به گزارش ایمنا، سالاد ماکارونی یکی از خوشمزهترین و پر طرفدارترین پیش غذاهای موجود است. این غذا را میتوان با انواع رسپیهای متفاوت با توجه به ذائقه و سلیقه خود تهیه و نوش جان کرد. انتخاب مواد اولیه این سالاد خوشمزه با توجه به سلیقه شما و خانواده میتواند متفاوت و متنوع باشد. از جمله مواد استفاده شده در آن پاستا، مرغ، ژامبون، سیب زمینی، تخم مرغ، نخود فرنگی، ذرت، خیارشور و انواع سس است. در این مطلب یکی از دستور العمل های ساده و بسیار خوشمزه که با اکثر ذائقهها متناسب است را آماده کردهایم.
مواد لازم برای سالاد ماکارونی
- ماکارونی شکلی یک بسته
- خیارشور ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمهای ۱ عدد
- ذرت ۲۰۰ گرم
- نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
- هویج ۲ عدد متوسط
- کالباس خشک یا ژامبون مرغ ۳۰۰ گرم
- لیمو ترش ۱ عدد
- سس مایونز به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
- آویشن به مقدار لازم
- ماست به مقدار کم
مرحله اول
برای پخت سالاد ماکارونی ابتدا قابلمه را مقدار لازم آب کرده و اجازه میدهیم آب به نقطه جوش برسد، سپس یک قاشق نمک، مقداری روغن و مقداری زردچوبه (برای خوش رنگ شدن ماکارونی) در آب جوش ریخته و سپس ماکارونیها را به آن اضافه میکنیم تا پخته شود.
نکته: چون ماکارونیها پس از آب کش کردن دم نمیشود باید بیشتر از حد معمول که زمان پخت ماکارونی است بپزد تا کاملاً نرم شود ولی دقت کنید له و خمیر نشود.
مرحله دوم
سپس ماکارونیها را آبکش کرده و چند بار با آب خنک شسته تا کاملاً سرد شوند و نمک اضافه خارج شود.
مرحله سوم
ژامبون مرغ، خیارشور، فلفل دلمه و هویج را به صورت نگینی و ریز خورد میکنیم سپس به مابقی ترکیبات شامل نخود فرنگی و ذرت آماده شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
نکته: هر چقدر موادمان را ریز و منظمتر خورد کنیم علاوه بر زیبایی سالاد بر طعم بهتر و پخش شدن یکسان همه مواد در ماکارونیها مؤثرتر است.
مرحله چهارم
در این مرحله پس از قرار دادن ماکارونیها در آبکش مناسب و خارج شدن آب اضافه آن سایر مواد آماده و خورد شده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست و پخش شود.
نکته: بهتر است مدت زمانی را اجازه دهیم تا مواد ترکیب شده در کنار یکدیگر بدون سس در یخچال قرار گرفته و سرد شوند تا سس کمتری استفاده شود.
نکته: سالاد هر چقدر بیشتر داخل یخچال بماند و سس به خورد سالاد برود خوشمزهتر میشود.
مرحله پنجم
برای درست کردن سس سالاد ماکارونی ابتدا در ظرفی سس مایونز و ماست را بریزید و به آن فلفل سیاه، نمک، آویشن و آب لیموی تازه گرفته شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و به بقیه مواد ترکیب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد در کنار هم میکس شوند و نوش جان کنید.
نکته: اگر بلافاصله قصد خوردن سالاد ماکارونی را ندارید و میخواهید در یخچال باقی بماند، به آن سس اضافه نکنید. یک الی دو ساعت قبل از مصرف سس را اضافه کنید تا سالاد تازگی و طراوت خود را داشته باشد.
نکته: اگر قصد داشتید سالاد ماکارونی آماده شده را چند ساعت بعد سرو کنید آن را در ظرف سر پوشیدهای ریخته و در یخچال نگه دارید و پس از آن نوش جان کنید.
نکاتی در رابطه با خوشمزهتر شدن سالاد ماکارونی
- بسیاری از افراد در تهیه این سالاد خوشمزه از مرغ نیز استفاده میکنند. بدین منظور شما باید سینه مرغ را بپزید سپس خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.
- میتوانید به جای استفاده از یک فلفل دلمه از چند فلفل دلمه رنگی استفاده کنید.
- میتوانید در تهیه این سالاد از سیب زمینی هم استفاده کنید. برای این کار باید یک عدد سیب زمینی را در آب جوش بی اندازید و بگذارید تا مقدار متوسطی بپزد و وا نرود، سپس سیب زمینیها را نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
- اگر میخواهید از کاهو در تهیه سالاد ماکارونی استفاده کنید بهتر است از برگهای کاهو به عنوان قالب استفاده کنید و سالاد را روی برگهای کاهو بریزید. البته بعضی افراد از کاهوی خرد شده هم در مواد سالاد ماکارونی استفاده میکنند که سلیقهای است.
- سالاد ماکارونی را میتوانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید.
- برای فرم دادن و تزئین زیبای سالاد ماکارونی از قالبهای آماده میتوانید استفاده کنید.
- از گوجه گیلاسی و زیتون نیز میتوانید برای تزئین سالاد استفاده کنید.
- از انواع سبزیجات رنگی مثل انواع کلم و فلفل دلمهای نیز میتوانید داخل سالاد یا برای تزئین آن استفاده کنید.
- جعفری و شوید تازه ساطوری شده نیز با توجه به ذائقه و سلیقه در خوشمزه شدن این غذا مؤثر است.
- هر چقدر میزان سس مایونز بیشتر باشد سالاد لذیذتر و خوشمزهتر است.
نظر شما