا در دسترستر، زیستپذیرتر و بهتر شوند که از همه بازدیدکنندگان استقبال گرمی میکنند.
افراد دارای معلولیت جوان، پیر، زن، مرد، کودک و از هر نژاد و قومی هستند و با افزایش جمعیت جهان تعداد این افراد در شهرها بیشتر خواهد شد. به همین دلیل است که ایجاد شهرهای در دسترس که در آن همه ساکنان و بازدیدکنندگان فرصتهای برابر داشته باشند، بسیار مهم است.
پاریس؛ شهری قابل دسترس
پاریس یکی از زیباترین شهرهای جهان است که بهدلیل تاریخ غنی و وجود بسیاری از بناهای تاریخی و برجسته همچون موزه لوور، کلیسای نوتردام و برج ایفل در سراسر جهان شناخته شده است. شهر نورها به شهری رمانتیک و فرهنگی شهرت دارد و بهواسطه غذا و مد باکیفیتش در سطح جهانی معروف است. این شهر بهعنوان یکی از برترین مقاصد گردشگری جهان رتبهبندی میشود، زیرا یکی از اصلیترین مراکز هنری و فرهنگی در قاره اروپا بهشمار میرود.
شهر پاریس راه زیادی را برای قابل دسترس شدن طی کرده است. بسیاری از مکانهای این شهر نماد «گردشگری و معلولیت» را دریافت کردهاند که سطح بالایی از دسترسی را تضمین میکند. مطابق با قانون ناتوانی سال ۲۰۰۵ فرانسه، تمام موزهها و فضاهای عمومی پاریس باید از دسترسی بازدیدکنندگان معلول اطمینان حاصل کنند. به همین دلیل است که در این شهر همه مکانهای دیدنی قابل دسترسی و مملو از امکاناتی برای کاربران ویلچر است تا همه دیدنیهای شهر را تجربه کنند.
پاریس از برج ایفل گرفته تا لوور، جاذبههای متعددی را ارائه میدهد که مسافرانی با نیازهای ویژه میتوانند از آنها بازدید کنند. برج ایفل علاوهبر قابل دسترسی بودن با ویلچر، تخفیفی نیز روی نرخ ورودی برای افراد دارای معلولیت ارائه میدهد.
ویلچرنشینان در موزه لوور نیز این امکان را دارند که بدون در صف ماندن و بهطور مستقیم از تابلوی نقاشی مونالیزا بازدید کنند که اکثر مردم فرصتی برای تجربه آن ندارند. ورود به موزه و بسیاری از مکانهای دیگر در سراسر شهر نیز برای بازدیدکنندگان دارای معلولیت، رایگان است.
اروپا در حال آماده شدن برای نخستین دوره هوای گرم خود در تابستان سال است؛ آلمان و شمال اروپا بهطور ویژه در هفته آینده برای دمای غیرعادی بالا آماده میشوند. پیشبینیها حاکی از آن است که شاید اروپا، گرمترین تابستان تاریخ خود را در سال ۲۰۲۴ تجربه کند.
به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، وقتی نوبت به امواج گرما یا تغییرات شدید آب و هوایی میرسد، هیچکس نمیتواند پیشبینی دقیقی داشته باشند اما آب و هوای گذشته میتواند سرنخهایی را در اختیار قرار بدهد. اروپا ۱۱ ماه پشت سر هم گرمای بیسابقه داشته است و دمای سطح دریا در اقیانوس اطلس شمالی به بالاترین حد خود در حداقل ۴۰ سال گذشته رسیده است. آب و هوا در سراسر این قاره بسیار متفاوت است و همین امر پیشبینی محل وقوع «تابستان داغ» را دشوار میکند اما احتمال بر این میرود که نقاط گرم مورد نظر در جنوب و شرق اروپا وجود داشته باشد. هواشناسان میتوانند از مدلها و دادههای آب و هوا برای پیشبینی روندهای کلی از جمله میانگین دمای ماهانه، بهره ببرند و در حال حاضر، به نظر میرسد ژوئن، جولای و آگوست همه از نظر دما بالاتر از میانگین هستند.
خطر موج گرما در بازیهای المپیک پاریس سازماندهندگان را در مورد ایمنی ورزشکاران مردد کرده است. اسپانیا نیز خود را برای تابستان گرم دیگری آماده میکند و به این ترتیب نقشه جدیدی را برای کمک به پیشبینی دقیقتر موج گرما منتشر کرده است. بیشتر شهرهای سراسر این قاره در حال آماده شدن با سازگاری برای گرمای شدید هستند.
چه عاملی بر آب و هوای اروپا تأثیر میگذارد؟
عوامل مختلف زیادی بر آب و هوای متغیر اروپا تأثیر میگذارد، برای مثال، جهان در حال حاضر در مرحله انتقالی بین پدیدههای اقلیمی النینو و لانینا قرار دارد که برای تعیین الگوهای آب و هوا و دمای جهانی «مهم» است. پیشبینی میشود که اروپا حداقل تا آغاز تابستان در این مرحله خنثی باقی بماند، اما اثرات النینو همچنان ادامه داشته باشد؛ در ماههای اخیر، دمای هوا و دمای اقیانوسها همچنان بهطور چشمگیری بالاست و این روند همچنان ادامه دارد.
با این حال یک عامل وجود دارد که نقش مهمی در تابستانهای گرمتر این قاره دارد و آن تغییر آب و هوا است. ۱۰ سال گذشته گرمترین سالهای ثبت شده بوده است و نکته جالب اینکه بیشتر گرم شدن زمین در ۴۰ سال گذشته رخ داده است. بر اساس دادههای اخیر سازمان جهانی هواشناسی (WMO) و آژانس آب و هوای اتحادیه اروپا کوپرنیک (C۳S)، اروپا از سال ۱۹۹۱ دو برابر میانگین جهانی گرم شده است. آخرین میانگین پنجساله نشان میدهد که دما در اروپا اکنون ۲.۳ درجه سانتیگراد بالاتر از سطح قبل از صنعتی شدن است، در حالی که در سطح جهان این میزان ۱.۳ درجه سانتیگراد است، بنابراین میتوان متوجه شد که چرا پیشبینیها هشدار دادهاند این قاره ممکن است در انتظار یک تابستان غیرمعمول و شاید حتی گرمترین تابستان تاریخ باشد.
این قاره در مورد پیامدهای تغییرات آب و هوایی «مستثنی نیست» و هر دو آژانس هشدار میدهند که اروپا باید برای کاهش انتشار گازهای گلخانهای و دور شدن از سوختهای فسیلی تلاش بیشتری کند.
چین افرادی را که سبک زندگی مجلل خود را در رسانههای اجتماعی به اشتراک میگذارند، به علت ترویج مادیگرایی از ادامه فعالیت محروم میکند. در اصل چین مشغول سرکوب اینفلوئنسرهایی است که سبک زندگی لاکچری و خودنمایی را بهعنوان وسیلهای برای کسب سود ترویج میکنند.
چین در سال ۲۰۲۱ نیز اقدامات مشابهی را برای جلوگیری از حضور اینفلوئنسرهای تولید و منتشرکننده محتوای «غیراخلاقی» به مرحله اجرا گذاشت.
ممنوعیت حضور ترویجدهندگان تجملگرایی در فضای مجازی چین
رگولاتور اینترنت چین، اداره فضای سایبری و مجازی این کشور، در ماه آوریل برای جلوگیری از نمایش ثروت در فضای مجازی دست به اقدامی سرکوبگرانه زد و حضور اینفلوئنسرهای رسانههای اجتماعی را به دلیل به رخ کشیدن سبک زندگی تجملاتی و ترویج مادیگرایی در فضای مجازی ممنوع کرد.
این سازمان ماه گذشته کمپینی را راهاندازی کرد تا کاربران رسانههای اجتماعی را از نمایش عمدی سبک زندگی مجلل مبتنی بر ثروت منصرف کند و اعلام کرد که سلبریتیها دیگر نمیتوانند در شبکههای اجتماعی «نمایش ثروت» یا «ولخرجیهای افراطی» داشته باشند.
بهدنبال این ممنوعیت، حسابهای کاربری اینفلوئنسرهایی با چند میلیون دنبالکننده در نسخههای چینی رسانههای اجتماعی که از گشتوگذار در خانههای مجلل خود یا در مورد کالاهای لوکس پست میگذاشتند، محدود و مسدود شد.
پلتفرمهایی مانند Weibo، Douyin و Xiaohongshu نیز در پانزدهم ماه می موجی از اقدامات را برای مهار رفتارهای خودنمایی اعلام کردند. فهرست رفتارهای Weibo که حضور اینفلوئنسرها را ممنوع میکند شامل نمایش خانهها و اتومبیلهای لوکس برای تبلیغ محصولات، به رخ کشیدن مقادیر زیادی پول نقد و ارسال پست با محتوای حضور خردسالان و استفاده از کالاهای لوکس برای جذب فالوور است.
چین همچنین حضور اینفلوئنسرهایی را محدود کرده است که داستانهای ساختگی آنلاین ارسال میکنند تا احساسات مخاطبان را برانگیزند.
وزارت امنیت عمومی چین اعلام کرد که این ممنوعیتها تنها نمونهای معمولی از اقدامات این کشور در برابر اطلاعات نادرست است و این کشور درصدد انجام فعالیتهای گستردهتر در این زمینه است.
مقابله با بحران مسکن؛ اولویت ۲۰۲۴ شهرداران اروپایی
دومین نظرسنجی سالانه شهرداران اروپایی Eurocities که دو هفته قبل از انتخابات اروپا منتشر شد، حاکی از آن است که مقابله با بحران مسکن و پاسخ به افزایش نابرابریهای اجتماعی نگرانیهای اصلی برای شهرهای اروپایی در سال ۲۰۲۴ است.
این یافتهها که از دادههای ۹۲ شهردار در ۲۸ کشور اروپایی جمعآوری شده است، چالشها و اولویتهای اصلی امور شهری را در سال ۲۰۲۴ آشکار کرده است؛ اقدام اقلیمی همچنان یک هدف اصلی برای شهرهای اروپایی است.
بر اساس این نظرسنجی، بزرگترین اولویتهای شهرداران در سال ۲۰۲۴ عبارتند از:
۶۷ درصد اقدام اقلیمی
شهرداران بر نقش مرکزی شهرها در اقدامات پیشرو همچون نوسازی ساختمانها و توسعه حملونقل پایدار تاکید دارند.
۳۱ درصد شمول اجتماعی و برابری
شهرداران تورم فزاینده و بحران هزینه زندگی را به عنوان اولویتی مهم در نظر دارند و میخواهند با اتحادیه اروپا برای محافظت از حقوق اجتماعی مردم در تحولات سبز و دیجیتال و ایجاد ظرفیت شهر برای پاسخ به فشار بر خدمات اجتماعی ضروری همکاری کنند.
۳۰ درصد دسترسی به مسکن مقرونبهصرفه و اجتماعی
شهرداران تمایل خود را برای همکاری با مؤسسات اتحادیه اروپا و دولتهای ملی برای سرمایهگذاری در مسکن با کیفیت بالا و عادلانه و بهبود مسکن اجتماعی اعلام کردند.
۲۸ درصد تحرک پایدار
ایمنی، مقرونبهصرفهگی، کارایی و به حداقل رساندن انتشارات مضر از رویکردهای مهم شهرداران برای ۲۰۲۴ است.
آندره سوبچاک، دبیر کل Eurocities میگوید: «در حالی که تغییرات آب و هوایی اولویت اصلی شهرداران اروپایی در سال ۲۰۲۴ است، آنها نسبت به سال گذشته توجه بیشتری به شمول اجتماعی و مسکن دارند. این امر نشان میدهد که برخلاف بسیاری از سیاستمداران پوپولیست، شهرداران مخالف نیازهای زیستمحیطی و اجتماعی نیستند. در عوض قصد دارند بهطور همزمان روی هر دو چالش کار کنند تا یک انتقال عادلانه را ایجاد کنند که در آن هیچکس نادیده گرفته نشده است.»
بهرغم واکنش شدید بعضی سیاستمداران ملی و اروپایی علیه سیاستهای قرارداد سبز اروپا، شهرداران در پاسخ به این نظرسنجی بر تعهد خود برای دستیابی به اهداف بیطرفی اتحادیه اروپا در زمینه آب و هوا تأکید میکنند. سوبچاک در این رابطه گفت: «بیشتر شهرداران مطمئن هستند که شهروندانشان از اهداف جاهطلبانه آب و هوایی آنها حمایت میکنند.»
زمانی که صحبت از توانایی مالی برای اقدامات آب و هوایی و سایر اولویتها میشود، شهرداران اظهار میکنند که از حمایت کافی از اتحادیه اروپا یا دولتهای ملی خود برخوردار نیستند.
با توجه به اینکه انتخابات اروپا در ژوئن قرار است وظایف جدیدی را برای پارلمان اروپا و کمیسیون اروپا به ارمغان بیاورد، شهرداران اعلام کردند که زمینههای اصلی سرمایهگذاری اتحادیه اروپا در آینده باید تغییرات آبوهوا و انرژی، تحرک پایدار و دسترسی به مسکن باشد.
با توجه به اینکه ۷۵ درصد از اروپاییها در شهرها زندگی میکنند، شهرداران از اتحادیه اروپا میخواهند تا در زیرساختهایی سرمایهگذاری کند که نابرابریها را کاهش میدهد، خدمات عمومی را تقویت میکند و آیندهای عادلانه، سبز و مرفه برای اروپا میسازد.
نظر شما