ماجرای هنرستان سروش به کجا رسید؟

مدیر روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان توضیحاتی درخصوص برخی اخبار منتشرشده پیرامون تصرف زمین هنرستان سروش، واقع در اراضی موقوفه امامزاده شاه میرحمزه (ع) ارائه کرد.

ایمان خواجه در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص برخی اخبار منتشرشده پیرامون تصرف زمین هنرستان سروش، واقع در اراضی موقوفه امامزاده شاه میرحمزه (ع) که در اجاره آموزش و پرورش استان از دهه ۴۰ شمسی جهت تربیت و تحصیل قرار گرفته است، اظهار کرد: اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان حدود ۷۰۰ فضای وقفی با مساحت تقریبی یک میلیون و ۴۰۰ هزار متر مربع در این استان را جهت بهره‌برداری آموزشی در اجاره اداره کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان قرار داده که اگر میانگین حضور دانش‌آموز در هر یک از این مراکز آموزشی را حداقل ۵۰۰ دانش‌آموز بدانیم عددی بالغ بر ۳۵۰ هزار دانش‌آموز در استان اصفهان در اماکن موقوفه در حال تحصیل و تربیت هستند.

وی افزود: این اقدام برجسته خود نشان از ارزش و اهمیت موضوع تحصیل و آموزش فرزندان عزیزمان در اهداف عالیه سازمان اوقاف و امور خیریه است.

مدیر روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: هنرستان سروش واقع در زمینی به مساحت ۵۲ هزار متر مربع در اجاره آموزش‌وپروش استان از اراضی موقوفه آستان مقدس امامزاده شاه میرحمزه (ع) با نیت کمک‌به هزینه‌های بقعه شاه میرحمزه (ع) واقع در چهارراه عسگریه دایر شده و در یکی از بهترین موقعیت‌های برجسته شهری است که در طول ایام تصرف اراضی از سال ۱۳۸۹ تا سال ۱۴۰۲ هیچ‌گونه پرداختی جهت اجاره‌بها از طرف آموزش‌وپرورش صورت نگرفته و این موضوع باعث توقف روند اجرای نیات امینانه موقوفه شده است.

وی ادامه داد: لازم به ذکر است اجاره بهای سال ۱۳۸۹ این مکان مبلغ ماهانه ۴۰۰ هزار تومان بوده است که در همان سال نیز شرایط پرداخت اجاره‌بهاء به هر دلیلی برای مجموعه آموزش‌وپرورش مهیا نبوده است.

خواجه تصریح کرد: اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان در ۴۰۰ نقطه از ۷۰۰ مکان موقوفه در اختیار مباحث آموزشی و تربیتی اجاره‌بها ناچیز سالانه‌ای نزدیک به ۲۰۰ میلیون تومان را در نظر گرفته است یا به عبارتی در این ۴۰۰ نقطه میانگین سالانه اجاره هر مکان نزدیک به پنج میلیون تومان (به ازای هر ماه حدود ۴۱۶ هزار تومان) بوده است که آموزش‌وپرورش با این حداقل اجاره‌بها نیز نسبت به پرداخت اجور معوقه خود اقدامی مؤثر نداشته است.

وی خاطرنشان کرد: اقدامات ویژه سازمان اوقاف و امور خیریه به ویژه در اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان در خصوص عدم اجرای احکام قضائی صادر شده علیه آموزش‌وپرورش در اماکن وقفی خود دلیلی بر تعامل ویژه و ارج نهادن به مسائل آموزشی و تربیتی استان در اداره اوقاف اصفهان است که امید است این همراهی از سوی مجموعه اوقاف استان در تمام دستگاه‌های بهره‌بردار موقوفات مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

مدیر روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان افزود: این اداره کل تاکنون نهایت همکاری را با موضوعات مرتبط آموزش‌وپرورش داشته است که در خصوص اراضی وقفی هنرستان سروش نیز این موضوع مجدد اثبات شد.

وی ادامه داد: با وجود درخواست بر موضوع جداسازی ۱۰ هزار متر مربع از زمین موقوفه و الحاق آن به آستان مقدس امامزاده شاه میرحمزه (ع) پس از جلسات صورت گرفته به برگشت سه‌هزار متر مربع از این اراضی به آستان مقدس امامزاده شاه میرحمزه (ع) بسنده شد.

خواجه اضافه کرد: دور از انتظار نیست که در راستای مسئولیت ذاتی مجموعه خدمت‌گذار آموزش‌وپرورش نیز رعایت ضوابط شرعی و نگه داشتن حرمت وقف و انتقال این مفهوم گران‌سنگ به فرزندان عزیزمان در اولویت اجتماعی، اخلاقی و مدیریتی قرار داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: حال با بیان قسمتی کوتاهی از دیدگاه و تعاملات موجود در اراضی وقفی آموزشی از سوی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان، قضاوت در خصوص موارد مطروحه پیرامون موضوعات آموزش‌وپرورش و زمین هنرستان سروش را بر عهده مردم شهیدپرور استان اصفهان می‌گذاریم.

کد خبر 679827

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.