شهروندان اروپایی خواستار استفاده مجدد از ساختمان‌ها

شهروندان اروپایی خواهان قانونی شدن حق استفاده مجدد از ساختمان‌های موجود در سراسر کشورهای اتحادیه اروپا و تدوین قوانینی در این بلوک برای تسهیل و مقرون‌به‌صرفه شدن عملیات نوسازی و استفاده مجدد از این ساختمان‌ها به‌جای تخریب آن‌ها هستند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، «ابتکارات شهروندان اروپایی» خواستار قانونی شدن حق استفاده مجدد از ساختمان‌های موجود در سراسر کشورهای اتحادیه اروپا و تدوین قوانینی در این بلوک برای نوسازی و استفاده مجدد آسان‌تر، مقرون‌به‌صرفه‌تر و اجتماعی از ساختارهای موجود در سراسر شهرهای اروپایی است.

ابتکارات شهروندان اروپایی به‌عنوان ابزاری برای دموکراسی مستقیم، به شهروندان این امکان را می‌دهد که قوانینی را در سطح اتحادیه اروپا پیشنهاد کنند. برای اینکه این قوانین به‌طور رسمی توسط کمیسیون و کشورهای عضو اتحادیه اروپا پذیرفته و اجرا شود، نیاز به حمایت یک میلیون شهروند اروپایی از حداقل هفت کشور اتحادیه اروپا دارد.

هدف از جدیدترین خواسته این ابتکار نیز جلوگیری از تخریب‌های بدون دلیل و تقویت صنعت ساخت‌وساز در سراسر اتحادیه، همچنین اولویت بخشیدن به پتانسیل‌های ساختمان‌های عمومی و خصوصی موجود است‌. رأی‌گیری برای آن نیز از یکم فوریه ۲۰۲۵ آغاز می‌شود.

سیستم کنونی موجود در اتحادیه اروپا که توسط شیوه‌های سوداگرانه املاک و مستغلات هدایت می‌شود، ساخت‌وسازهای جدید را در اولویت قرار می‌دهد که این امر سالانه با تخریب میلیون‌ها مترمربع از ساختمان‌های موجود در سراسر بلوک همراه است و منجر به هزینه‌های اجتماعی، اقتصادی و زیست‌محیطی قابل‌توجهی از جمله از دست دادن مشاغل، هدررفت منابع، افزایش انتشار کربن و تخریب میراث فرهنگی می‌شود.

قانونی شدن حق استفاده مجدد از ساختمان‌ها در اروپا

هدف از ابتکار حاضر تغییر این شرایط با ایجاد انگیزه در نوسازی همراه با ایجاد یک صنعت ساختمانی پایدارتر و عادلانه است. قانون پیشنهادی بر اساس سه رکن کلیدی «کاهش مالیات برای عملیات نوسازی و استفاده مجدد از مصالح»، «قوانین عادلانه برای ارزیابی ساختمان‌های موجود» و «ارزش‌گذاری جدید برای مقادیر جدید کربن‌دی‌اکسید تعبیه‌شده در سازه‌های موجود» تمرکز دارد.

این ابتکار لزوم مبارزه برای نجات ساختمان‌های قابل استفاده مجدد از تخریب و یک مشکل سیستمی را برجسته کرد که در آن نوسازی به‌عنوان نوعی اقدام مخاطره‌آمیزتر و گران‌تر از ساخت‌وسازها تلقی می‌شود و هزینه‌های اجتماعی و زیست‌محیطی تخریب را نادیده می‌گیرد.

کد خبر 824514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.