به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان موسسه تحقیقاتی نوآوری تغذیه و سلامت دانشگاهی در استرالیا به منظور بررسی ارتباط بین مصرف ویتامین K1 و کاهش خطر شکستگی استخوان، مطالعه جدیدی انجام دادند. آنها برای نیل بدین هدف، تقریباً ۱۴۰۰ زن مسن استرالیایی را مورد ارزیابی قرار دادند؛ این افراد به مدت ۱۴.۵ سال تحت نظر بودند.
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد زنانی که بیش از ۱۰۰ میکروگرم ویتامین K1 مصرف کردند در مقایسه با شرکتکنندگانی که کمتر از ۶۰ میکروگرم در روز از این ویتامین مصرف کردند، ۳۱ درصد کمتر در معرض خطر شکستگی قرار داشتند. همچنین نتایج نشان داد که خطر بستری شدن افراد در بیمارستان در نتیجه شکستگی استخوان در میان افرادی که بیشترین میزان ویتامین K1 را مصرف کردند به نصف کاهش یافت.
به گفته محققان نتایج مزایای دیگری از ویتامین K1 را در مورد بهبود سلامت قلب و عروق نشان میدهد. افراد میتوانند با مصرف سبزیجاتی مانند اسفناج، کلم پیچ، کلم بروکلی، لوبیا سبز و میوههایی مانند آلو، کیوی و آووکادو، نیاز بدن به ویتامین K1 را برطرف کنند و خطر شکستگی استخوان را نیز کاهش دهند.
نظر شما