به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، مدیران ارشد اطلاعات و نوآوری ایالات متحده آمریکا در بحثهای خود بر این نکته تاکید کردند که دولت سرمایههای کلانی را صرف بهبود زیرساختها و مشاغل مربوط به تقویت فراگیری دیجیتالی کرده است، با این حال اقدامات انجام شده تاکنون نتوانسته است به تنهایی مشکل را برطرف کند. این افراد استدلال کردند که تضمین منابع مالی برای پایان دادن به شکاف دیجیتالی مستلزم تلاش زیادی است، در حالی که اثرات ناشی از آن ممکن است تا مدتها آشکار نشود. در بسیاری از شهرهای جهان و بهویژه ایالات متحده آمریکا نوعی تعادل بین اقدامات مدیران و بهرهگیری از منابع قابل دسترسی وجود دارد که این امر میتواند به عنوان زمینهای برای پیادهسازی اقدامات درازمدت عمل کند.
به عنوان مثال یکی از نهادهای غیرانتفاعی هیوستون، پرجمعیتترین شهر ایالت تگزاس، با مشارکت آژانسهای رسمی محلی اقدام به پیادهسازی پروژههایی استراتژیک برای جوامع محروم کرده است و در نظر دارد برابری دیجیتالی را میان تمام آنها حاکم کند. این پروژه از سال ۲۰۲۱ آغاز شده است و قرار است تا دو سال بعد، به پیشرفت قابل توجهی در زمینه پایان شکاف دیجیتالی منجر شود.
گزارشها حاکی از آن است که بیش از ۱۴۲ هزار خانواده در هیوستون از داشتن کامپیوتر در خانههای خود محروم هستند و ۲۶۷ هزار خانواده نیز به پهنای باند اینترنت دسترسی ندارند. مدیران شهر در سال اول پیادهسازی پروژه خود، مناطقی با بیشتری نیاز به اینترنت را شناسایی کردند تا به پیادهسازی پروژههای فراگیری دیجیتالی در آنها بپردازند که در این زمینه بسیار موفق عمل کردهاند.
اقدامات مربوط به پایان شکاف دیجیتالی تنها محدود به هیوستون نمیشود، بلکه بسیاری از سایر شهرهای سراسر این کشور نیز عزم خود را جزم کردند حقوق مردم را در این زمینه به طور برابر تأمین کنند. در این راستا، تاکنون سرمایههای کلانی صرف نصب زیرساختهای مربوطه در سازهها و فضاهای عمومی شهری شده است و به نظر میرسد که تلاش برای پایان دادن به شکاف دیجیتالی میان مدیران اغلب شهرهای آمریکایی به یک رقابت تبدیل شده است.
نظر شما