به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، شهردار لندن از برنامهریزی برای نصب فیلتر هوا در بعضی از آلودهترین مدارس شهر خبر داد. اقداماتی پیشین شهرداری تاکنون به کاهش ۹۴ درصدی تعداد مؤسسات آموزشی (از ۷۹۳ مدرسه در سال ۲۰۱۶ به ۵۰ مدرسه در سال ۲۰۱۹) با سطوح غیرقانونی آلودگی دیاکسید نیتروژن (NO2) کمک کرده است.
حرکت به سمت هوای پاکتر
فیلترهای ذرات معلق (PM2.5) تا اواخر سال جاری در هر یک از کلاسهای درس ۲۰۰ مدرسه پراکنده در سراسر لندن نصب خواهند شد. این پروژه آزمایشی در صورت موفقیتآمیز بودن در همه مدارس به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد. بودجه ۲.۷ میلیون پوندی اضافی در این زمینه، بخشی از بودجه ۲۰۲۴-۲۰۲۵ شهردار است که پنجشنبه آینده در مجمع لندن به رأیگیری گذاشته خواهد شد. این بودجه علاوه بر فیلترهای هوا، به مشارکت مدرسه، افزودن مواد آموزشی، نظارت بر تأثیر برنامهها و نگهداری از فیلترها اختصاص خواهد داشت.
تخمین زده میشود همه مؤسسات آموزشی لندن تا سال ۲۰۲۵ از نظر قانونی با میانگین سالانه دیاکسید نیتروژن در بریتانیا مطابقت داشته باشند، اما بیشتر مدارس این شهر هنوز از دستورالعمل موقت سازمان بهداشت جهانی برای آلودگی ناشی از ذرات معلق پیروی نمیکنند. به همین دلیل شهرداری در حال انجام یک پروژه تحقیقاتی برای تعیین بهترین نوع فیلتر هوای مورد استفاده در مدارس است؛ این تحقیق با نصب فیلترها در اولین مدارس آزمایشی طی ماه می تکمیل میشود.
ارمغان آینده پایدار با تنفس هوای پاک
تحقیقات در دست انجام شامل مدلهایی برای فیلتر کردن هوا با استفاده از فنها و کارتریجهای فیلتر قابل تعویض میشود که ذرات سمی ریز را حین گردش هوا به دام میاندازند. مدارسی که برای طرح آزمایشی انتخاب میشوند، بر اساس میزان آلودگی انتخاب خواهند شد. طرح آزمایشی مدارس مناطق محرومتر را نیز در بر میگیرد. شهرداری درصدد حصول اطمینان از این امر است که مدارس منتخب بهطور مساوی در سراسر لندن پخش شده باشند تا از تنفس هوای سمی کثیف توسط ساکنان کل شهر جلوگیری شود.
تأثیر آلودگی هوا بر سلامت جوانان بهطور ویژهای شدید است و موجب وارد آمدن آسیب دائمی به ریههای کودکان میشود. لندن تاکنون پیشرفت قابلتوجهی در کاهش این آسیبها داشته، اما نیازمند افزایش سریعتر و بیشتر اقدامات است.
لندن قصد دارد هر کودک شهر در فضای درونی و بیرونی مدارس خود هوای پاک را تنفس کند، چراکه تفاوت در سلامت و تندرستی جوانان در این سالهای حیاتی اولیه زندگی، نقش بسزایی در بهبود آینده آنها دارد. ارمغان هوای پاکتر، تنفس بهتر برای کودکان است همچنین والدین شادتری در آینده میسازد و آینده شهرها را پربارتر و پایدارتر خواهد کرد.
نظر شما