به گزاری خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمدعلی نیکبخت با اشاره به گزارش ماهانه مرکز آمار و ارائه نرخ تورم به صورت سالانه و نقطه به نقطه به تفکیک زیربخشهای اقتصادی کشور اظهار کرد: تورم سالانه اردیبهشت در بخش خوراکی از ۳۷.۳ درصد به حدود ۳۳.۷ درصد کاهش یافته است.
وی این میزان تورم را نسبت به تورم بخش غیرخوراکی بسیار پایینتر دانست و افزود: در تلاش هستیم با فراهم کردن الزامات «جهش تولید با مشارکت مردم»، تولید انواع محصولات کشاورزی را افزایش دهیم که در این مسیر، ضمن حفظ تولید پایدار و تأمین نیاز داخل، به موضوع صادرات نگاه ویژهای خواهیم داشت.
وزیر جهاد کشاورزی رویکرد دولت در سیاستهای غذایی را عدالتمحوری دانست و تاکید کرد: نرخ تورم نقطه به نقطه خوراکیها و آشامیدنیها در اردیبهشت سال جاری نیز با ۱.۸ درصد کاهش به عدد ۲۲.۷ درصد رسیده که نمایانگر شیب نزولی تورم در این بخش است که البته این میزان کاهش برای خانوارهای روستایی بیشتر بوده و به عدد ۲۱.۹ درصد رسیده است.
نیکبخت خاطرنشان کرد: از اینرو سیاستهای کلان تأمین غذا در بخش کشاورزی با پیوست عدالت رقم خورده و سمت و سوی آن به طرف جامعه روستایی بوده است.
وی با گرامیداشت یاد رئیسجمهور شهید و همراهان ایشان، با اشاره به تاکید ویژه آیتالله رئیسی در حوزه تأمین سفره دهکهای پایین جامعه ادامه داد: تلاش وزارت جهاد کشاورزی آن است که با ادامه روند حداکثرسازی تولید داخلی و جذب سرمایه در بخش کشاورزی از طریق مشارکت مردم، روند کاهش تورم خوراکیها و آشامیدنیها را با سرعت بیشتر پیش ببریم.
نظر شما