به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیتالله سیدابوالحسن مهدوی امروز _چهارشنبه نهم خرداد_ در سیوچهارمین برنامه «به احترام مردم اصفهان» در آئین بهرهبرداری از پروژههای جدید عمرانی، زیستمحیطی و فرهنگی در آرامستان باغ رضوان اظهار کرد: تحول ایجاد شده در آرامستان باغ رضوان با حضور مدیریت جدید، قابل تقدیر است، اما میطلبد که همه دست به دست هم دهیم و از نظر فکری و طرح، مجموعه را همراهی و مساعدت کنیم.
وی افزود: طرحهای فراوانی از جمله کتب متعددی که آماده شده و به چاپ رسیده است، امروز به ثمر رسید، در این راستا مصاحبههای متعدد و وقت زیادی صرف شده است تا مطالب جمعآوری شود.
نماینده مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: تخت فولاد، این گنجینه معنوی و معرفتی از ابتدا شناسنامه نداشته یا داشته است و ما اطلاع نداریم، اگر چه سالهای اخیر به فکر افتادند که کتابهایی بنویسند، اما ای کاش از ابتدا نوشته میشد.
آیتالله مهدوی با بیان اینکه در تخت فولاد هزار مرجع تقلید و مجتهد و دیگر چهرهها از صنوف مختلف دفن هستند، گفت: تاریخ و فرهنگ اصفهان هویت ما محسوب میشود و دانشمندان مدفون در این سرزمین هستند که افتخاری برای ما اصفهانیها محسوب میشوند.
وی با بیان اینکه از نظر فکری و اعتقادی یقین به مرگ داریم، اما از نظر عملی برخوردی میکنیم که گویا منکر مرگ و قیامت هستیم، تصریح کرد: قرآن حتی ظن به قیامت را برای مراقبت کافی میداند.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه پیشنهاد میکنم در ورودی آرامستان باغ رضوان عرض تسلیتی برای همه کسانی که به عنوان بازمانده و داغدیده در این مجموعه حاضر میشوند، نصب شود، گفت: قرآن قیامت را نزدیک توصیف میکند، در حالی که همه مردم آن را دور میدانند، تاکنون مفسران بزرگوار نتوانستهاند پیرامون این نگاه جواب قانعکنندهای بدهند، اگر چه پاسخ هست، اما مخدوش و قابل ایراد است.
آیتالله مهدوی ادامه داد: من در کلام امام علی (ع) پاسخ آن را پیدا کردم؛ آنجا که ایشان فرمودند «هر چیزی که به سمت تو حرکت میکند، بعید ندانید، بلکه نزدیک است.»
وی پیشنهاد داد: کتابی درباره معرفی کسانی که خدمت امام زمان (عج) رسیدند و در این آرامستان مدفون هستند، به صورت مستند تهیه شود، زیرا در آینده همه این اطلاعات از بین میرود.
نظر شما