سیدمرتضی حسامنژاد در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از دلایل نوسازی و باز آفرینی نکردن بافتهای فرسوده شهری نداشتن صرفه اقتصادی در نوسازی بناهای ناپایدار است به همین دلیل بسته تشویقی ویژه بافتهای فرسوده شهر اصفهان با همت معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان مصوب شده است.
وی افزود: در این بسته تشویقی امکان ارائه ظرفیتهای ساختوساز مازاد بر تراکم مجاز مصوب فراهمشده است که میتوان بهصورت کلی به مواردی همچون امکان اعطای یک یا دو طبقه تشویقی نسبت به تراکم مجاز طرح مصوب، امکان تسهیل در ضوابط معماری از جمله نحوه استقرار بنا و امکان بهرهمندی از در اضافه اشاره کرد.
معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان تصریح کرد: تمام شهروندان که پلاکهای آنها در محدوده بافتههای فرسوده مصوب قرارگرفته است، میتوانند با مراجعه به شهرداری هر منطقه از این ظرفیت تشویقی در صدور پروانه بهرهمند شوند، معاونت شهرسازی و معماری بهدلیل تسریع در اعطای ظرفیتهای کالبدی تشویقی به پروانههای درخواست شده در بافت فرسوده اقدام به راهاندازی کمیته رفع موانع صدور پروانه در محدوده بافت فرسوده مصوب کرده است.
حسامنژاد اضافه کرد: رویکرد بسته تشویقی مصوب، ارائه ظرفیتهای مازاد به تمام پلاکهای واقع در بافت فرسوده بوده است، اما ظرفیتهای بیشتری نیز برای اشخاصی که اقدام به تجمیع پلاکهای ریزدانه کنند، در مصوبه لحاظ شده است که از جمله آن میتوان به افزایش سطح اشغال مجاز تا ۷۰ درصد بهشرط تجمیع بالای ۲۰۰ متر مربع اشاره کرد، همچنین امکان افزایش طبقات مجاز تا دو طبقه بهشرط تحقق تجمیع پلاک بالای ۴۰۰ مترمربع فراهمشده است.
وی ادامه داد: برای پلاکهای ریزدانهای که امکان تجمیع یا رسیدن به حدنصاب استفاده از ظرفیتهای طبقات مازاد یعنی ۱۳۰ متر مربع وجود ندارد، در قالب گروه چهارم امکان افزایش سطح اشغال احداث در اضافه و احداث واحدهای کمتر از حد مجاز فراهمشده است.
معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان گفت: شهروندان باید بهمنظور بهرهمندی از حداکثر ظرفیتهای تشویقی مصوب نسبت به تجمیع اقدام کنند، همچنین ادارات شهرسازی، معماری مناطق، مدیریت بازآفرینی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان این آمادگی را در مورد ارائه مشاوره به شهروندان با هدف بازآفرینی شهری اعلام میکند.
نظر شما