۵۰ درصد نظافت منطقه ۷ مکانیزه است/ اتمام نصب پلاک‌های هوشمند تا اردیبهشت ۱۴۰۳

رئیس اداره محیط زیست و خدمات شهری منطقه ۷ شهرداری اصفهان گفت: نظافت، رفت‌وروب و شست‌وشوی، ۳.۵ میلیون مترمربع معابر منطقه به‌صورت مستمر توسط شرکت پیمانکار انجام می‌شود که از این میزان ۵۰ درصد، به‌صورت مکانیزه و ۵۰ درصد مابقی توسط ۱۰۹ نیروی پاکیان به صورت دستی انجام می‌شود.

جمشید صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: مأموریت‌های اصلی اداره محیط زیست و خدمات شهری منطقه ۷ شهرداری اصفهان به دو دسته عمده تقسیم می‌شود، دسته نخست شامل ماموریت‌هایی است که اجرای آنها به ساماندهی، حفظ و نگهداشت و بهینه‌سازی محیط منطقه کمک می‌کند و دسته دوم فعالیت‌هایی که منتج به ارائه خدمات عمومی بهتر به شهروندان شده است و با ایجاد حس تعلق به شهر، مشارکت در امور شهر را در شهروندان بر می‌انگیزد.

وی افزود: هدف اداره محیط زیست و خدمات شهری منطقه ۷ شهرداری اصفهان، آراستگی و پاکیزگی منطقه، افزایش رضایت‌مندی شهروندان ایجاد نظم و انضباط شهری و استفاده بهینه از امکانات و ارتقای سطح خدمات به شهروندان است

رئیس اداره محیط زیست و خدمات شهری منطقه ۷ شهرداری اصفهان با بیان اینکه این امور همراهی و مشارکت شهروندان را برای هم‌افزایی بیشتر نیاز دارد، خاطرنشان کرد: این اداره در پنج حوزه عملکردی و اجرایی شامل حوزه فضای سبز، امور شهر، پیشگیری و رفع تخلفات شهری، زیباسازی و منظر شهری و بهینه‌سازی و نگهداری تأسیسات و تجهیزات شهری به ارائه خدمات به شهروندان می‌پردازد.

صادقی تاکید کرد: در حوزه نگهداشت و توسعه فضای سبز با توجه به وسعت ۵۷ میلیون مترمربعی عرصه فضای سبز، دو شرکت پیمانکار با نظارت سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری عملیات نگهداری دوره‌ای و مستمر را به صورت تخصصی انجام می‌دهند.

وی با بیان اینکه با توجه به چالش‌های کم آبی، شورآبی و خاک نامطلوب در این منطقه، مدیریت و کنترل منابع و مصارف آب و به‌کارگیری روش‌های نوین تأمین و توزیع آب در دستور کار این اداره قرار گرفته است، اضافه کرد: از جمله این فعالیت‌ها می‌توان به بهینه‌سازی تجهیزات و تأسیسات چاه‌های آب، اصلاح شبکه‌های آبیاری، استفاده از روش‌های کاهش شوری آب با همکاری شرکت‌های دانش بنیان، تکمیل و استفاده از فرایند نانو ازون در تصفیه خانه و استفاده از پوشش‌های گیاهی مقاوم به کم آبی و شورآبی اشاره کرد که این موارد به طور جدی در دستور کار است.

رئیس اداره محیط زیست و خدمات شهری منطقه ۷ شهرداری اصفهان با بیان اینکه عملیات هرس پلارد درختان توت و مادی‌های منطقه به صورت ویژه در دست انجام است، ادامه داد: پروژه‌های توسعه فضای سبز نیز در قالب احداث و بازآفرینی پارک‌های مولوی، میلاد و چشمه خونین در مرحله طراحی است که در بازه زمانی مشخص به اتمام می‌رسد.

روزانه ۷۶ تن جمع‌آوری و حمل پسماند تر با استفاده از ۱۰ دستگاه پرس زباله‌کش بر اساس روزهای زوج و فرد هفته به صورت مستمر انجام می‌شود

صادقی تاکید کرد: در حوزه امور شهر، نظافت رفت‌وروب و شست‌وشوی، ۳.۵ میلیون مترمربع معابر منطقه به‌صورت مستمر توسط شرکت پیمانکار انجام می‌شود که از این میزان ۵۰ درصد، معادل یک میلیون و ۷۵۰ هزار مترمربع به صورت مکانیزه و ۵۰ درصد مابقی توسط ۱۰۹ نیروی پاکیان به صورت دستی انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: روزانه ۷۶ تن جمع‌آوری و حمل پسماند تر با استفاده از ۱۰ دستگاه پرس زباله‌کش بر اساس روزهای زوج و فرد هفته به صورت مستمر انجام می‌شود؛ همچنین جمع‌آوری نخاله‌های بلاصاحب و تسطیح زمین‌های بایر به صورت ویژه در دستور کار واحد امور شهر است که حجم این عملیات به ۷۵۰ تا ۹۰۰ تن در ماه می‌رسد.

رئیس اداره محیط زیست و خدمات شهری منطقه ۷ شهرداری اصفهان با بیان اینکه جمع‌آوری سگ‌های ولگرد با تعداد ماهانه ۳۰ تا ۴۰ قلاده و طعمه‌گذاری جانوران موذی در حال انجام است، اضافه کرد: از دیگر اقدامات مباحث آموزشی شهروندان است که در منازل، مساجد، مدارس و فرهنگسراها با جدیت انجام می‌شود.

صادقی با بیان اینکه همراهی و مشارکت مردم در سمت جنوب منطقه را می‌طلبیم و از شهروندان می‌خواهیم پسماندهای خانگی خود را در زمان مقرر بیرون از منزل قرار دهند، ادامه داد: در حوزه بهینه‌سازی، نگهداری و تعمیرات تأسیسات شهری و سرویس‌های بهداشتی، دو شرکت پیمانکار در قالب دو قرارداد مجزا اقدامات لازم را به صورت روزانه انجام می‌دهند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر احداث و بهینه‌سازی شبکه روشنایی پارک‌ها و بوستان‌های منطقه، افزایش لوکس نوری بوستان‌ها و بهینه‌سازی آب‌نماها به صورت ویژه در دستور کار این واحد است.

صادقی ادامه داد: از دیگر اقدامات این حوزه استفاده از انرژی‌های پاک در راستای کمک به تأمین پایدار برق شبکه است؛ بر این اساس احداث نیروگاه‌های خورشیدی به میزان ۸۵ کیلووات در حال انجام است و تا پایان سال تکمیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه در حوزه زیباسازی و منظر شهری جایگزینی تابلوهای معابر مطابق گزارش‌های ۱۳۷ در حال انجام است، گفت: نصب پلاک‌های آبی هوشمند در دستور این واحد است که از ۵۰ هزار قطعه تاکنون ۱۵ هزار قطعه پلاک نصب شده است و تا پایان اردیبهشت سال آینده تمام منازل این منطقه صاحب پلاک هوشمند می‌شوند.

رئیس اداره محیط زیست و خدمات شهری منطقه ۷ شهرداری اصفهان با بیان اینکه زیباسازی خیابان شاهد به صورت دیوارنگاره به مساحت ۱۴۰۰ مترمربع در حال انجام است و تا پایان سال به شهروندان تقدیم می‌شود، ادامه داد: طراحی و اجرای پاتوق‌های شهری خیابان‌های شاهد و مولوی آغاز شده است، نصب مبلمان و اثاثیه شهری به تعداد ۳۰۰ عدد شامل نیمکت، سطل زباله و وسایل حرکت‌درمانی روزانه، در محل‌های جانمایی شده در حال نصب و اجرا است.

صادقی اضافه کرد: زیباسازی پیرامون مسجد مسلم‌ابن عقیل و مدرسه امام خمینی (ره) در قالب هنر شهری، همچنین تعمیر و مرمت نمادهای سطح منطقه و نصب مبلمان خلاق و بازی‌های جدید مطابق دستورالعمل از دیگر پروژه‌های واحد زیباسازی منطقه است.

وی با بیان اینکه در حوزه پیشگیری و رفع تخلفات شهری، تاکید عمده بر رعایت نظم و انضباط شهری، کنترل ساخت و سازها و ساماندهی مشاغل شهری است، اضافه کرد: در بخش کنترل ساختمان، وظیفه کنترل پروانه‌ها و جلوگیری از ساخت‌وسازهای خلاف پروانه، پیگیری و صدور اخطاریه‌های مربوط به نخاله و ضایعات ساختمانی در معابر و انباشت مصالح خارج از ساختمان از فعالیت‌های آن خواهد بود.

رئیس اداره محیط زیست و خدمات شهری منطقه ۷ شهرداری اصفهان با بیان اینکه در بخش سد معبر، عمده فعالیت مربوط به ساماندهی برقراری نظم و انضباط در واحدهای صنفی و غیرصنفی است، افزود: ممانعت و جمع‌آوری مواردی که موجب اختلال در رفت و آمد شهروندان در معابر و خیابان‌های منطقه از وظایف این بخش است.

صادقی گفت: جمع‌آوری متکدیان و کارتن خواب‌ها و انتقال آنها به مراکز مربوطه، خودروهای فرسوده و بلاتکلیف و خودروهای دوره گرد و دست فروشان در دستور کار این قسمت است؛ بخش سوم واحد پیشگیری و رفع تخلفات شهری موارد مربوط به بند ۲۰ ماده ۵۵ از جمله مشاغل مزاحم است که شامل بررسی و رفع مزاحمت مشاغل مزاحم همچون مشاغل پرسروصدا و آلاینده است.

وی اضافه کرد: اجرای ماده ۱۱۰ شامل تعیین تکلیف و دیوار کشی زمین‌های مخروبه است که این زمین‌ها علاوه بر موضوع نازیبایی، موجب ایجاد یک فضای بی‌دفاع شهری و محل تجمع افراد ناباب یا انباشت نخاله‌های ساختمانی و پسماندها خواهد شد.

آماده‌سازی منطقه و مجموعه باغ فدک برای استقبال از نوروز ۱۴۰۳ و ماه مبارک رمضان در دستور کار است

رئیس اداره محیط زیست و خدمات شهری منطقه ۷ شهرداری اصفهان تاکید کرد: اجرای بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها شامل رفع خطر از عوارض ایجاد شده، بناها و دیوارهای شکسته، مخروبه و خطرناک در معابر عمومی، کوچه‌ها و اماکن قرار دارد که این موضوع نیز به‌صورت روزانه انجام می‌شود.

صادقی تاکید کرد: آماده‌سازی منطقه و مجموعه باغ فدک برای استقبال از نوروز ۱۴۰۳ و ماه مبارک رمضان نیز به دلیل مصادف بودن این دو مناسبت در دستور کار است.

وی اضافه کرد: کاشت گل‌های فصل در باغچه‌ها، تهیه فلاورباکس‌های ویژه نوروز و تهیه المان‌های نوری نوروزی و آذین‌بندی مناسبتی با تاکید بر ماه مبارک خدا در حال برنامه‌ریزی و اجرا است؛ همچنین مجموعه باغ فدک هم که برای نوروز ۱۴۰۳ نیز میزبان مسافران نوروزی است، به‌صورت ویژه در حال آماده‌سازی است تا چهره زیباتری در آن از نظر منظر و کیفیت ارائه خدمات داشته باشیم.

رئیس اداره محیط زیست و خدمات شهری منطقه ۷ شهرداری اصفهان اضافه کرد: ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان نیز ویژه‌برنامه‌های متعددی را در باغ فدک برنامه‌ریزی کرده است که در زمان مناسب اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کد خبر 723179

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.