محمد نورصالحی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت بافتهای تاریخی شهر اصفهان اظهار کرد: اصفهان یکی از شهرهای ممتاز دنیا بهشمار میرود که بیشترین آثار تاریخی ثبت شده ایران را دارا است.
وی افزود: اصل و نفس پرداختن به بافت تاریخی، ارتقا، احیا، توجه و بازگرداندن زندگی در آن بافتها و نجات از متروکهشدن آن است که در درجه اول این وظیفه برعهده سازمان میراث فرهنگی در حوزه کلان دولت و مدیریت شهری به عنوان متولی کل شهر است.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: از ابتدای دوره ششم مدیریت شهری تصمیم داشتیم برای این امر معاونتی در شهرداری تعیین کنیم، اما سازوکارهای اداری اجازه نمیداد، بنابراین باید ساختارهای موجود را در بافت تاریخی فعال کنیم که سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان این وظیفه را بر عهده داشته و قرار است از این پس قویتر و فعالتر باشد.
نورصالحی با بیان اینکه پروژه گذر حاج آقانور الله نجفی مصوبه طرحهای تفصیلی را از قبل داشت و در بازنگری این طرح نیز بر اجرای پروژه تاکید شده بود، اضافه کرد: برخی افراد به دلیل نگرانی از تأثیر منفی اجرای این پروژه برای میدان امام (ره) با اجرای این طرح مخالف بودند تا سرانجام سیر قانونی و اداری انجام و میراث فرهنگی آن را تأیید کرد و به نحو خوبی بازسازی شد.
وی خاطرنشان کرد: نگرانی سازمان میراث فرهنگی تبدیل شدن گذر حاج آقا نورالله نجفی به معبر پرتردد شهری بود که این اتفاق نیفتاد.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: پروژه گذر حاج آقانور الله نجفی اقدام ارزندهای برای کمک به بازآفرینی، نوسازی و بهسازی بافت شرق میدان امام (ره)، تثبیت جمعیت سکنه آن محل و رفع هرگونه نگرانی درباره تعرض به این میدان است.
وی عنوان کرد: گذر آقانور الله نجفی نمونهای است که امیدواریم با حمایت مسئولان شهر و استان بتواند تکثیر شود و توجه و تمرکز شهرداری بر بافتهای تاریخی بیشتر از قبل شود.
نظر شما