ابتکار ایتالیایی‌ها برای مقابله با سقط جنین

سازمان‌های ایتالیایی مخالف با سقط جنین خواستار تغییر قانون کشور در این زمینه و اضافه شدن الزام زنان به گوش دادن به صدای ضربان قلب جنین پیش از اقدام به این عمل شده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، طبق قانونی که در سال ۱۹۷۸ وضع شد، ایتالیا به زنان اجازه می‌دهد طی ۹۰ روز اول بارداری که قلب جنین هنوز ضربان ندارد، سقط جنین کنند. این اقدام تنها زمانی انجام می‌شود که حاملگی خطری برای زندگی بیمار محسوب شود یا ناهنجاری‌های مادرزادی در جنین وجود داشته باشد.

حق دسترسی به سقط جنین در ایتالیا نسبتاً جدید است و به شدت توسط گروه‌های حامی حقوق زنان این کشور حمایت می‌شود. با این وجود، این امر در سال‌های اخیر به‌طور فزاینده‌ای بحث‌برانگیز شده و هم‌اکنون ممنوعیت یا محدود کردن آن مورد هدف یک سازمان بین‌المللی قرار گرفته است.

فشار بین‌المللی برای محدودیت سقط جنین

گروه‌های مسیحی در ایالات متحده سال‌ها برای محدود کردن دسترسی به سقط جنین لابی کرده‌اند و سعی در عوض کردن نظر زنانی دارند که تمایل به انجام آن دارند. این تلاش‌ها در ژوئن سال گذشته جواب داد و دادگاه عالی ایالات متحده قانون مهمی را لغو کرد که اجازه دسترسی به سقط جنین را در سطح فدرال می‌داد. این اقدام به ایالت‌های جداگانه اجازه می‌داد تقریباً ممنوعیت‌های کامل و قوانین سختگیرانه‌تری را برای سقط جنین تصویب کنند.

ابتکار ایتالیایی‌ها برای مقابله با سقط جنین

مخالفت با سقط جنین در ایتالیا

دامنه مخالفت گروه‌های آمریکایی اکنون فراتر از ایالات متحده رفته و به ایتالیا رسیده است. این مخالفت‌ها مورد حمایت یکی از ۶۰ شعبه سازمان بین‌المللی تپش قلب آمریکا قرار دارد که بزرگ‌ترین سازمان ضد سقط جنین در ایالات متحده است و به نظر می‌رسد نقش مهمی در اعمال محدودیت برای قانون سقط جنین موجود در چندین ایالت این کشور داشته است. این شعبه ایتالیایی با عنوان جنبش برای زندگی شناخته می‌شود که بزرگ‌ترین سازمان ضد سقط جنین در ایتالیا است و سال ۲۰۱۴ تأسیس شد.

سازمان‌های مخالف سقط جنین در ایتالیا تحت حمایت این انجمن برای تغییر قانون سقط جنین در کشو ۱۰۶ هزار امضا جمع‌آوری کرده‌اند که دو برابر بیشتر از حداقل رأی مورد نیاز در یک همه‌پرسی است. آن‌ها در نظر دارند زنانی را که به دنبال سقط جنین هستند ملزم کنند قبل از انجام این عمل به ضربان قلب جنین گوش دهند.

این تقاضا به صحن پارلمان ایتالیا راه پیدا کرده است، اما مقامات هنوز واکنشی نسبت به آن نشان نداده‌اند.

کد خبر 711410

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.