به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، مرکز مبارزه با بیماریها در لیبی از ابتلاء شدن دست کم ۱۵۰ شهروند به بیماریهای گوارشی به دنبال نوشیدن آب آلوده خبر داده و سازمان ملل متحد به احتمال شیوع گسترده بیماریها بر اثر وقوع سیل هشدار داده است. گزارشها حاکی از آن است که کودکان و افراد پیر بیش از سایرین در مقابل این بیماریها آسیبپذیر بودهاند و این در حالی است که تجهیزات درمانی لازم برای بهبود وضعیت آنها در دسترس نیست. سرازیر شدن آب دو سد به درنه در لیبی تمام آبهای شهر را آلوده و همین امر، بهداشت و سلامت شهروندان را با تهدید جدی مواجه کرده است.
شیوع بیماریهای گوارشی در درنه پس از سیل
تاکنون خبر ابتلای ۱۵۰ شهروند اهل درنه به بیماریهای گوارشی گزارش شده است که ۵۵ مورد از آنها را کودکان تشکیل دادهاند. البته دولت نیروهای امدادی بیشماری را برای بهبود وضعیت سلامت و بهداشت مردم به مناطق سیلزده اعزام کرده است که مسدود شدن بسیاری از مسیرها بر اثر تخریب جادهها و سازهها دسترسی این افراد را برای کمک به مناطق دورافتاده با مشکل مواجه کرده است.
از آنجا که دسترسی به مراکز درمانی برای مردم سیلزده، بهویژه ساکنان درنه کاهش یافته است، مدیران زمین فوتبال شهر را به مرکزی برای رساندن خدمات درمانی به شهروندان تبدیل کرده و پزشکانی به طور داوطلب و خیرخواهانه در آن مشغول به درمان مردم شدهاند.
تلفات ناشی از وقوع سیل لیبی
تاکنون گزارشهای متعددی از مرگهای ناشی از وقوع سیل در لیبی منتشر شده و تخمین تعداد افراد مفقود شده بر اثر این بحران نیز متفاوت بوده است. با این حال بسیاری از منابع از مرگ بیش از ۱۱ هزار نفر و مفقود شدن حدود ۱۰ هزار نفر تنها در شهر درنه، به عنوان آسیبپذیرترین نقطه کشور در این بحران، خبر دادهاند. وزیر بهداشت کشور نیز ادعا کرده که تاکنون هویت تعداد سه هزار و ۸۰۰ شهروند جان باخته شناسایی و اجساد این افراد در دوشنبه شب به خاک سپرده شده است.
نظر شما