خیابان لاله در باغ فدک تعریض شد

مسئول ستاد دائمی خدمات سفر منطقه ۷ شهرداری اصفهان گفت: در ایام پیک سفرها، مشکلاتی برای تردد خودروها در محورهای اصلی باغ فدک وجود داشت، از این‌رو تعریض و زیرسازی آسفالت خیابان لاله به طول ۱۵۰۰ متر و با مساحت ۶ هزار متر مربع با هزینه چهار میلیارد تومان انجام شد.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های مهم منطقه ۷ شهرداری اصفهان باغ ۷۰ هکتاری فدک است که ظرفیت خوبی برای احداث امکان تفریحی و رفاهی در شمال شهر اصفهان ایجاد کرده است.

وی افزود: در سال‌های اخیر توجه ویژه‌ای به این باغ شده و وضعیت آن در حال بهبودی است، همچنین سال جاری پروژه‌های خوبی در باغ فدک اجرا شده است.

مسئول ستاد دائمی خدمات سفر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه باغ فدک کمپ مسافران در نوروز است، ادامه داد: احداث بازارچه و نمازخانه به مساحت ۱۵۵۰ متر مربع، از دو سال گذشته آغاز شد و سال گذشته تکمیل و در اختیار مسافران و شهروندان قرار داده شده است.

سلطان‌آقایی تصریح کرد: یکی از شرایطی که به‌عنوان تست و آزمون مدنظر قرار گرفته، سازه‌های خشتی است و با توجه به اینکه در بعضی فصول سال شرایط احداث چادر برای مسافران وجود ندارد، احداث سازه‌ها با توجه به شرایط فیزیکی و طبیعی باغ و هویتی شهر اصفهان در دستور کار قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در ایام پیک سفرها، مشکلاتی برای تردد خودروها در محورهای اصلی باغ فدک وجود داشت، از این‌رو تعریض و زیرسازی آسفالت خیابان لاله به طول ۱۵۰۰ متر و مساحت ۶ هزار متر مربع با هزینه چهار میلیارد تومان به‌عنوان یکی از محورهای اصلی مسافران انجام شد تا ورود خودروها راحت‌تر و موجب کاهش زمان انتظار مسافران شود.

مسئول ستاد دائمی خدمات سفر منطقه ۷ شهرداری اصفهان بیان کرد: یکی از جذابیت‌های باغ فدک دریاچه‌های آن است که پیاده‌روهای فاز دوم دریاچه در حال تکمیل است.

سلطان‌آقایی گفت: در آینده نزدیک می‌توان باغ فدک را نسبت به گذشته متفاوت دید، تاکنون اقدامات خوبی انجام شده است و امیدواریم بتوانیم این باغ را به ظرفیت کامل برای شهروندان و مسافرانی که در نوروز و در طول سال به این باغ مراجعه می‌کنند و قصد اقامت در فضای باز شهر اصفهان را دارند، برسانیم.

کد خبر 850851

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.