به گزارش خبرنگار ایمنا، حسین هرسیج امروز _یکشنبه سیام بهمنماه_ در چهارمین نشست سالانه انجمن مالی ایران اظهار کرد: بسیاری از افرادی که در حوزههای علمی فعالیت میکنند، فقط رونوشتی از فعالیت دیگران را ارائه میدهند و به نام خود میزنند، درحالیکه توصیه پیامبر اکرم (ص) بر رفع مسائل موجود در یک فرآیند علمی و کشف علم و نوآوری است.
وی افزود: از مراکز علمی، اندیشکدهها و پژوهشکدهها انتظار میرود نوآوری و خلاقیت داشته باشند و از نسخههای دیگران پیروی نکنند.
رئیس دانشگاه اصفهان گفت: بسیاری از اندیشمندان معتقدند نظام سرمایهداری امروز با بحران مواجه شده است، بنابراین نباید در سیاستگذاریها از نسخههای غربی استفاده کرد؛ امروز در بسیاری از حوزهها خلاقیت وجود ندارد.
جای خالی نظریهپردازان در حل مسائل کشور
هرسیج اضافه کرد: جای نظریهپردازانی که اصل مشکل را در کشور شناسایی و مؤلفههای آن را مشخص کنند و سپس برای آن راهکار ارائه دهند، امروز در نظام مالی کشور خالی است.
وی در ادامه با تاکید بر نقش دانشگاهها در نوآوری، تصریح کرد: امروز نیاز داریم همزمان با استفاده از تجارب اندیشمندان جهان، این راهکارها را با توجه به ایدهآلهای جامعه بومیسازی کنیم.
رئیس دانشگاه اصفهان با اشاره به شعار دانشگاه اصفهان مبنی بر جامعهمحوری و تمدنسازی گفت: این مرکز علمی باید محلی برای خلق نظریههای جدید باشد، در همین راستا، مرکز نظریهپردازی، هیئت اندیشهورز تاکنون و اندیشکده سیاستگذاری در آینده تشکیل میشود.
هرسیج ادامه داد: به دنبال شناسایی اموال مازاد دانشگاه و مولدسازی آنها هستیم، همچنین برای کمک به ایدههای نو از کمکهای بنیاد نوآوران و خیران بهرهمند خواهیم شد.
نظر شما