به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، سرطان روده بزرگ یکی از دلایل اصلی مرگومیر در سراسر جهان است. آمار ارائه شده نشان میدهد که میزان مرگومیر ناشی از سرطان روده بزرگ در چندین کشور مانند آمریکا و انگلیس در حال افزایش است. متخصصان معتقدند که رژیم غذایی نقش مهمی در احتمال بروز این نوع سرطان بر عهده دارد.
گروهی از محققان ایتالیایی به منظور بررسی تاثیر مصرف سیر بر احتمال بروز سرطان روده بزرگ، مطالعه جدیدی انجام دادند. آنها برای نیل بدین هدف، ۳۰۰ فرد را مورد ارزیابی قرار دادند. ۱۰۰ نفر آنها دچار سرطان روده بزرگ شده بودند، ۱۰۰ نفر درگیر آدنوم روده بودند و ۱۰۰ نفر دیگر نیز سال بودند. محققان سن و جنسیت افراد شرکتکننده در مطالعه را نیز در نظر گرفتند.
افراد مورد ارزیابی پرسشنامههایی در مورد سبک زندگی خود، رژیم غذایی، سطح تحصیلات، وضعیت سیگار کشیدن و ورزش کردن تکمیل کردند. نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد خطر بروز سرطان روده بزرگ و آندوم روده در میان افرادی که به میزان بیشتری سیر مصرف کرده بودند، کمتر بود. لازم است مطالعات بیشتری در این زمینه صورت بگیرد تا نتایج به دست آمده تائید شود.
نتایج این مطالعه در مجله اروپایی Nutrition منتشر شده است.
نظر شما