لزوم پذیرش مصدومان تصادفات در بیمارستان‌های خصوصی / افزایش ۶ درصدی جان‌باختگان نوروز ۱۴۰۲

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به لزوم پذیرش مصدومان تصادفات توسط بیمارستان‌های خصوصی گفت: در طرح نوروزی ۱۴۰۲ و برابر آمارهای رسمی، ۱۲۱۷ نفر در پی تصادفات رانندگی جان خود را از دست دادند که نسبت به سال گذشته افزایش ۶ درصدی را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار سیدتیمور حسینی در جلسه کمیته هماهنگی اجرای طرح‌های ویژه ترافیکی نوروز ۱۴۰۳ که با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور و نمایندگانی از وزارت بهداشت، سازمان راهداری، اورژانس و جمعیت هلال‌احمر برگزار شد، اظهار کرد: در طرح نوروزی ۱۴۰۲ و برابر آمارهای رسمی، ۱۲۱۷ نفر در پی تصادفات رانندگی جان خود را از دست دادند که نسبت به سال گذشته افزایش ۶ درصدی را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه ۶۴ درصد از علت این تصادفات در ایام نوروز مربوط به خستگی و خواب‌آلودگی و سرعت بالا بود، افزود: این دو عامل به‌راحتی قابل پیشگیری است و امیدوارم که رانندگان این موارد را جدی بگیرند.

رئیس پلیس راهور فراجا تصریح کرد: استان‌های فارس، سیستان و بلوچستان و خراسان در طرح نوروزی ۱۴۰۲ بیشترین تصادفات و استان‌های البرز، یزد و ایلام کمترین تصادفات جاده‌ای را به خود اختصاص دادند.

وی با بیان اینکه ۶۸ درصد از مصدومیت‌های تصادفات جاده‌ای به دلیل نبستن کمربند ایمنی از سوی سرنشینان در خودروها رخ داده یا تشدید شده است، تاکید کرد: بستن کمربند ایمنی برای تمام سرنشینان خودروها در جاده‌ها الزامی است.

سردار حسینی با اشاره به اقدامات و برنامه‌ریزی‌های پلیس برای نوروز ۱۴۰۳ تصریح کرد: اولویت اول کاهش جان‌باختگان، مصدومان و تصادفات است و همه دستگاه‌ها باید در این خصوص فعال باشد، در طرح نوروزی سال جاری که از بیست‌وچهارم اسفند آغاز خواهد شد، بالغ بر ۸۷ هزار نفر از دستگاه‌های مختلف از پلیس راهور است و سایر دستگاه‌ها از جمله راهداری، اورژانس، هلال‌احمر و امدادخودرو در حالت آماده‌باش قرار دارد.

وی افزود: انتظار می‌رود افراد و رانندگان قوانین و مقررات را رعایت کنند؛ در نوروز ۱۴۰۳ مدیریت و کنترل سرعت متوسط به طور دقیق رصد و اعمال و هیچ گذشت و اغماضی نخواهد شد و رانندگان مرتکب تخلفات پر خطر در نوروز، از سفر باز خواهند ماند.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: پیشنهاد می‌شود که برای طرح نوروزی، کمیته مشترک متشکل از سازمان مدیریت بحران، سازمان امدادونجات، راهداری و پلیس راهور تشکیل شود تا در لحظه در مورد شرایط و وضعیتی که ایجاد می‌شود تصمیم‌گیری شود، به عنوان مثال اگر هشدار سطح نارنجی یا قرمز صادر شد باید در کمترین زمان ممکن اقدام و تصمیم‌گیری شود.

وی با تاکید بر ضرورت کنترل دقیق و جدی معاینه فنی خودروها ادامه داد: در مورد ناوگان عمومی مسافر، بازدیدهای فنی را از همه پایانه‌های مسافری خواهیم داشت و از تردد اتوبوس‌هایی که سلامت کامل فنی ندارند، جلوگیری خواهد شد؛ این حساسیت در مورد خودروهای شخصی نیز وجود دارد و در همین راستا هیچ خودرویی بدون معاینه فنی امکان تردد در جاده‌ها را نخواهد داشت.

حسینی با تاکید بر ضرورت آمادگی کامل مراکز درمانی گفت: شرایطی باید ایجاد شود تا بیمارستان‌های خصوصی نیز نسبت به پذیرش مصدومان تصادفات اقدام کنند؛ لازم است که در ایام نوروزی تمام اقدامات و فعالیت‌های عمرانی در جاده‌ها و معابر متوقف شود، چراکه این موضوع نیز در کاهش تصادفات مؤثر است.

وی از اجرایی شدن کروکی الکترونیک در تمام استان‌ها خبر داد و خاطرنشان کرد: امیدواریم با اجرایی شدن این طرح، افراد راحت‌تر بتوانند خسارت خود را از تصادفات و شرکت‌های بیمه بگیرند.

کد خبر 729693

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.