به گزارش ایمنا، سردار عبدالله ملکی شامگاه امروز_ چهارشنبه بیستوچهارم اسفندماه_ در جمع زائران راهیان نور در منطقه هفت تپه به نقش مازندران در دفاع مقدس پرداخت و اظهار کرد: رزمندگان لشکر ویژه ۲۵ کربلا در سالهای دفاع مقدس رشادتها و دلاوریهای زیادی نشان دادند.
وی با بیان اینکه هفت تپه با حضور دو شهید گمنام رونق و برکت گرفت، افزود: هفت تپه قلب بچههای جنگ است؛ اینجا محل آموزش، سازماندهی و اعزام رزمندگان به عملیاتها است و شهدا عاشقانه در این مکان زندگی کردند.
سردار ملکی با بیان اینکه لشکر ۲۵ کربلا از اوایل سال ۶۴ در این مکان مستقر شده است، گفت: در سالهای اخیر به همت فرماندهان و سرداران دفاع مقدس استان مجوز ساخت اردوگاه را گرفتیم.
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران با بیان اینکه اینجا محل عروج ۱۵۴ شهید است، تصریح کرد: ۷۲ شهید مازندرانی، ۱۲ شهید از یاسوج، ۳۳ شهید گلستان و ۴۰ شهید از سمنان در این مکان به شهادت رسیدند.
این مسئول با بیان اینکه با پیگیریهای سپاه کربلا و بنیاد حفظ آثار استان و ستاد مردمی احیای هفت تپه، این منطقه احیا شد، گفت: برای احیای این مکان از سردار کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مجوز اردوگاه را گرفتیم.
وی به نقش شهید بلباسی در ستاد احیای هفت تپه اشاره کرد و افزود: بیش از ۶ هزار هکتار زمین دست لشکر ۲۵ کربلا بود و حضور رهبر معظم انقلاب در این منطقه از افتخارات است.
سردار ملکی با اشاره به اینکه یکی از مؤلفههای قدرت نظام، مردم هستند، تصریح کرد: ما بدون مردم قدرت نداریم و افتخار سپاه این است که به دریای مردم وصل است.
این مسئول با بیان اینکه هفت تپه با پشتیبانی و حضور مردمی احیا میشود، تصریح کرد: همچنین هفت تپه نمادین در مساحت دو هزار متر زمین، ۲۲ سنگر، ۱۴ چادر برای گردانهای ثابت و المان شهید شیرسوار در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران در حال ساخت است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران با اشاره به نقش مازندران در دفاع مقدس ادامه داد: مازندران در زمان جنگ ده یگان را پشتیبانی میکرد و ساخت هفت تپه و سوسنگرد از افتخارات مردم دیار علویان است.
سردار ملکی گفت: از سال ۱۳۵۹ تا آغاز سال ۱۳۶۳ در مازندران جنگ بود و برای پاکسازی یک میلیون و ۸۰۰ هکتار جنگل ۵ هزار نیروی مازندرانی، گلستانی و گیلانی در ۵۰ پایگاه عملیاتی سازماندهی شدند.
منبع: مهر
نظر شما