مجید نادرالاصلی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا ضمن گرامیداشت فرارسیدن روز شوراها اظهار کرد: در قانون اساسی در هفت اصل به موضوع شورا پرداخته شده است و امام راحل نیز به امر شورایی تاکید داشتند، اما با این وجود به شوراها توجه لازم نمیشود.
وی با گلایه از کمتوجهی مدیران کشوری به شوراها افزود: از آنها درخواست داریم به ظرفیت بسیار عظیم شورایی و مشاورهای که صراحت آیات قرآن کریم است، توجه داشته باشند و از آنها در پیشبرد امور کشور استفاده کنند.
رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کمبرخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه شورای ششم نگاه ویژهای به موضوع زایندهرود داشته است، اظهار کرد: با همت مسئولان استانی و حمایت مدیران شهری، اتفاقات خوبی در سالجاری و سال آینده در راه است و امیدواریم زایندهرود، زندهرود ابدی شود و نشاط و شادابی برای مردم اصفهان رقم زده شود.
نورصالحی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص مناطق کمبرخوردار شهر اصفهان گفت: با یک کار علمی و میدانی مناطق و محلات کمبرخوردار شناسایی و معضلات و مشکلات این مناطق اعم از گلوگاهی و جزئی احصا شد و بودجه و اعتبار خوبی نیز برای رفع این مشکلات در نظر گرفته شد.
وی با بیان اینکه پیگیریهای خوبی برای رفع معضلات مناطق کمبرخوردار صورت گرفتهاست، افزود: در حدود سه سالی که از عمر شورای ششم گذشته است، اتفاقات خوبی در حدود ۶۰ محله کمبرخوردار رقم خورده است.
رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کمبرخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: نزولات جوی در استان خوب بوده است، اما باید نسبت به این برکت و رحمت خداوندی مدیریت بهینه داشته باشیم.
وی با بیان اینکه اصفهان ظرفیتهای فوقالعادهای در ارتباط با منابع آبی بهویژه در غرب و جنوب استان دارد، گفت: در این دوره شورای اسلامی شهر نگاه متفاوتی به موضوع استحصال آبهای سطحی، زیرسطحی و تصفیه کردن پساب آب شده است.
دست صنعت از آب زایندهرود و آبهای زیرسطحی باید کوتاه شود
نادرالاصلی اضافه کرد: امیدواریم تأمین منابع جدید آبی، به اصفهان، زایندهرود، آبشرب و محیط زیست این استان کمک شایانی کند، البته از ظواهر امر مشخص است که این منابع خیلی زود قابل دسترس خواهد بود.
وی اظهار داشت: در ششمین دوره شورای اسلامی شهر اصفهان تلاش کردهایم گامهای خوبی در این راستا برداریم و پایهها و ریشههای خوبی بر جای گذاشته شود.
رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کمبرخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: انتقال آب دریا به اصفهان یکی از اقداماتی است که در این دوره بهطور جدی پیگیری شد و اگر همت مضاعفی صورت گیرد، در نیمه نخست ۱۴۰۳ میتوان شاهد اجرایی شدن آن باشیم.
وی ادامه داد: همانطور که استاندار اصفهان نیز آن را اعلام داشته است، باید متذکر شوم که این آب انتقالی برای تأمین آب شرب، آب کشاورزی و آب محیط زیست نیست و تنها به صنعت اختصاص پیدا خواهد کرد، بهشرطی که به عامل توسعه بیشتر آن تبدیل نشود.
نادرالاصلی با بیان اینکه دست صنعت از آب زایندهرود و آبهای زیرسطحی باید کوتاه شود، تصریح کرد: اگر انتقال آب دریا به اصفهان صورت گیرد، بارگذاری صنعت از این آبها کمتر و نزدیک به ۱۰۰ میلیون متر مکعب آب در مصرف آب صرفهجویی خواهد شد که این عدد قابل توجه اتفاق خوشایندی برای زایندهرود رقم خواهد زد.
نظر شما