محسن منتظری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به میزان تکنولوژی و فناوری بشر در صنایع فضایی، اظهار کرد: در حال حاضر بشر تکنولوژی لازم برای حفاری در سیارات و اقمار مستعد حیات را دارد.
وی افزود: درواقع بشر توانایی آزمایش روی اجرام مستعد وجود حیات بیگانه را داشته و در حال حاضر نیز روی مریخ این فرآیند آغاز شده است.
این ستارهشناس و مخترع فناوریهای حوزه نجوم ادامه داد: با این حال فرآیند حفاری و نمونهگیری از پوسته اجرام فضایی شباهتی به حفاری در سیاره زمین ندارد.
وی در رابطه با چگونگی نمونهگیری و حفاری در اجرام فضایی گفت: در سیارات و اقماری که قرار است فرآیند نمونهگیری و حفاری صورت گیرد، رباتهای کوچکی ارسال شده و اقدامات لازم توسط آنها انجام میشود.
منتظری تصریح کرد: درواقع رباتهای فضایی به سوی اجرام مورد نظر ارسال میشوند و سپس در ابعاد یک اینچ شروع به حفاری و نمونهبرداری از سطح جرم آسمانی مورد نظر میکنند.
وی تاکید کرد: ابعاد حفاری در سیارات و اقمار دیگر، عدد مشخصی است و نمیتواند از این مقدار کمتر یا بیشتر شود.
این ستارهشناس و مخترع فناوریهای حوزه نجوم در همین رابطه ادامه داد: پس از حفاری، فرآیند استخراج در جرم مورد نظر آغاز میشود و زمانی که ربات به مخازن آبی دستیافت، برای انجام تحقیقات مربوط به حیات بیگانه، نمونه جمعآوری میکند.
نظر شما