برنده چالش پایداری شهر هوشمند ۲۰۲۲ اعلام شد

کمپانی بریتانیایی Automedi که در زمینه تبدیل ضایعات به محصولات مورد نیاز برای ساخت سازه‌های پرینتر سه‌بعدی پزشکی فعالیت می‌کند، به عنوان برنده چالش پایداری ۲۰۲۲ Automedi در آمریکای شمالی معرفی شد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، در چالش پایداری شهر هوشمند ۲۰۲۲ موسوم به AcceliCITY، کمپانی Automedi به عنوان برنده چالش معرفی شد. هدف برنامه AcceliCITY بهره‌برداری از نوآوری‌های شهری و بررسی راه‌حل‌هایی است که به مهم‌ترین چالش‌های آنها پاسخ می‌دهد.

مدیران کمپانی برنده چالش پایداری شهر هوشمند ۲۰۲۲ ادعا کرده‌اند که پس از دریافت جایزه ۱۰۰ هزار دلاری، تمام تلاش خود را به‌کار خواهند گرفت تا اولین "مرکز اقتصاد خرد مدور غیرمتمرکز" جهان را ایجاد کنند.

آینده پایدار

مدیران شرکت نوپای Automedi مدعی شده‌اند که پس از جمع‌آوری پسماندهای دور انداخته شده، آن‌ها را به محصولاتی مفید برای ساخت سازه‌های پرینتر سه‌بعدی پزشکی تبدیل می‌کنند. این افراد در نظر دارند استانداردهای جدیدی برای مراقبت از طریق نوآوری علم سلامت شکل دهند و زمینه را برای آینده پایدارتر در آمریکای شمالی هموار کنند. این شرکت در آینده نزدیک برنامه‌ای را توسعه خواهد داد که در آن نمایندگانی از سراسر دنیا برای دریافت بهترین طرح آزمایشی از رویکردهای خود برای رونق اقتصاد مدور به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.

برنده چالش پایداری شهر هوشمند ۲۰۲۲ اعلام شد

در چالش شهر پایدار هوشمند ۲۰۲۲، بیش از ۵۵۰ کمپانی از ۷۰ کشور دنیا حضور داشتند که شرکت Automedi در لیست ۱۰ کمپانی برگزیده برای مرحله نهایی رقابت قرار گرفت و توانست عنوان "پایدارترین شهر هوشمند چالش پایداری ۲۰۲۲" را از آن خود کند. این کمپانی با بهره‌گیری از پسماندها و تبدیل آن‌ها به محصولات پرینتر سه‌بعدی، به کاهش ۹۸ درصدی انتشار دی‌اکسید کربن کمک می‌کند، ضمن این‌که مصرف انرژی لازم برای تولید و حمل اقلام را نیز به طور چشمگیری کاهش می‌دهد.

برگزارکنندگان چالش پایداری ۲۰۲۲ از ایجاد جوامع پایدار و تاب‌آور در آینده خبر داده‌اند و مدعی شده‌اند این رویدادها را همچنان ادامه خواهند داد تا شهرهای سراسر دنیا را به اعمال اقداماتی جهت افزایش پایداری در مناطق و بهبود اقتصاد مدور جذب کنند.

کد خبر 618957

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.