ورود انجمن‌ها به حوزه اشتغال تحسین‌ برانگیز است

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم ورود انجمن‌ها به حوزه اشتغال را تحسین‌برانگیز دانست و گفت: انجمن‌ها به سطوح بالاتری از فناوری وارد شدند و از ایده‌پردازی وارد نوآوری و تولید محصول و حتی ثبت شرکت شدند؛ این موضوع امیدبخش یک افق جدید برای انجمن‌های علمی است.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی وزارت علوم عبدالحسین کلانتری امروز _سه‌شنبه دوم خردادماه_ در آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت، با تأکید بر این‌که لازمه رشد در علم، کار گروهی و جمعی است، اظهار کرد: تمام تلاش ما در این مدت جهت احیای انجمن‌های علمی صورت گرفت و خوشبختانه این اتفاق به وقوع پیوست، اما ظرفیت‌ها بیشتر از این است و حمایت‌های وزارت‌خانه نیز افق‌های بسیار روشنی را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه لازمه ایجاد اشتغال پایدار است

وی افزود: برای نخستین‌بار در کشور، بودجه فرهنگی دانشگاه‌ها ردپایی در مصوبه بودجه مجلس شورای اسلامی به‌جا گذاشت و مبنایی ایجاد شده که برای سال‌های بعد، بهتر به آن پرداخته شود تا بسیاری از مشکلات و دغدغه‌های انجمن‌های علمی که معطوف به اعتبار مالی است را حل کند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم ورود انجمن‌ها به حوزه اشتغال را تحسین‌برانگیز دانست و تصریح کرد: انجمن‌ها به سطوح بالاتری از فناوری وارد شدند و از ایده‌پردازی وارد نوآوری و تولید محصول و حتی ثبت شرکت شدند؛ این موضوع امیدبخش یک افق جدید برای انجمن‌های علمی است.

کلانتری خاطرنشان کرد: طراحی سامانه جامع فرهنگی انجام شده و نظارت فرآیندی ما نیز تقویت شده است. پیش از این امکان نظارت به صورت فرآیندی و سیستماتیک نبود، اما اکنون انجمن‌های علمی به محض این‌که تقاضای برنامه‌ای را داشته باشند در این سامانه ثبت شده و ما در وزارت علوم به آن اشراف داریم.

معاون وزیر علوم با اعلام این خبر که بنیاد ملی نخبگان، جشنواره حرکت را جزو رویدادهای معتبر خود قرار داد، گفت: برگزیدگان جشنواره حرکت نیز از مزایای بنیاد ملی نخبگان براساس شیوه‌نامه‌های مصوب آن برخوردار خواهند شد.

کد خبر 663057

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.