جاماندگان سنجش سلامت دانش‌آموزان چه کنند؟

طرح سنجش سلامت دانش‌آموزان از هفدهم فروردین‌ماه آغاز شده و تا پایان خردادماه ادامه دارد، از این رو مسئولان مربوطه برای جاماندگان این طرح تکالیفی را تعیین کردند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، طرح سنجش سلامت دانش آموزان ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳ از هفدهم فروردین‌ماه تا سی‌ویکم خردادماه آغاز شد که والدین با ورود به سامانه سنجش سلامت دانش‌آموزان شده و تکمیل مدارک ثبت نام اقدام به نوبت‌گیری برای آزمون کرده تا نوآموزان در آزمون طرح سنجش سلامت شرکت کنند.

بر اساس آمار سال گذشته حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار کلاس اولی گروه هدف سنجش سلامت دانش‌آموزان هستند که حدود ۱۰۰ هزار نفر از آن‌ها نیازی به سنجش ندارند؛ چراکه یا با تکرار پایه مواجه هستند و باید دوباره در پایه اول تحصیل کنند یا پیش‌تر کارهای سنجش آنها انجام شده است.

به طور میانگین روزانه حدود ۱۰ هزار نفر در سامانه my.medu.ir نوبت‌گیری می‌شوند و تا انتهای خردادماه کار سنجش بالای ۹۰ درصد از نوآموزان انجام می‌شود.

نباید سنجش سلامت دانش‌آموزان را به تأخیر انداخت

حمید طریفی حسینی، رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور درباره تعیین تکلیف جاماندگان سنجش سلامت اظهار کرد: با توجه به اینکه نوآموزان هر زمانی که برای ثبت نام در کلاس اول ابتدایی به مدرسه مراجعه کنند نیاز به سنجش سلامت دارند، در هر شهرستانی یک پایگاه را به عنوان پایگاه منتخب در نظر می‌گیریم و افرادی که از سنجش سلامت جا مانده‌اند می‌توانند به این پایگاه‌ها مراجعه کنند و کارهایشان را انجام دهند.

وی افزود: با این حال نباید سنجش سلامت را به تأخیر انداخت، چراکه ممکن است در آن زمان تعداد پایگاه‌هایمان کمتر شود. در حال حاضر خانواده‌ها خودشان می‌توانند پایگاه موردنظر و زمان مورد نظر را انتخاب و به آن پایگاه مراجعه کنند و سنجش فرزند را انجام دهند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور تصریح کرد: تلاش می‌کنیم دو هفته یا ۱۰ روز اول تیرماه را برای انجام سنجش سلامت جاماندگان اطلاع‌رسانی کنیم تا خانواده‌ها مراجعه کنند و کار به تابستان نکشد؛ امسال قرار است فرآیند ثبت نام، کلاس‌بندی دانش‌آموزان در مدارس و توزیع نیروی انسانی در آموزش و پرورش زودتر در تابستان انجام شود تا برای ساماندهی نیروی انسانی به مشکلی بر نخورد. ثبت نام را نیز متفاوت‌تر از سال‌های گذشته داریم و در این راستا برنامه‌ریزی‌ها در حال انجام است.

وی اضافه کرد: پس از خردادماه تا حدودی پایگاه‌ها را محدودتر خواهیم کرد، چراکه حجم زیادی از کار انجام شده و ضرورتی به وجود تعداد زیاد پایگاه‌ها نیست.

طریفی حسینی ادامه داد: هزینه انجام سنجش سلامت نوآموزان ایرانی برای امسال و بدون تغییر نسبت به نرخ سال گذشته ۶۰ هزار تومان است؛ سال گذشته نیز هزینه سنجش سلامت نوآموزان ۶۰ هزار تومان بود و ما این مبلغ را امسال تغییر ندادیم. خانواده‌ها می‌توانند از طریق درگاه یکپارچه خدمات الکترونیکی وزارت آموزش و پرورش یعنی my.medu.ir زمان و پایگاه مدنظر برای انجام سنجش سلامت را انتخاب و از طریق همان درگاه هزینه را پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه حدود ۹۰ هزار نفر از جمعیت هدف ما برای سنجش سلامت نوآموزان از بین اتباع هستند، گفت: تعدادی از این نوآموزان کد شناسه‌ای دارند که از طریق وزارت کشور به آنها داده می‌شود. با این حال در سامانه my.medu.ir تعریف شده است که هم آنهایی که کد شناسایی دارند و هم آنهایی که کد شناسایی ندارند بتوانند در سامانه وارد شوند و کار ثبت نام را انجام دهند. سامانه ما مشکلی برای ثبت نام اتباع ندارد و سنجش اتباع نیز رایگان ست.

کد خبر 666879

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.