به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بعضی آپارتمانهای شهر نیویورک پیش از این با یک سیستم رادیاتور بخار پر سروصدا گرم میشدند که لرزش زیادی داشت و گاهی آنقدر داغ میشد که ساکنان مجبور میشدند در اواسط زمستان پنجرههای خود را باز نگه دارند. با این حال شرایط چند ماه پیش با آغاز پروژه پروژه آزمایشی اداره مسکن شهر نیویورک برای نصب پمپهای حرارتی روی پنجره تغییر کرد که هدف آن کاهش هزینههای انرژی و انتشار گازهای گلخانهای بود.
قانون نیویورک ساختمانها را ملزم میکند تا در دهههای آینده کاهش زیادی در انتشار گازهای گلخانهای خود ایجاد کنند و برای دستیابی به آن گرمایش و سرمایش را بهعنوان بزرگترین منبع انتشار گازهای گلخانهای مورد هدف قرار داده است.
پمپهای حرارتی جدید یک فناوری بسیار کارآمد هستند که طی سالهای اخیر بهعنوان رقیب سرسخت بخاریهای گازی محبوبیت بسیاری پیدا کردهاند و میتوانند به نیویورک در این راستا کمک کنند.
طرحهای جدید ارائهشده برای این پمپها، آنها را برای آپارتمانها که اغلب به دیگهای بخار متمرکز ناکارآمد با انرژی نفت یا گاز متکی هستند نیز کاربردی میکند و یک راهحل امیدوارکننده آبوهوایی برای ساختمانهایی است که عملیات آنها ۲۶ درصد از انتشار کربن جهانی مرتبط با انرژی را تشکیل میدهند.
با توجه به نتایج آزمایشات اولیه، اولویت بخشیدن به نصب پمپهای حرارتی در آپارتمانها و مناطق تجاری، روند رشد لازم برای تحقق تعهدات آبوهوایی ملی در سراسر جهان را حفظ میکند.
پمپهای حرارتی در ایالات متحده آمریکا
طبق آمار شورای ملی مسکن چند خانواری، ایالات متحده به تنهایی ۲۳ میلیون واحد آپارتمان دارد که این تعداد نشاندهنده بخش عظیمی از مردم است که میتوانند با استفاده از پمپهای حرارتی انرژی کمتری مصرف کنند.
گرمای این ساختمانها بهطور معمول با دیگهای بخار متمرکزی تأمین میشود که با گاز طبیعی یا نفت کار میکنند و با نیازهای قرن بیستویکم ناسازگار است. در این سیستم همچنین انرژی بسیاری هدر میرود. در اصل بین ۳۰ تا ۸۰ درصد گرما قبل از رسیدن به آپارتمانها از طریق کانالهای قدیمی و نشتی از دست میرود. بخشی از آن نیز زمانی تلف میشود که ساکنان مجبورند پنجرههای خود را باز کنند تا گرمای اضافی غیرقابل کنترل سیستمی را دفع کنند.
تجزیهوتحلیل عملکرد پمپ حرارتی در بخشهای مختلف شبکه الکتریکی با این حال نشان میدهد که حتی پمپهایی با کمترین راندمان نیز باعث کاهش انتشار گازهای گلخانهای و صرفهجویی در هزینههای عملیاتی ایالات متحده میشود.
اکثر پمپهای حرارتی به کانال کشی نیاز دارند که برای همه ممکن نیست. سیستمهای بدون کانال نیز معمولاً به نصب گستردهای نیاز دارند که شامل سیمکشی، ایجاد سوراخ در دیوار و یک کمپرسور خارجی قابلتوجه است، با این حال دو شرکت توسعهدهنده این پمپها، دستگاهی شبیه به یک تهویه هوای پنجرهای طراحی کردهاند که نیمههای بیرونی و داخلی آن روی طاقچه قرار میگیرند. نصب این دستگاهها تنها در ۱۵ دقیقه انجام میگیرد و به یک پریز دیواری معمولی متصل میشود. بخش داخلی واحدها فضای بیشتری میگیرد اما ظاهرسازی زیبایی برای آن در نظر گرفته شده است.
نظر شما