به گزارش خبرنگار ایمنا، قاسم ملکدار در نخستین نشست اعضای کارگروه امر به معروف و نهی از منکر با تاکید بر ضرورت اهمیت به فریضه امر به معروف و نهی از منکر و نهادینه شدن آن در سطح جامعه، اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر میتواند نقش بازدارندگی و پیشگیری را ایفا و به حفظ و ارتقای سلامت فردی و سلامت اجتماعی کمک کند.
وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر نقش درمان و رشد را ایفا و از گسترش ناهنجاریها، گناه و فساد جلوگیری میکند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی شهرداری سمنان خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری اعتلای فرهنگ، سلامت محیط اخلاقی، سلامت محیط خانوادگی، تکثیر نسل و تربیت نسل جوان را برای اعتلای کشور مهم برشمردند.
ملکدار تصریح کرد: پنج معروف در شهرداری سمنان شامل تعلق سازمانی، پاسخگویی به ارباب رجوع با خوشرویی و برخورد مناسب، اقامه نماز اول وقت، حجاب و عفاف و اهمیت به حقالناس و سه منکر که شامل آسیبها در سیستم اداری و سازمانی میشود، به عنوان هشت شاخص امر به معروف و نهی از منکر مورد توجه اعضای کارگروه امر به معروف و نهی از منکر شهرداری قرار گرفته است تا فرهنگسازی در سطح سازمانها، ادارات و مناطق شهرداری انجام و در آینده به عنوان یک رفتار ثابت نهادینه شود.
وی با تاکید بر برگزاری جلسات توجیهی و برقراری گفتمان به عنوان شیوه امر به معروف و نهی از منکر در شهرداری سمنان، گفت: فضاسازی و تبلیغات محیطی در خصوص هشت شاخصه معرفی شده در سطح سازمانها و مناطق شهرداری باید توسط اعضای کارگروه انجام شود و از کارکنانی که در اجرای این فریضه کوشا باشند، حمایت و قدردانی به عمل میآید.
به گزارش ایمنا، حاضران در جلسه به بحث و تبادل نظر در خصوص شاخصهها و شیوههای اجرایی امر به معروف و نهی از منکر پرداختند و در پایان صورت جلسهای جهت اجرا به تصویب اعضای کارگروه امر به معروف و نهی از منکر ذیل قرارگاه ترویجی فرهنگی شهرداری سمنان، رسید.
نظر شما