به گزارش خبرگزاری ایمنا، سردار سرتیپ پاسدار سیدمهدی فرحی امروز _دوشنه بیستودوم آبان_ در مراسم دوازدهمین سالگرد شهادت سردار حسن طهرانیمقدم که با حضور مقامات لشکری و کشوری در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران برگزار شد، اظهار کرد: این روزها قلب همه ما مسلمانان از جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه اندوهگین است؛ امیدوارم بتوانیم با عقلانیت و درایت، حق و باطل زمانه را تشخیص دهیم و با یزید زمانه مقابله کنیم.
وی در ادامه با اشاره به همت و تلاش کمنظیر شهید طهرانیمقدم در صنعت موشکی کشور افزود: شهید طهرانیمقدم ۱۷ سال پیش به سازمان صنایع دفاع آمد و با بیانی صمیمی به من گفت که «من موشک نقطهزن میخواهم» که پاسخ دادم ما دانش این نوع موشکسازی را نداریم. وی اصرار زیادی نسبت به این موضوع داشت و کارهای مشترکی با یکدیگر انجام دادیم تا در نهایت به این فناوری رسیدیم.
جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه شهید طهرانیمقدم به دنبال اقتداری بود که در مقابل دشمنان وحشی توان ایستادگی داشته باشد، گفت: قدرتهای استکباری بهرغم اینکه ظاهر شیک و زیبایی دارند، از قانون جنگل تبعیت میکنند؛ بنابراین برای اینکه بتوانیم از استقلال خود در برابر آنها صیانت کنیم، باید اقتدار داشته باشیم.
سردار فرحی با بیان اینکه ایران اسلامی امروز صدها طهرانیمقدم دارد، گفت: این شهید بزرگوار اقتدار نظامی را با اقتدار بهدست آورد و همه دستاوردهای نظامی ارزنده کشور را به ملت ایران هدیه کرد.
وی با بیان اینکه دستاوردهای شهید طهرانیمقدم معطوف به حوزه نظامی نبوده است، گفت: در حوزههای هواپیماسازی و کشتیسازی از دانش و فناوری موشکی که این شهید برای کشور بهدست آورده است، بهره میبریم.
سردار فرحی در ادامه افزود: بر اساس فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه «یک روزی کشورهای دنیا به ما سیم خاردار هم نمیدادند» اما سال گذشته توانستیم قریب یک میلیارد دلار صادرات نظامی داشته باشیم.
جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تصریح کرد: در دوران قبل از انقلاب اسلامی، حقوق ۴۰ هزار مستشار آمریکایی از کل حقوق ارتش شاهنشاهی بیشتر بود، اما ایران اسلامی، امروز روی پای خود ایستاده است و در دنیا حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
وی گفت: امروز در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، جنگهای مبتنی بر فناوریهای شالودهشکن را پیشبینی کردهایم و به سمت دستیابی به این فناوریها حرکت میکنیم.
سردار فرحی تصریح کرد: دیگر نهتنها به سمت قطعهسازی، بلکه به سمتی حرکت میکنیم که خالق جدیدترین محصولات و تجهیزات نظامی در دنیا باشیم؛ امیدواریم این دستاوردها بتواند بیش از پیش، اقتدارآفرین و بازدارنده باشد.
تلاشهای شهید طهرانیمقدم به عنوان سبک زندگی معرفی شود
مهدی نژاد، سرپرست دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نیز در این مراسم گفت: تلاشهای شهید طهرانیمقدم باید به عنوان سبک و منش زندگی در جامعه معرفی شود و دانشجویان وی را الگوی عملی خود قرار دهند.
سرپرست دانشگاه شهید رجایی اظهار داشت: زنده نگاه داشتن یاد شهیدان و گسترش فرهنگ ایثار و مقاومت در میان جامعه با الگوسازی از شهدایی همچون طهرانیمقدم و با معرفی ایثارگریهای رزمندگان و شهدا میسر خواهد شد.
وی افزود: این دانشگاه ۷۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، بنابراین برای برگزاری این آئین مقالات متعددی دریافت شده است که از میان آنها بیش از ۱۰۰ اثر در قالب مقالات رونمایی میشود.
سرپرست دانشگاه شهید رجایی ادامه داد: طهرانیمقدم بر این باور بود که انسانهای ضعیف فقط در حد مقدورات خود کار میکنند، اما وی با تلاشی که از خود نشان داد، موجب شد تا بعد از شهادت وی، مقام معظم رهبری او را دانشمندی پارسا و بیادعا معرفی کنند.
وی تاکید کرد: این نشان میدهد که با تلاش و توکل بر خدا میتوان کارهای بزرگی انجام داد به عنوان مثال شهید طهرانیمقدم با مجاهدتهای شبانهروزی خود توانست ایران را به قله برتر موشکی در منطقه تبدیل کند؛ بنابراین انتظار داریم تلاشهای این شهید بزرگوار به عنوان سبک و منش زندگی در جامعه معرفی شود و دانشجویان نیز وی را الگوی عملی خود قرار دهند و با تولید آثار فاخر از سبک زندگی چنین شهدایی، جامعه بیش از پیش با مجاهدتهای آنها آشنا شوند.
منبع: ایرنا
نظر شما