به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، ناصر فتحی شامگاه _پنجشنبه شانزدهم آذر_ در بازدید میدانی از مدارس روستای ورپشت شهرستان تیران و کرون اظهارکرد: ۴۵۰ پروژه نیمهتمام آموزشی و فرهنگی آموزش و پرورش در استان اصفهان با تأمین اعتبار دولتی به بهرهبرداری میرسد.
وی محدودیتهای مالی دولت را دلیل تأخیر در بهرهبرداری اعلام کرد و افزود: خیرین همکاری خوبی در احداث مدارس دارند که بدون مشارکت و همکاری آنها امکان رفع نیاز محیط آموزشی امکانپذیر نبود.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اصفهان ادامه داد: فرونشست تهدیدی برای محیطهای آموزشی است که مشکلاتی را برای آموزش و پرورش ایجاد کرده و باید محیطهای مناسب فراهم شود.
فتحی به ایجاد نهضت مدرسهسازی در تیران و کرون اشاره کرد و اذعان داشت: خیرین و مردم این خطه پای کار آمدهاند و به رفع نیاز مشکل آموزشی منطقه خود کمک کردهاند.
وی اضافه کرد: اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان در حد توان خود در اجرای این مشارکت عمومی برای مدرسه سازی همکاری خواهد کرد.
حسین صائبی مدیر آموزش و پرورش تیران و کرون در این جلسه به چالش مدارس فرسوده و تخریبی اشاره کرد و اظهار داشت: مدارس قدیمی و تخریبی این شهرستان برای آموزش و پرورش چالشهایی را ایجاد کرده بود که مشارکت خیرین در رفع این معضل کارگشا بود.
وی با بیان اینکه نهضت مدرسهسازی جلوه ممتازی از مشارکت عمومی برای گره گشایی از مشکلات جامعه بود، افزود: احداث و کلنگزنی پی در پی ساخت مدارس فرصتی شده تا نیاز آموزشی تیران و کرون تا حدی رفع شود.
مدیر آموزش و پرورش تیران و کرون با اشاره به آیندهنگری صورت گرفته در احداث مدارس این خطه، خاطرنشان کرد: مهاجرت معکوس از شهرها به روستا به دلیل تراکم جمعیت در کلانشهرها و مراکز شهرستانها، نیازمند تدبیر و آیندهاندیشی است.
صائبی ادامه داد: باید آینده روستاها را در نظر بگیریم و در احداث محیطهای آموزشی چشمانداز بیش از ۱۰ سال مورد پیشبینی قرار گرفته است.
وی یادآور شد: تعامل سازنده بین خیرین غیربومی و اداره کل نوسازی مدارس در توسعه علمی شهرستان مهم واقع شده و بسیاری از خیرین با حضور در مناطق روستایی این شهرستان همت و اراده خوبی در احداث مدارس داشتهاند.
نظر شما